Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Metafizika, transcedencija, paralelni svetovi, mitovi, legende...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ti ces biti idealan potrosac hemije kad ostaris

Vidi pasta za zube nije zdrava ali je nuzna za neke ljude iz razloga koje si naveo
A vidi sad van te tvoje centrifuge postoji covek koji pojma nema o cemu ti govoris, srce mu zdravo, beli zubi i cist zadah.

E taj covek ti kaze da je alkohol stetan i to je kraj blento.
On ne moze razumeti eksperiment naucnika koji se opija jer ne zna sta zeli dokazati sa tim, cudna je to logika u centrifugi, tu vladaju zakoni nejasni coveku van toga.
Korisnikov avatar
By blenta
opet pricas nekoherentne gluposti
naravno da cu biti i jesam potrosac, ne samo svih dostignuca, malih i velikih koje je covek napravio
snagom svog uma, shvatajuci i zauzdavajuci prirodne zakone i gradeci naukom, mastom i kritickom misli - "centrifugu"

da si ti u vecini i dalje bi se plasili groma i divili verovatno jednom u 100 000 ljudi koji bi imao ciste zube
dok bi mi ostali genetski otpad trebovali pastu koje nema
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
barni mi se krecemo u okvirima logike a ti mozda u nekim drugim i to je ok (mozda jeste nepristojno da se ovako kaze ali i ti si barni bio nepristojan ,ili sam se eto bar ja uvredio 1.izbegavas odgovor oko vencanja 2. da li se meni ide napolje iz centrifuge ili ne, ti ne znas i ne pravi se da znas )
imam utisak da ti uopste na analiziras postove, nego gledas da svakom odgovoris
verujem da ti je ponekad nezgodno jer se vecina ne slaze sa tobom pa zato i pozuris

svi mi pravimo i logicke greske i svi smo mi tvrdoglavi nije to toliki problem, veci problem je sto preterujes ...i ti ces sad da optuzis nas kako nismo open-minded , a ti, sta je sa tobom i tvojim mind-om?
..evo konkretno ja nisam ulazio ni u kakve 'dokaze' da li je vakcina stetna ili ne
ne znam ili se pravim da ne znam, ali to sto ti kazes sa aspekta logike nije dobro (zameni recenice sa p i q i gledaj gde ima greske)
jednom ima da budes u pravu i necu da ti poverujem

budes li mi sad reko da 'moja' i 'tvoja' logika nisu iste, necu da dodjem na nase vencanje cika Boze mi
Korisnikov avatar
By blenta
realno pecinski ljudi i nisu ziveli duze od 30tak
i to u vrh glave
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2677933#p2677933]svemirskimajmun napisao:[/url]barni mi se krecemo u okvirima logike a ti mozda u nekim drugim i to je ok (mozda jeste nepristojno da se ovako kaze ali i ti si barni bio nepristojan ,ili sam se eto bar ja uvredio 1.izbegavas odgovor oko vencanja 2. da li se meni ide napolje iz centrifuge ili ne, ti ne znas i ne pravi se da znas )
imam utisak da ti uopste na analiziras postove, nego gledas da svakom odgovoris
verujem da ti je ponekad nezgodno jer se vecina ne slaze sa tobom pa zato i pozuris

svi mi pravimo i logicke greske i svi smo mi tvrdoglavi nije to toliki problem, veci problem je sto preterujes ...i ti ces sad da optuzis nas kako nismo open-minded , a ti, sta je sa tobom i tvojim mind-om?
..evo konkretno ja nisam ulazio ni u kakve 'dokaze' da li je vakcina stetna ili ne
ne znam ili se pravim da ne znam, ali to sto ti kazes sa aspekta logike nije dobro (zameni recenice sa p i q i gledaj gde ima greske)
jednom ima da budes u pravu i necu da ti poverujem

budes li mi sad reko da 'moja' i 'tvoja' logika nisu iste, necu da dodjem na nase vencanje cika Boze mi
Izvini, a sto se trudis kad si me na prosloj stranici okvalifikovao kako jesi
I ok mi je to, imas pravo zatvoriti vrata pred nosom kome zelis.
Al ti je cudna ta logika da cu sad ja viriti kroz njih.
Necu
Korisnikov avatar
By blenta
niste li vi pravoslavci sasvim okej sa tim
u cetir' zida, zatvorena vrata, ovi zidovi duse imaju ...
varijantama?
Korisnikov avatar
By svemirskimajmun
ijuuuu sram te bilo, na sta ti ja licim?
hoces da viris kroz vrata a da zenis neces..ljut sam
Korisnikov avatar
By blenta
vi pravoslavci vazda cekate da ja nesto vadim
nit mozga nit radnih navika

sve ja moram
:isus:
Korisnikov avatar
By Macan86

Vakcine su štetne,vakcine su štetne,vakcine su štetne :zacepi:
Korisnikov avatar
By Neutron
Upalio TV. Registrujem neku emisiju sa Amisima. Ajde kao da pogledam. I negde posle petnaest minuta shvatim da bi ih strpao u neku sobu i ceo dan terao da gledaju obrazovno-naucni program. Onda vakcinisao pa poslao na Arktik recimo. Ugasio TV.
Dakle po barniju postoje ljudi koji u zivotu nisu pipnuli pastu za zube i beli im zubi,aha Barni jel si svestan da u postoje i spolje banterijice koje tui ulaze u usta kada udises vazduh i one uticu na to da ti se zubi kvare? Da li znas koliko baketrijica udahnes u sebe? Znam da si svestan da vazduh niej potpunosti cist iako ga drvece napravi cistim fotosinteza itd,sigurno ne racunas da se zubi kvare samo do kafe,cigara i ne znam od ostatak hrane izmedju zubi,a znas da zadah isto tako moze doci ako nije u redu nesto sa zelucom(valjda sam dobro napisao jbg),ali ok ti to neces da prihvatis jer si hriscanin i verujes u homeopatiju sto je ok ali ako sto neko vec rece vecina ljudi ovde logicki razmislja,ali bilo bi zaista ok da pre nego sto izjavis da postoji osoba sa kristalno belim zubima uzmes u obzir i spoljne faktore i hrana koja se zalepi za zubice te i tamo istrune,i zeludac koji moze da ima probleme pa eto zadha i odatle
Korisnikov avatar
By Madonna
(valjda sam dobro napisao jbg)
hahahaaaah
Korisnikov avatar
By Neutron
Opet neke spodobe koje se ne vakcinisu. Tvrdim da se negde u tkanju prostor-vreme otvorila rupa, pa ovakvi primerci izlaze pravo iz IV veka nove ere.
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 24
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!