Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By haemoglobin
ja i dalje imam ovaj i super je
Slika

hejtam smartphone

inace neki drugari su uzimali XIAOMI telefone i prezadovoljni su jer su to dobri uredjaji sa najboljim karakteristikama samsung galaxy i iphone-a
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Moje oci aaaaaa

Bas taj :sigh:

U plavoj boji ga prvi put vidim. Meni je to dato u prvom-drugom razredu kada sam isao na ekskurziju. Nisam ni imao pravo na odabir :ozbiljan:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695509#p2695509]haemoglobin napisao:[/url]

inace neki drugari su uzimali XIAOMI telefone i prezadovoljni su jer su to dobri uredjaji sa najboljim karakteristikama samsung galaxy i iphone-a
istunu zboris + 3x su jeftiniji. prognoza je da ce Xiaomi za 2 do max 3 godine biti napozeljniji, a sa tim i najprodavaniji brend. Samo da se ne izbezobraze sto se cene tice.

funny fact

mnogi ne znaju da se cita Shomi :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
alcatel one touch m pop ot5020d preljepo upakovan kao telenor smart pro 2
stvarno je lijep, ne šalim se :lol:
samo jednom nedeljno želim da ga bacim sa terase, što će reći da sam u suštini zadovoljna sranjem...
...ali pripremam teren za nešto novo i divlje, ovaj neće dočekati da mi se raspadne u ruci kao prethodnici <3
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695530#p2695530]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695509#p2695509]haemoglobin napisao:[/url]

istunu zboris + 3x su jeftiniji. prognoza je da ce Xiaomi za 2 do max 3 godine biti napozeljniji, a sa tim i najprodavaniji brend. Samo da se ne izbezobraze sto se cene tice.

funny fact

Gledam ih i Win WIn i pitam se boze koji je ovo kurac kineski, a tako dobro izgleda...
Posle mi kolega na poslu kaze da su prilicno dobri.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Xiomi su odlicni. Mi3 i mi4 u rangu sa novijim galaxyima a gotovo duplo jeftiniji, jer ti je sad kod samsunga pola cene samo brend. Jedino na sta se ljudi zale je to da prenos podataka losije radi van kineskog trzista za koji je pravljen, konektuje se samo na AT&T mreze
Korisnikov avatar
By Blady
Dakle,
MIcrosoft lumia 535 dual sim
od juce :)
nije zeleni vec narandzasti :lol:
jeste da kucam na njemu poruke;
bdfhgnbosdhtgvoihgousd
gvjgmsrghvsuirmhsiovpjfieofg

ali dobro...

Slika
By Sixto
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695593#p2695593]haemoglobin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695579#p2695579]Sixto napisao:
Gledam ih i Win WIn i pitam se boze koji je ovo kurac kineski, a tako dobro izgleda...
Posle mi kolega na poslu kaze da su prilicno dobri.

funny fact - jeste kurac kineski ali nije bas mali telefon :lol:
Sto jes jes, ni jedan pimpek im se ne moze meriti sa telefonima! :D
Korisnikov avatar
By blenta
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2695530#p2695530]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]

funny fact

kad smo kod tih low cost a dobrih varijanti, ja sam u portugalu jos pre godinu i po kupio ovaj za 190 eura
ima 4jezgarni procesor, 2 giga rama, 16 gigi memorije, dual sim, dedicated gpu procesor
i baterija mi je u pocetku drzala po dva dana

dosada mi je ispao jedno 50 puta, od toga u 4 puta u vodu i potpuno se potopio
i idalje radi fino bez ikakvih sranja

zapravo najbolja karakteristika mimo toga sto je top line glede specs je ta sto moze da mi ispadne a da ne dobijem slom zivaca jer ne kosta 600-700 eura

Slika
Korisnikov avatar
By Blady
^
wow, mislim da mi je mozda trebao ovakav fon :lol:

blento,
kojih dimenzija je taj telefon?

edit
snasla sam se
Korisnikov avatar
By blenta
5 incha - ali taj opskurni pirinejski brend uvek pravi celu seruju u velicinama od 4.5; 5; i 5.5 incha
Korisnikov avatar
By Blady
Da, a delovao mi je manji...
da je manji pojela bih se sada :lol:
Korisnikov avatar
By blenta
a ti zelis manji?!

oni uvek imaju u rasponu ali ovih vise nema jer sad vec imaju novu i moderniju produktnu liniju

( mada ovaj moj stari vec ima 4jezgarni cpu dok novi iphone 6 ima dvojezgarni :roll: )

cini mi se da je bio sigurno i od 4 incha i taj je bio nesto tipa 140 eura
samo je imao bateriju malo slabijeg kapaciteta
Korisnikov avatar
By Blady
Ma da, ja sam zelela manji tel, al sam vec kupila ovaj ogromni.
Ma da, pa skontala sam, ne moze ni da se poredi, verovatno radi kao zmaj.

Koliko mi je super da je veci telefon, toliko me i nervira.
tesko mi je drzim tu cigletinu
Korisnikov avatar
By Blady
|Bas sam bacila pogled, i opet sve mi deluje skroz ok
jedino ta kamera, sto je jedna od 2, a druga je zato 8.
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Nesto mi se sjebale sluske, pa mi je zbog glupe procedure i telefon u servisu poslednjih par dana, a kao zamenu sam dobio lumiu 520. Mislim da nije mogao vise da me razocara.
Kameru i procesor stavljam na stranu, jer je ovo ipak jeftiniji telefon, i tu ne moze da se ocekuje previse. Trebalo mi je pola sata da se naviknem na windows, prilicno je lak i prijatan za koriscenje, zbog toga moze mnogo da napreduje.
Sa store-a fali mnogo korisnih aplikacija koje koristim na androidu. One aplikacije koje sam skinuo nisu bas najbolje radile, umeju cesto da zabodu. Mnogo mi je zasmetalo i sto je YouTube app ustvari obican bookmark, otvara ga u explorer browseru :radosnice: Browser je izuzetno los. Ako imas vise od jednog otvorenog taba, app crashes na svakih par minuta. Scrollovanje ide presporo, ima fixiranu brzinu, pa ako ucitavas dugacku stranicu ima da motas pola sata. Isti slucaj i sa uc browserom koji je dostupam na store-u, na androidu klizi, ovde se samo crashuje. Wifi signal je veoma, veoma slab. Sa drugog kraja kuce hvatam jednu, jedva 2 crte. Komsiluk mi uopste i ne registruje iako na svom telefonu hvatam po 3-4 crte bez problema. Player je isto ocajan, nema ni ekvilajzer. Ne moze da se uporedi s onim mojim iz androida koji automatski skida sliku izvodjaca i lyricse koji idu kao karaoke, pravi 3D zvuk etc. Ima par tonova zvona, svi na ti tiii ti fazonu, ne postoji opcija da postavis neku svoju pesmu. Precice u notification baru ne obuhvataju aktiviranje prenosa podataka i osvetljenosti, pa non stop moras da kopas po podesavanjima. Iako telefon ima cini mi se 6gb na raspolaganju, nista sto skinete/ubacite na telefon nece biti dostupno/vidljivo. Skinuo sam jedan klip sa yt-a ali mi nije bio dostupan iako je bio u telefonu. Ne postoji app koji vam pokazuje sve foldere i fajlove jer:
Windows Phone is using isolated storage which is hidden from normal users as well as other applications. So you can't find the files in isolated storage or can't explore with any other apps.
To su vece stvari koje su mi zasmetale, ne da ga ne bih kupio, nego ga ne bih koristio ni da mi neko pokloni. Imo nije ni useable trenutno. Android me nije razmazio, samo ne vidim razlog why should i settle for less, when i can have it all. I to po istoj/slicnoj ceni.

Ovo sve se moze popraviti u nekoliko apdejta posle cega bi os bio bombonica. Imam utisak kao da je os nedovrsen, kao da su zurili sto pre da ga izbace na trziste i nisu stigli to polish it, do nivoa na kome su android ili ios
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 15
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!