Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
^ i meni se taj deo svideo.

-nov akcenat mi se u pocetku nije dopadao ali sada mi je simpatican
Korisnikov avatar
By Yugen
Jedino što valja ove sezone su obrade, kunem se. :D
A za akcenat skontajte kad pjeva 'Life on Mars?' i 'Gods and Monsters' koliko se razlikuje. Kontam prestali se truditi nakon dvije snimljene epizode. :')
Korisnikov avatar
By Mars
Da, razlika je ocigledna.

Da, jedino sto vrede ove sezone su songovi - i nimalo me ne raduje ta cinjenica.

Ne zelim da gledam fkn Glee.
Korisnikov avatar
By Yugen
Upravo na Glee sam pomislio! Još samo da Dandy i klovn zapjevaju pa da se takmiče Circus Freaks vs Freelancers. :D Kontam bilo bi uzbudljivije od ovoga dosad..
Korisnikov avatar
By gossip
zapevala dva puta i vi vec pominjete glee....seriously?!
Korisnikov avatar
By Mars
Nije Glee toliko zbog samog pevanja, nego zbog potpunog odsustva supstance okolo.

Zapevala dva puta u trenutku dok ni radnju i likove nisu razvili kako treba. Zapevala kao centralni momenat epizode dok okolo toga nema ničeg, pustoš. Kao i one dve u prosloj, znaci svaka epizoda, znaci sto se mene tice-Glee.Zato, lepe kakve jesu, scene nisu tako efektne kao recimo u Asylum ono genijalno izvođenje The Name Game sa savrsenim tajmingom.

Ne bi mi ni to toliko smetalo da je ostatak epizoda nisu ovoliko loše.
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663868#p2663868]Mars napisao:[/url]Nije Glee toliko zbog samog pevanja, nego zbog potpunog odsustva supstance okolo.

Zapevala dva puta u trenutku dok ni radnju i likove nisu razvili kako treba. Zapevala kao centralni momenat epizode dok okolo toga nema ničeg, pustoš. Kao i one dve u prosloj, znaci svaka epizoda, znaci sto se mene tice-Glee.Zato, lepe kakve jesu, scene nisu tako efektne kao recimo u Asylum ono genijalno izvođenje The Name Game sa savrsenim tajmingom.

Ne bi mi ni to toliko smetalo da je ostatak epizoda nisu ovoliko loše.
mars objasnio :skidamkapu:
Korisnikov avatar
By Mars
Moram da primetim da me ne iritira u dvostrukoj ulozi.
Korisnikov avatar
By Tungi
:lol:

Meni su se poslednje tri epizode dopale. Nisam ravnodušan kao prema Covenu.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
peta epizoda mi se svidela , pre toga mi je nekako idi mi dodji mi
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nisam imao internet cele nedelje, tako da cu sad lepo da odgledam 2 epizode :D

Pocetak sezone je i dalje previse miran, mislim da je rejting samo na osnovu reputacije. Nadam se da ce ova sezona ispasti bolja od Covena.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Meni su se bas svidele poslednje 2-3 epizode. Jos uvek ima dosta neiskoriscenog potencijala koji ce, nadam se, biti iskoriscen. Svidjaju mi se raznovrsnost likova i velika pohvala AHS zato sto su iz sezone i sezonu likovi fantasticni. Moj problem sa ovom sezonom je nedostatak osnovnog plota. U sve tri sezone je plot bio tacno odredjen od samog pocetka, medjutim sad zaista je osecaj kao da je od epizode do epizode.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Obrade mi se svidjaju u ovoj sezoni, odabir pesama je sjajan.

Korisnikov avatar
By gossip
znaci ova sezona je toliko bzvz

coven ispade mnogo bolji
Korisnikov avatar
By Horcrux
Ja ne kapiram koji je plot Freakshow-a. Epizode su toliko random i nepovezane, pojma nemam sta se desava i sta su hteli da urade. Coven stvarno ispade mnogo bolji. Uprkos teatralnosti i glupiranju, imao je super nove glumce i likove kojima sam se radovao ove sezone, ali gotovo da se i ne pojavljuju.
Korisnikov avatar
By gossip
Evan Peters mi je bas sexy ove sezone o.O :D
Korisnikov avatar
By Horcrux
Nije klasicno lep ni zgodan, ali ima nesto u njegovoj licnosti (ili bar likovima koje glumi) sto je simpaticno. Ocigledo ga voli Ryan Murphy.

Ja sam od pocetka AHS imao love-hate relationship sa njim :lol: Iako me je Tate nervirao, bio mu je to najbolji lik po mom misljenju,
Korisnikov avatar
By gossip
ma i meni isto nije bio nista posebno...ali kako prolaze sezone sve mi je vise simpaticniji
Korisnikov avatar
By Horcrux
Mislim da ga nisam voleo jer je u prvoj i trecoj sezoni bio sa Violet/ Zoey (Taissa Farmiga) koju nisam podnosio :lol:
Korisnikov avatar
By Hitsugaya
Ja ne bih da pokvarim dosadasnje misljenje o seriji, tako da preskacem ovu sezonu
Korisnikov avatar
By gossip
samo se nadam da ovo nije poslednja sezona gde Jessica glumi :sigh:
Korisnikov avatar
By Mars
Više me od toga obradovalo ono HOTEL.

Pošto sam znao da sezona/radnja koja se dešava u šatoru može da bude samo katastrofa i ništa više.

Ovo bar ima neke šanse da bude dobro.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!