- 20 Apr 2014, 11:19
Biti u formi i znaci imati kondiciju, ali kondiciju za sta?
Moj trening i moj cilj i cilj Novaka Djokovica ili Alberta Kontadora ili Jay Cutlera sigurno nisu isti. 
Ja zelim da se jednog dana pojavim na body figure takmicenju u kategoriji 30+, ali za to mi ne treba sposobnost da izdrzim mec od 5h, niti mi treba kondicija da vozim bajs full speed na Vuelti
Ili da budem supersize bodybuilder i dizem 600 lbs deadlift (ja dizem 300 lbs
)
A "kondicija" je relativan pojam i po meni se vezuje za razlicite sposobnosti. Ja recimo imam 90 kg trenutno i u boljoj sam formi iliti kondiciji od mojih prijateljica, poznanica, koje na oko nemaju viska kg ali ne treniraju nista. Ja mogu mnogo brze i duze da hodam od njih, da vozim bajs, da podignem vecu tezinu, da uradim vise sklekova i da se pritom na zamorim toliko kao one.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2627980#p2627980]ultraviolet napisao:[/url]lupetam, pušti meHahahahah
al' na stranu, ja ne mogu da zamislim trening bez jahanja neke od gorepomenutih, valjda zato što za mene biti u formi znači imati kondicije, pa kad zasednem sine..al' najbolji osećaj na svetu posle.

Biti u formi i znaci imati kondiciju, ali kondiciju za sta?

Ja zelim da se jednog dana pojavim na body figure takmicenju u kategoriji 30+, ali za to mi ne treba sposobnost da izdrzim mec od 5h, niti mi treba kondicija da vozim bajs full speed na Vuelti

A "kondicija" je relativan pojam i po meni se vezuje za razlicite sposobnosti. Ja recimo imam 90 kg trenutno i u boljoj sam formi iliti kondiciji od mojih prijateljica, poznanica, koje na oko nemaju viska kg ali ne treniraju nista. Ja mogu mnogo brze i duze da hodam od njih, da vozim bajs, da podignem vecu tezinu, da uradim vise sklekova i da se pritom na zamorim toliko kao one.