Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Lego
Zavrsavam " Najbolje od mene " .. Topla preporuka svim ljubiteljima ljubavnih romana..
By barni
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2663192#p2663192]Rosmersholm napisao:[/url]nastavlja se moj projekat dostojevski. završio karamazove, prelazim na demone.
Setih se profesora srpskog u srednjoj skoli, dosla na red lektira Zlocin i kazna pred prvomajski praznik, naravno preletim je samo jer ko cita na raspustu
I prozove me prvog dana skole, i pita i ja pricam i uhvati me da sam preskakao stranice, dobijem keca i 5 dana da procitam roman, procitam ga i digne me opet, pita me rec po rec deo kada Raskoljnikov stoji pred vratima babe Aljone, treba da ih otvori poslednji put.
Opet izginem, da mi jos jednog keca i da citam treci put.
Procitam i treci put, skoro napamet naucim ceo roman.
Nije me ocenio al je postigao sta je zeleo.
U nekom cudnom sukobu sam bio sa tim profesorom sve 4 godine i tek sada shvatam koliko mi je taj covek pomogao tim kecevima.
Beskrajno mu hvala.
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
Prolazila sam juce pored Lagune i nisam mogla da odolim da ne kupim knjigu ^^
Jesam provela unutra dobrih 45min ali na kraju sam kupila Katrin Hau- Knjiga lekova Deliverans Dejn :)
Pošto je projekat Dostojevski svršen, posle skoro 168 sati čitanja, došlo je vreme da obnovim/prvi put pročitam neke od klasika gotskog žanra koji uključuju:

Karmilu
Monaha
Otrantski zamak
Misterije Udolfa
Orkanske visove

neka se dobri bog smiluje mojoj duši.
Korisnikov avatar
By IriS
Laura Hillenbrand - Unbroken: A World War II Story of Survival, Resilience, and Redemption
Korisnikov avatar
By Trilian
Juce zavrsila Zavera Gral...triler laganica...procita se za max 3dana
Ponovo pocela Autostiperski vodic... jer when in doubt... a mogla bih ponovo da procitam i Made in America (Bil Brajson), nisam dugo
Ceo dan sam čitao romane u stihu Kretjena de Troa i to me je vratilo u detinjstvo.
Ja sam zadojen viteškim romanima i nije mi najjasnije zašto mi čitanje srednjovekovne, kurtoazne poezije pričinjava baš toliko zadovoljstva, a zaista mi pričinjava i shvatam da zaslužujem porugu što me to toliko zanosi.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Prednosti Jednog Marginalca.

Slika

Lagana i lepa knjiga za citanje, vec duze vreme sam zeleo da je procitam. Mnogo je bolja od filma i kome se svideo film, toplo preporucujem. Pronasao sam se u Carlijevom liku.
By filipkum
Tama pokriva zemlju - Jezi Andzejevski, bas fin kratak roman o inkviziciji, vrlo zanimljivo napisano

Opasne veze - Laklo, obozavam Valmonta i Mortenjevu, ne mogu da verujem da mi nije palo ranije na pamet da procitam
Korisnikov avatar
By Katengl
Danas završio Pomračenje u pet slika od Andrije Matića. Ne kažem da nije dobra, ali imam utisak da je to moglo mnogo bolje i da ima nečeg suvišnog u njoj. A možda sam samo izgradio prevelika očekivanja čekajući da je konačno nabavim...

Trenutno, Blaj Bonet – More.
Korisnikov avatar
By Markiza
Uzela iz biblioteke pre neki dan. Nekako se M ponavlja, kao da čitam prethodne romane. Vrti sve slične likove, pasivne muškarce, čudne tinejdžerke ,dominantne žene itd. Meni je dosadan ali ti probaj da čitaš.
  • 1
  • 119
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • 141
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!