Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Književnost, film, TV, pozorišta, galerije...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Manekenka i stilistkinja Maja Atanasijević uzburkala je danas srpski tviter trejlerom novog filma "Beograd - život ili smrt" u režiji Bojane S. Knežević, jer u njemu šeta prestonicom vičući: "Volela bih da se svi iselite u svoja sela!"

Film, koji će premijeru doživeti na Festivalu kratkometražnog filma 4. aprila, kako su opisali autori, "prati poznatu manekenku i stilistkinju Maju Atanasijević u njenoj usamljenoj, ali intenzivnoj borbi za povratak zaboravljenih vrednosti jednog grada."

Više na: http://www.24sata.rs/vesti/beograd/vest ... 0344.phtml" target="_blank

Je l' manekenka drugo ime za seljanku?
Zanimljivo mi je, inače, da manekenka Maja citira Duška Radovića, beogradskog dođoša iz Niša. :smug:

Mišljenja, impresije, komentari? Ne samo o manekenki Maji, nego generalno o dođošima i mnogim 'izvornim' Beograđanima koji dele Majino mišljenje.
Korisnikov avatar
By blenta
meni je najveca impresija da je ona manekenka
pa jos i poznata
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
RODJENI BEOGRADJANI - NACIONALNA MANJINA napisao: Dve neizlecive bolesti: AIDS i seljacko rumenilo
:barf:

A tek komentari :drama:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
i dođoši i beograđani su ista govna. živeli vojvođani! :awesome:

ne mislim ništa dok ne vidim film, nadam se da je ironija u pitanju u suprotnom je samo još jedan debil oko kog me zabole da se cimam. dok ne kupim pištolj.
Korisnikov avatar
By Trilian
^
^
ahahaha... jako mi se dopada crtež :D

a ja evo pakujem kofere i begam si doma
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam što se čudite. Pa danas svako može da uzburka društvene mreže, dovoljno je samo napraviti, tj. napisati neku glupost, ili nešto što se većina ne usuđuje da kaže ( iako to misli ) i eto - To odmah krene da se preuzima, citira, komentariše i za pola sata ste već preplavili internet. Teško je danas u Srbiji ostati anoniman.
Korisnikov avatar
By Mars
Jeste, sve danas isuviše lako dobija atribute senzacionalnog, svako malo je neko nešto zapalio, sve naduvano do paroksizma...

Ravnotežu koja neminovno mora da se uspostavi u hiper-produkciji takvih pojava vidim u činjenici da je njihov period poluraspada jako kratak.
Korisnikov avatar
By Tungi
Privilegija li je biti Beograđanin. Not.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622737#p2622737]Mars napisao:[/url]Jeste, sve danas isuviše lako dobija atribute senzacionalnog, svako malo je neko nešto zapalio, sve naduvano do paroksizma...

Ravnotežu koja neminovno mora da se uspostavi u hiper-produkciji takvih pojava vidim u činjenici da je njihov period poluraspada jako kratak.
Ma, na bezobrazne ljude ne treba gubiti vreme. Ovo je jedna očigledno bezobrazna žena, spremna na sve da bi privukla pažnju.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622729#p2622729]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622719#p2622719]Torry napisao:[/url]zasto vas ovo nervira? pa i ovde 80% komentara je protiv kica, sunda, Cece, Jece, malogradjanstva (dobro de, jedni izuzetak su ljudi koji su dosli iz unutrasnjosti, izgleda da se svi nekako "prihvatamo")
Slika
kao i obicno... Dobra ilustracija [saved]
Korisnikov avatar
By Madonna
Ont: decentralizacija :up: ima ona south park epizoda kad meksikanci odluce da se vrate kuci i ameri pocnu da ih mole da se vrate.. pa mogu da se povuku neke paralelice. i ko su pravi beogradjani? rodjeni, ili sto žive ili oba ili vise jedno manje drugo... koji su kriterijumi? hehe

i da - uzburkala srpski tviter :radosnice: usracu se
Korisnikov avatar
By antibiotic
ko ce onda da ostane u beogradu ako se svi "nebeogradjani" isele iz njega?
ja sam mislio da metropola ima tendencije da poveca broj stanovnika, a ne da je opet pretvori u palanku.
cista ksenofonija, nista drugo.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622729#p2622729]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2622719#p2622719]Torry napisao:[/url]zasto vas ovo nervira? pa i ovde 80% komentara je protiv kica, sunda, Cece, Jece, malogradjanstva (dobro de, jedni izuzetak su ljudi koji su dosli iz unutrasnjosti, izgleda da se svi nekako "prihvatamo")
Slika
HAHHAHAHAHHAHAHAHAHAA
ONT:
Zaista nemam vremena da gledam film neke tamo manekenke i stilistkinje(jbt to se mora napomenuti jer to su joj dve karakterne osobine,drugih i nema:D) koja drami o djodjosima u beograd itd....gluposti!Moji otaci i majka su iz bosne tacnije keva je rodom iz Ugljevika a cale iz Trnove,ja sam ovde rodjen i ne stidim se mojih korena niti to nekome trljam na nos,a to sto se neka bogodana kretenusa drka na to zabole me,,,manekenka i stilistkinja mos' misliti!!!
Korisnikov avatar
By *deni*
Ne znam samo da li se to spontano uzbrukao tviter, ili je i ta informacija došla iz njene kuhinje.
Sama plasirala gluposti, sama posle i izsugerisala da je uzburkala tviter. K'o kad naši samoizvikani polujavni (ne)radnici sami plasiraju za neki skup u kojem su učestvovali da je to bio ' istorijski skup '. :roll:
Ljudska mizerija iz godine u godinu postaje sve ogoljenija i providnija.
By Kragi
mozda zato sto nijesam beogradjanin ali meni je ovo (samo) film
Korisnikov avatar
By Madonna
JES VALA. očigledno da su se uvred jenim i povred jenim našli ovi koji deep down inside smatraju da su jedno ili drugo
Korisnikov avatar
By Mars
Ja nisam ni jedno ni drugo, a ovo je samo trejler.

Sačekajmo da pogledamo ceo film 5. aprila pa da onda kažemo da su manekenka i rediteljka filma raspadi raspali.
Korisnikov avatar
By Hellas
Dobar joj je marketing, nema ko nije odreagovao. Vise ce ljudi sad pogledati film, hteli ne hteli da priznaju, jer ih zanima sta je ona to sve rekla.
Korisnikov avatar
By Mars
Meni jezivo zvuči ono pitanje: "A odakle si ti, dečko?"

Komotno mogu da je zamislim kako u nekoj kosmičkoj konstelaciji od onog žutog mantila pravi trake i stavlja ljudima oko ruke.

PS: nekoliko puta odgledao trejler, svidja mi se muzika
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!