Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ teletina :) baš sam je večeras pazarila za sutrašnji ručak

ont: TOTALNI FIJASKO :( plus pribojavam se da se još nisam i otrovala :/ a pokušavala sam da napravim palačinke (50% heljdino brašno, 50% pirinčano), i lepile su se za tiganj, i, i ne znam da li su se do kraja dobro ispekle :'(
Korisnikov avatar
By Hellas
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2687741#p2687741]Mars napisao:[/url]a šta ste radili s ovom mlevenom plazmom?
Namazemo eurokrem na krofnice i ko hoce pospe kasicicom mlevenu plazmu il kokos. Il oba :D
alexandermagic napisao:Kad odgovorite Marsu, ja sam rad znat da li su te dvije fotelje pozicionirane u SZ dijelu dnevne sobe, te ako nisu, zasto nisu ? :awesome:
Trebalo bi da jesu. Sa te strane se kroz prozor vidi da zalazi sunce, tako da je u zapadnom delu. Al da li je bas SZ nisam sigurna.

Ont:
(sinoc) Cupavci po fazama ^^

Slika

Slika

Slika
tajni sastojak je rum :D
By alexandermagic
Provjeri kompasom na androidu. Zapad do 4.2. sljedece godine nikako nije mjesto za njih. Insistiram. :sweet:

---

Pa vidite li vi koliko je sati ? Dakle, samo brzopotezni dorucak rano jutros i casu mlake H2O sa medom. :awesome:
Korisnikov avatar
By Mars
Krofne i Plazma... zanimljiv koncept

OT Danas sam pravila karamel krem. Pa sam jela sa voćem.

Slika

Nije loše ispao.
Korisnikov avatar
By spliff
danas cu da pravim grasak sa piletinom
Korisnikov avatar
By Mars
Kako da mi grašak ne bude tvrd?

Kuvam malo-tvrd, kuvam mnogo-isto.

:(
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jel dosipavas mozda vodu dok ga kuvas?

ja ga stavim kad voda prokljuca i kuvam 15 minuta i mek ko dusa
Korisnikov avatar
By Mars
mislim da ga najčešće kuvam dok voda ne ispari do željene gustine (i da negde na tom putu okamenim)

probaću to sa 15 minuta.
Korisnikov avatar
By Mars
može se vrlo lako opisati: potpuno bezukusno. nego je zgodno da nekad razbije preslatkost neke druge stvari koju jedeš (nešto kao alva i sudzuk), ili kad ti treba nesto osvezavajuce a da nije slatko (istog ranga kao kad usput uzmem krastavac i pojedem ga kao jabuku)

pod jezikom i u ustima je nešto kao kivi, sa mnogo više semena, ali nit kiselo nit slatko nego baš onako prašnjavo bezukusno.

OT
Ceo dan sam jela kao svinja ali ništa nisam pravila.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
hvala :). očekivala sam mnogo više od dragon fruit-a :D
Korisnikov avatar
By Mars
molim-i ja tako očekivao prvi put, ali definitivno atraktivnije izgleda nego što ima ukus.
Korisnikov avatar
By Marvin
ja ću danas da razvlačim pitu :D

pa ću da je punim bundevom i sirom
Korisnikov avatar
By Blady
som u marinadi
i krompir u pari na puteru
Korisnikov avatar
By Mars
Što je ta heljda nešto popularna....

Kad sam gostovao letos po kućama-na nekoliko mesta su mi davali da jedem... oni se nešto oduševljavali, meni bilo obično.
Korisnikov avatar
By emo_haos_
^ što se tiče ukusa i nije ništa specijalno (ako se ja pitam). ali bogatija je (u nutritivnom smislu) od pšeničnogbrašna. gluten-free je. ona zapravo ni nije žitarica, nazivaju je pseudo-žitaricom.

postojii heljdin med koji je izuztno bogat mineralima and etc. (pre svega u raw varijanti, za med kakav nalazimo na policama supermarketa je već diskutabilno)

edit-onT: trebalo mi je ca. nedelju dana da se smilim da oprem zelenu salatu, koja je meanwhile održavana u životu u frižideu, da bih onda napravila super salatu (black olives, feta) i presolila je :gotika:
Korisnikov avatar
By Mars
Zanimljiva biljčica-ja je prvi put video kako izgleda kod Memedovića u emisiji kad je bio na Pešteru pa tamo kupio od ljudi.

OT: Danas sam pravila prolećne rolnice pa sam jela sa soja i ljutim sosom.

Slika

Nisu loše ispale.

Unutra ima povrća i račiča, videlo bi se da sam zagrizla pa onda slikala. Sledeći put.
Korisnikov avatar
By Mars
aa. slano, masno, krckavo.

malo kao imam trovanje solju od soja sosa ali preživeću.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Eo me u prapostojbini, savio gibanicu, sad se peče, razbolela se dabogda
Korisnikov avatar
By Mars
Ja živim prokletstvo antičkih razmera da obožavam gibanicu a da ne smem da pipnem živo jaje... tako da ne verujem da ću ikada da se naučim da je pravim (mada... počeo da hvatam u ruke i mleveno meso, tako da možda ima nade)

OT: Danas sam pravila lososa terijaki (sos sam sam pravio, nije kupovni iz flaše)

Slika

Nije loše ispao, ali sam izglupirala što nisam imala u kući belo vino, to mi je falilo.

Jendoga dana ću ponovo imati vinski podrumčić.
  • 1
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 78
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!