Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Mars
Ja jedva čekam da vidim Pepper.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Uvek kada cujem to ime setim se one pesme :lol:

Jel' vec moze da se skine prva epizoda?
Korisnikov avatar
By constantine
Ne mogu da odlucim da li mi se svidja kako su poceli ili ne, Navikao sam da mesto gde oni stanuju uvek nekako bude definisano, bolje opisano. sad sator u kome zive je bas bzvz.. Mada tek je pocetak svasta tu moze da se izdesava. Ajd neka bude da sam sa prvom ep. zadovoljan
Korisnikov avatar
By Mars
Evo mi epizode neko vreme u kompu i jedva cekam da pocne...

Treba da se podeli ova tema.
Korisnikov avatar
By Mars
Kao deca da su režirala. Ne ide to tako.

Mrdala je nožnim prstima, for krajsts sejk, na stranu sto je najneubedljivija Nemica, ikad.
Korisnikov avatar
By Horcrux
Prva epizoda je bila malo teatralna i karikirana, ali to je ono sto volimo kod AHS :lol: Nisu otkrili bas mnogo plota, sto mislim da je los izbor, ali dobro. Takodje, gde su ostali likovi? Sve u svemu, solidan pocetak, svidja mi se sto je trajalo 60 minuta i Jessica Lange ponovo dominira.
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2660504#p2660504]Mars napisao:[/url] na stranu sto je najneubedljivija Nemica, ikad.
Zapravo, nemacki joj nija tako los. Engleski sa nemackim akcentom takodje, mora da joj je Marlene Dietrich bila inspiracija. Vise mi je problematicana Kathy Bates i njen irski (?) akcent.
U svakom slucaju volim ih obe!

Meni i dalje nije najjasnije kakav im je plan za ovu sezonu, izgleda da ce opet biti mishmash raznih pojava - medjusobno ne- ili malo povezanih - a sto pripada americkoj horor kulturi i sto do sada nisu iskoristili kao motiv, a gotovo su sve iskoristili (pogotovu u drugoj sezoni).

Zvucni efekti su mi delovali prepumpano, bez toga i onog klovna ubice zanr ne bi uopste bio horor, pa ni sa klovnom, vise mu dodje kao neki psiho-triiler or so, 'freakovi' po sebi nisu hororicni, kao da ih ne poznajemo iz tv reportaza.

Ocekujem da se od sledece epizode desi nesto nadprirodno ili barem da se pojavi onaj teksasanin sa motornom testerom i njegova homogeneticka porodica (ili je to vec bilo?),
jer zvucni efekti i isiljene scene napetosti ne cine horor.

Ipak mi nije tako lose leglo, videcemo kako ce dalje da se razvija. :kafa:
Korisnikov avatar
By Mars
Nemački je imala onu jednu rečenicu u bolnici. Engleski nemački na nivou stereotipa, tipa z umesto s. U svakom slucaju ostavila utisak da njen lik ima veze sa Nemačkom koliko i ja, ništa više.

Za Marlenu se znalo da će da bude inspiracija još pre početka snimanja (ne Dzesiki nego Rajanu), mada je mene sve podsećalo na Adlonov Bagdad Cafe

Slika

Hororičnosti stvarno manjka. MTV snimatelj.
Korisnikov avatar
By Yugen
Sigurno nismo zbog njemačkog gledali, iako se slažem da je mogla imati koji čas više. Amerikanci i njihova nesposobnost da izgovaraju glasove bilo kog stranog jezika...

Mislim da je epizoda bila neubjedljiva i loše napisana, režija manje-više tako da je to bacilo u sijenku loš njemački. Moguće da me samo smaraju "male" greške kao anatomski problemi sijamskih blizanaca ili količina likova koje valja okarakterisati. Ne sviđa mi se to što su za sada svi osim Else, Džimija i Bet i Dot samo "frikovi" koji su tu zbog dijela 'Horror' u imenu serije. Nadam se da sezona neće biti onoliko haotična kao prošla.
Korisnikov avatar
By Mars
Dobro, ako nista drugo bar neće da bude onih beskonačnih i besmislenih ubijanja i oživljavanja iz prošle.
Korisnikov avatar
By Mars
Well... tako samo gay može da spusti.
Korisnikov avatar
By Yugen
Meh, profesionalna deformacija. Jedna udiše dim od cigarete a druga ga izdiše, povezanost mozgova (čitaju jedna drugoj misli) ali ne i gornjih udova (svaka kontroliše 'svoju' ruku), sam si pomenuo pomijeranje prsta. I, moguće da mi se učinilo ali mi je mrsko ponovo gledati - jedna od njih (Dot, čini mi se) mi ponekad izgleda više blijedo od druge.

Nije problem samo sa bliznakinjama, ali većina ostalih likova ima prave malformacije.
Korisnikov avatar
By Mars
Istezanje prstiju i pomeranje stopala je kod Elze, na to sam mislio. Scena dok polulezi na otomanu dok je frikovi sredjuju.

Inače sa dimom cigarete mi je bilo simpatično-valjda još uvek koriste svaku priliku da naglase razlike u karakteru Beti i Dot (jos dok se nisu cele pojavile-na levoj nozi nalakirani nokti, na desnoj nisu).

Interna komunikacija mi je suvišna, to je valjda za gledaoce koji bez toga ne bi ukapirali šta se dešava i šta im je po glavama.
Korisnikov avatar
By Yugen
I mislio sam na Elzu, nisu mi samo bliznakinje problem. Kao sto sam rekao, mali problemi, nebitni inace ali su mi iz nekog razloga bole oci u prvoj epizodi.

Pomjeranje ruku mi je jasno kod rl bliznakinja, moguce da samo trazim greske jer me koncept "povezanih mozgova" i citanja misli jako nervira..

A to za dim mi je iskreno jeftiniji trik od prikazivanja misli. Ne i lakiranje nokata recimo, dovoljno je suptilno a efektno.
Korisnikov avatar
By antibiotic
ovo je horor prica, helouu! fikcija-fantastika... uopste ne moraju da budu "realno" prikazane, stavise mogli su da im dodaju jos neke nadprirodne moci, sem telepatije, a mozda i hoce, nadam se.
Korisnikov avatar
By Yugen
Evo valjda će ove sedmice već dodati i predviđanje budućnosti u liku kojeg tumači Emma Roberts.

Na kraju krajeva, u pravu si, tu smo zbog horora i zbog priče, a i nijedna sezona do sada se nije držala realističnog horora već su sve bile jako natprirodne.. :)
Korisnikov avatar
By Horcrux
Serija je vec obnovljena za 5. sezonu nakon samo 2 epizode zbog ogromnog rejtinga (oko 6 miliona)! Nazalost nece biti Dzesike Leng posle ove sezone, a ona je srce ove serije. Ali, ko god da dobije dominantu ulogu, bice i vise nego zasluzeno. Iskreno se nadam da ce to biti Sarah Paulson koja je u svim sezonama bila sjajna, a narocitno u drugoj kada je igrala Lanu. Angela Bassett mi je takodje bila sjajna u trecoj sezoni.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!