Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By username
Ovako sad. nov sam na ovaj forum cesto vam citam ali sad sam se najavio. moj srpski nije pravilan bidejki zivim vo drugom drzavom.. nadam se da ce te me prifatiti...
moj problem je tako da sam zaljuben vo jedan mnogu povozrasen chovek, toj je 54 godina.. ozenjen, ali protiv ljubav se ne moze (volim ga).moja ljubav traje vec jednailol godina. so njega cesto se gledame i sme prijateli.. mozeli da mi date savet kako da mu ispricam sve da mu je priznam ljubovta koja je nosim toliko dugo. zelim sa njega sve tajno od negovom familiom sex, najboljim prijatel ... problem mi je da mu kazem jer mislam da ce me odbiti, a to ce biti moj pakao...
Molim vas dajte mi savjet, nadam se da vi e jasno sto sam napisao,molim vas bez trolanja i vredzanja
Korisnikov avatar
By Mars
Početak svake sreće je u pametnom izboru želja.
Korisnikov avatar
By Blady
Pa, jednom ces morati, zar ne?
Korisnikov avatar
By Blady
Pa niste prijatelji, ako tu postoji nesto vise.
Nisi iskren prema njemu, on tebe gleda kao prijatelja, a ti njega ne.

Sedni i reci mu.
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
cek je l on zna da si gej?
jedna je stvar ako on ne zna ni da si gej ni da ga volis a jedna ako samo ne zna da ga volis

ja cu da ti kazem sta bih ja uradio da sam na tvom mestu (ovo podrazumeva da on zna da si gej a ne zna da ga volis):
probao bih da mu kazem, tipa: imam nesto vazno da ti kazem...volim te ...
a svejedno reko ili ne , smanjio bih malo kontakt sa njim, upoznao druge momke

ozenjen muskarac, sto je tudje ne pipa se
zamisli da je na primer on tvoj muz pa ti ga neko dira.. no no !
Korisnikov avatar
By Macan86
moj savet ti je da se ne nadaš za nešto previše od njega baš zato što je oženjen i male su šanse da ti uzvati to što ti osećaš...Znaj da kad je u pitanju neko oženjen razočarenje ti je unapred izprogramirano da se desi pre ili kasnije...a tvoje je da priceniš da li ti se isplati ulaziti u nešto sa njim ili ne...
To je sve što mogu da ti kažem...Sam razmisli i proceni pa odluči...ali da znaš ako odlučiš da se upustiš u nešto s njim onda nek bude to čisto da ti prođe volja i nedaj sebi da se preterano vežeš da ne bi posle iz toga oizašao povređen i razocaran
By username
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680121#p2680121]Macan86 napisao:[/url]moj savet ti je da se ne nadaš za nešto previše od njega baš zato što je oženjen i male su šanse da ti uzvati to što ti osećaš...Znaj da kad je u pitanju neko oženjen razočarenje ti je unapred izprogramirano da se desi pre ili kasnije...a tvoje je da priceniš da li ti se isplati ulaziti u nešto sa njim ili ne...
To je sve što mogu da ti kažem...Sam razmisli i proceni pa odluči...ali da znaš ako odlučiš da se upustiš u nešto s njim onda nek bude to čisto da ti prođe volja i nedaj sebi da se preterano vežeš da ne bi posle iz toga oizašao povređen i razocaran
sve sto si kazala je okey.. on je u braku oko 30 godina... razgovarao sam sa nega i mi je rekao da on vishe ne oseca ljubav jer vise prijatel sa suprugu, kada ode negde na proslavu da ima
skim.. ljubav je prvih 3-4 godina potoa sve prelazi vo navika
By username
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680118#p2680118]svemirskimajmun napisao:[/url]cek je l on zna da si gej?
jedna je stvar ako on ne zna ni da si gej ni da ga volis a jedna ako samo ne zna da ga volis

ja cu da ti kazem sta bih ja uradio da sam na tvom mestu (ovo podrazumeva da on zna da si gej a ne zna da ga volis):
probao bih da mu kazem, tipa: imam nesto vazno da ti kazem...volim te ...
a svejedno reko ili ne , smanjio bih malo kontakt sa njim, upoznao druge momke

ozenjen muskarac, sto je tudje ne pipa se
zamisli da je na primer on tvoj muz pa ti ga neko dira.. no no !
ne zna da sam gey
Korisnikov avatar
By Neutron
Onda bi za pocetak to mogao da mu saopstis. Ne?

Kako si uostalom dosao u kontakt sa njim, preko neta?
Korisnikov avatar
By Zvonki
User a da ti malo sednes i ukljucis tu sivu masu u glavi koja se zove mozak a?
Ne znam koliko iams godina?
Prijatelj si sa covekom koji em ozenjen em ima dosta godina.to sto je osenjen je odmah znak da tu nema veze izmedju vas dvojice jos on ni ne zna da si gay,ne verujem da ce on cim sazna da si ti zaljubljen u njega( samo se pitam na osnovu cega su takve emocije isplivale ako niste imali nista vise od prijateljstva?) da poleti u tvoje ruke i da batali porodicu ako da su parce masnog papira od jutros pojedenog bureka.Ja ti preporucujem da se oladis i da upoznajes gay momke koji su single i koji zele upoznavanje,mozda upoznas momka koji ce biti SUPER HEROJ naspram tog ozenjenog muskarca,zivot je prepun izbora,mogucnosti,puteva a ti se uvatio ozenjenog,dok ti budes sedeo i od muke gricka prljavu carapu za tim ozenjenim dotle ce da prodju sve tvoje sanse da upzonas mlade lepe momke i jos bolje od tog ozenjenog.
By username
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680131#p2680131]Neutron napisao:[/url]Onda bi za pocetak to mogao da mu saopstis. Ne?

Kako si uostalom dosao u kontakt sa njim, preko neta?
ne zapoznao sam ga sasvim slucajno radi kako sportski trener ja sam trenutao kod nega oko mesec dana pa sam otkazao a potoa sam se upoznao so familiom i oko 2 godine imamo kontakt ljubav prema nemu se rodila u prvom sekundu kad sam ga upoznao... kada ni sam ga video na eden dan ili 2 mnogu mi je bilo teze i lose imam jedna slikica koja meni potseta na sve suze teku i teku al nema sta da se radi.. nisam ga video jedan i pol mesec so nada da go zaboravim al sve vishe se custvuvam lose i sve vishe se zalubjujem.. da napomenem godine ja 22 a toj 54 velika razlika ali u ovom momentu kako bi go zagrlio tako da nema da pozeli da se odeli od mnom
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
neka čežnja/patnja* traje a ti sebi dozvoli da pružiš šansu nekom drugom da te osvoji.
sve ostalo je na vremenu, samo ti nemoj stajati u mestu.

*emocije ne možeš odbaciti, možeš mu reći ako će ti biti lakše, eto čisto da se možeš utešiti time da si bio iskren i otvoren i da si pokušao, kakva god njegova reakcija bila. ja te ne poznajem, tako da ti znaš da li ćeš lakše da pređeš preko njega ako ćutiš i čezneš pa batališ ili kažeš i patiš pa prepatiš
Korisnikov avatar
By bern
upoznaj spina iz druge teme pa eksperimentišite.

ako već niste ista osoba.

u tom slučaju eksperiment se svodi na masturbaciju.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
ah da, zaboravih to da dodam, da pretpostavih da je prvi put. dakle u suštini vreme. iliti ovako:
priznavanje sebe sebi + vreme -> traganje + vreme -> nalaženje + vreme = zavolećeš ponovo
Korisnikov avatar
By Zvonki
Necu da te vredjam ali velika je to razlika sinak,veliki je to generacijski jaz a ti nisi toliko emotivno sazreo,sto kaze madmazel ili mu kazi da ti bude lakse ili predji preko toga,necu da ulazim u odnos vas ali meni je cudno da neko sa 54 godine se druzi sa nekim ko ima 22..Pametnije bi ti bilo da uponzajes ljude tvog godista koji su gay i koji nisu ozenjeni sa njiam ces lakse nadji zajednicki jezik
( ili je ovo opet troll)
Korisnikov avatar
By Neutron
Prvi put ovde priznajes da si peder. Gomili virtuelnih entiteta. Uznemirujuce. Pozabavi se samoprihvatanjem i edukacijom, to je mnogo konstruktivnije od tugovanja za nekim koga realno ne zanimas puno.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ne seri zwenki.

ont: ovako. kazes mu: "sedi da ti kazem nesto". i ispricas. nema tu neke filozofije. ako nesto zeli ici ce ka tome. ako nista ne zeli nece ici ka tome. a ti mozes da cekas i cutis ili da mu ispricas sve - sta god radio neces promeniti ono sto bi moglo da se desi.
By username
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2680164#p2680164]Zvonki napisao:[/url]Necu da te vredjam ali velika je to razlika sinak,veliki je to generacijski jaz a ti nisi toliko emotivno sazreo,sto kaze madmazel ili mu kazi da ti bude lakse ili predji preko toga,necu da ulazim u odnos vas ali meni je cudno da neko sa 54 godine se druzi sa nekim ko ima 22..Pametnije bi ti bilo da uponzajes ljude tvog godista koji su gay i koji nisu ozenjeni sa njiam ces lakse nadji zajednicki jezik
( ili je ovo opet troll)
jas nisam mu drugar vec prijatel jas se druzim sa negov sin zapoznali smo se preku nega i tako smo se zdruzili i mnogu cesto se sretemo kod smo kod nega na kaficu
Korisnikov avatar
By Neutron
Nista se ovde ne brise, cak i kad budes hteo nema. Ako zaista zelis da mu kazes, Anhe mudro zbori, samo jednostavno preformulisi u reci sta osecas. To je dovoljno.
Korisnikov avatar
By Sunce
Evo pravog recepta: u romanticnoj zimskoj noci, kada pahulje na vetru srce nacrtaju, a zaledjeni prozori zasvetle kao biserne skoljke, nazovi ga telefonom. U sedecem polozaju, na wc solji, potrebno je da sudbonosno VOLIM TE izgovoris dva puta, pre i nakon ispustanja organskog smeca iz sebe. Tada ce shvatiti da ga volis.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!