Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By acid drop
iskreno, nikad nisam videla da neko povlači gluplje paralele. što se tiče liberala i konzervativaca, ne volim ih ni jedne ni druge.

stvar je u tome, dragi beli, da ti daješ sebi za pravo da određuješ šta je "prava" muzika, a šta ne. baš mi je dosta ljudi koji kenjaju o hip-hopu, a ne znaju ništa o toj muzici osim onoga što su manje-više videli na televiziji. i baš me zanima šta ljudi poput belija i velija misle o panku i 2 akorda. jel i to štetno? :lol: pank je, kao i hip-hop, muzika ulice, da se tako izrazim. i jedno i drugo su toliko široki pojmovi, da se ne mogu ograničiti na ono što ste vi zamislili kao pank ili hip-hop muziku.

dok razmišljamo o tome odakle hip-hop potiče, gde je nastao, za koga i od koga, napravimo jedan hip-hop intermeco. ^^

''''''
Korisnikov avatar
By Galadriel
omg, jako mi se dopada novi jack white i novi black keys. da li treba da konsultujem nekog ko svira neki instrument u bendu, i zna sta je harmonija (posto ja nemam pojma van toga da je to neki sklad) pre nego sto nastavim da uzivam u slusanju? help help help

mozda bih se informisala o toj "harmoniji" ali sta ako mi se naprasno posle toga dopadne nino? to je tako seljacki i neurbano! da li je uslov da vam se dopadne nino poznavanje harmonije? mozda je ta muzika way over my head. sa kakvim predznanjem bi covek zapravo trebalo da preslusa ninov CD??

edm-eri i hip-hop- eri sirom sveta, i ostali koji ste se katkad zaigrali prekinite sa muzickom blasfemijom i proucite nina i harmoniju sledeci put pre nego sto budete djuskali po klubovima!!

ta muzika je tako, tako neintelligent!! :shok:
Korisnikov avatar
By acid drop
basx smo yadneetze
ne znamo sxta su prawe wrednosti
Korisnikov avatar
By ultraviolet
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ DNEWNA DOZA HARMONYEEEE ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2628746#p2628746]acid drop napisao:[/url]........i baš me zanima šta ljudi poput ..... i velija misle o panku i 2 akorda. jel i to štetno? :lol: ........ da se ne mogu ograničiti na ono što ste vi zamislili kao ............
:roll: :lol: mene baš zanima ko je taj "veli" kome je kao takođe to neko pitanje postavljeno i ko je to u dr. l. mn. u ".... ste vi zamislili...."
... ili neko/a samo lupa k'o maksim po diviziji..... :zev:

elem, ONT, vidljivo je da Bellybutton ima određenu ličnu vendettu prema EDM i hip-hopu, što je možda njegovo pravo, ali trebao je to ranije reći....
Korisnikov avatar
By Vel boy
:smeh: yeahhhhhh, ja sam u gradskom naselju i sedištu gradske opštine Lazarevac u gradu Beogradu. ma, pun pogodak... dangubarskim klikerima...
ultra, sad nemoj samo reći da ti je ad rekla da ono umesto nje bljucneš....... :smeh:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
au, da me jebeš istog momenta ako sam reč razumela.
Korisnikov avatar
By Madonna
i ja sam se zaleteo da kazem da je typo jos kad sam.otcukao ono gore alsamvido da acid odista spominje neke velije tako da i ja zeljno iscekujem
Korisnikov avatar
By acid drop
:doh: :roll: dobro, SAMO beli, nije u tome poenta........ nemoj da misliš da se ceo svet vrti oko tebe....... :lol: :zev2:
Korisnikov avatar
By blenta
beli ponovo jase

Slika

Slika

Slika

ja sam ova bezobrazna na kraju
Korisnikov avatar
By blenta
kaze mi taj drug sto je okacio pesmu da stalno to radi,
preselio se na fb sa svojim elitizmom
manji otpor
Korisnikov avatar
By blenta
to uopste nije problem nego ovo. nadam se da ce da ostane da ne moraju svaki put da mu se pisu nasiroki odgovori nego samo postavi foto

Slika
By Speculum Columbae
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2666965#p2666965]blenta napisao:[/url]to uopste nije problem nego ovo. nadam se da ce da ostane da ne moraju svaki put da mu se pisu nasiroki odgovori nego samo postavi foto

Slika
to jeste problem blento, isto koliko i ovo što ti navodiš, njegov elitizam i proizilazi iz neznanja.
slično akupunkturičarima, astrolozima i homeopatama koji govore da rak leče vibracije i da oni bolje poznaju ljudska bića i mogu da ih leče.
Korisnikov avatar
By Pauceti
meni nikad nije bilo jasno zasto ljudi pricaju o muzici umesto da je slusaju
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Zato što teorija muzike i književnosti i pričanje o tome uzvišava i legitimiše iskustva. Ili kao što bi Jaci rekao, ali za igrice:

"The thought occurs that for all my banging at the 'games are art' drum, art is only as good as the culture that surrounds it. A game could give the most extraordinary emotional experience in the entirety of human culture and bring tears to the eyes of a jaded war veteran with no eyes, but it's all for naught if it's not surrounded by self-important bearded tossers who read too much into things for a living."

iliti večito pitanje

"Ako te muzika rasplače samog u šumi, a ti to nikome nikad ne kažeš, da li si stvarno plakao?"
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 53
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!