Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Iskustva, podrška, ...

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
nije Sara, odma da ti kažem.
to je vrv ona mala što meni ide na živce. ona jedina ima taj vajb :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa

postoji nesto

sto se zove

javno outovan

sto ponekad rade ljudi

koji se bave javnoscu

kao sto npr javno priznaju da su u vezi

pa ne postoji spisak javnih licnosti u vezi
Korisnikov avatar
By Mars
:lol:

ritmika slogova, tj nezavisnih rečenica
Korisnikov avatar
By Mars
poznatija kao "drvo koje peva". mora da je živa vatra u krevetu.
Korisnikov avatar
By IriS
ma sto posto...oće to tako :lol:
Korisnikov avatar
By IriS
^ previše sisa za moj ukus :dude:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Taman htedoh da je pohvalim za aktivistički poduhvat, kad vidim da nema uopšte gay nežnosti u spotu, a ubeđen sam da je makar jedan lik u tom spotu gay.

Iskren text, spot krajnje neiskren... i dalje mislim ovo u vezi nje - :shtap:

A divno peva i dalje.
Korisnikov avatar
By bas bleu
meni je strasno tuzno da ona sebe i svoju orijentaciju dozivljava kao greh, makar samo i u pesmi. koliko je strasno ziveti u tim pseudo-religioznim okvirima. nigde emancipacije na vidiku za tu osobu.
Korisnikov avatar
By Madonna
marija serifovis is sooo molitva (ne znam koja je god bila)
like, who tf cares
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
What Bas Bleu said.

Ja ću copy-paste svoj komentar sa YouTube-a:

Marija Šerifović i njene metafore i okolišanje oko očiglednog. Aman, zašto u celom spotu nema kadar poljupca dve devojke ili dva momka? Ako hoćeš da pošalješ poruku, da zauzmeš stav, da nešto kažeš - onda reci to hrabro i odlučno, pređi te 'svoje i tuđe granice' o kojima pevaš, i stvarno budi 'trn u oku za sve'. Ovako, spot ne mogu da shvatim ikako drugačije no kao populizam, da se što više 'ublaži' poruka pesme koja se ne sviđa širem slušateljstvu. Svaka čast za pesmu, i jedan veliki minus za spot.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne čudi me što je Šerif izdvojena u uži izbor. Njeno ime predstavlja reklamu za samu nagradu, njeno dodeljivanje, kao i za tu alijansu. Fino su je iskoristili da se izreklamiraju, pravilno računajući da će taj ulazak u uži izbor doneti željeni publicitet mladoj nagradi.
Ne znam da li će Šerif biti proglašena dobitnicom, ali sam skoro siguran da se na dodeli neće pojaviti.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Wtf. Koji je kurac ona uradila? Jednom prdnula za ljudska prava i to je to od nje.
Korisnikov avatar
By *deni*
Ona je ZVEZDA, koriste je kao besplatnu reklamu za sebe i svoju nagradu.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
mogli ste taj link i u transfer blama da stavite.

molim vas ova tema zaslužuje da lagano neprimetno umre kao što je i svaka nada da će ona javno reći/uraditi nešto značajno za lgbt populaciju :ozbiljan:
Korisnikov avatar
By AndrieExilia
A tek ono "Marija Serifovic napisala pesmu Ja Volim Svoj Greh za bivsu devojku" ...
Cudno, ja sam bila u ubedjenju da je pesmu napisao Mare a text Marina Tucakovic :D xD
Korisnikov avatar
By Dark Walker
Izgleda da ni sama ne zna šta hoće. Ne treba da se preispituje pred tolikim narodom (prvo treba da provali zbog čega se uopšte preispituje) jer ispada glupa.
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2633050#p2633050]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2632951#p2632951]EnMademoiselle napisao:[/url]mogli ste taj link i u transfer blama da stavite.

molim vas ova tema zaslužuje da lagano neprimetno umre kao što je i svaka nada da će ona javno reći/uraditi nešto značajno za lgbt populaciju :ozbiljan:
Nemoj tako, jednom je rekla da nema nista protiv lgbt populacije!
:OOO
pa ja to ne znadoh! povlačim reč

SA MARIJOM DO NOBELOVE NAGRADE ZA MIR!!1111
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!