Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Hys.
^totalno! i too true! cesto se taj post pominje medj nasim lezbejskim zivljem :yes:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Podseti me na onaj drugi vic:

- Šta rade lezbejke na drugom dejtu?
- Usele se jedna kod druge.
- A pederi?
- Koji drugi dejt?
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493890#p2493890]KorvinOdAmbera napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2493826#p2493826]sing&dunum napisao:[/url]
Aaaaaahahhahhaaha... :pucaodsmeha:

Pa, kako ovo ne videh ranije!?! :wundy:

Nazalost, nisam mogao u celosti da citiram post, kaze, ne moze vise od pet citata... :shrug:
Post milenijuma. :krezavi:
:up:

Stimmt! :D

[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494096#p2494096]KorvinOdAmbera napisao:[/url]Podseti me na onaj drugi vic:

- Šta rade lezbejke na drugom dejtu?
- Usele se jedna kod druge.
- A pederi?
- Koji drugi dejt?
:roflmao: :smeh:
Korisnikov avatar
By scout_finch
who's online je kriterijum odabira korisnika

anhedonie - zato sto je meze s druge strane
bas bleu - zato sto dabogda crklo covecanstvo
blenta - zato sto je u tom trenutku to bilo cost effective
bothways - zato sto je zelelo da proba nesto novo nesto divlje
dark wakler - zato sto je bezalo od vel boya
enmademoiselle - zato sto se nadalo da ce ga usput zgaziti auto (salim se, ako nije primereno cu obrisem :peace: )
gossipboy - zato sto britni
iris - cause she said so
Sunce - zato sto nije odolelo iskusenju
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2486307#p2486307]Jheronim van Aken napisao:[/url]

Popeye: Bolje vi meni recite što je pile prešlo ulicu. Pilići imaju krila i mogli bi da lete, samo kad bi htjeli. To znači da pilići i ne žele da prelaze ulicu, pa im i ne treba pomoći. što nas dovodi do institucionalnog okvira. mene uostalom uopće ne zanima da sam prelazim ulicu. ^^
ovo mi je jedan od boljih.
Korisnikov avatar
By Madonna
ja sam ovo podigao jer čekam da uradite zvonkija .
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
Originally posted by Sunce
zoran52: zoran52 12:17 AM Čita temu: Zašto je pile prešlo put? (forum-verzija)

Slika
Zvonki: MTEAMATIKA PREDSTAVLJA PRIRODNU NAUKU KOJA PROUCAVA BROJEVE MATEMIKA JE JEDAN OD MOJIH OMILJENIH PREDMETA U SKOLI ONA NAS OCI SVAKOJ VRDENOSTI BROJEVA I CINI NAS PAMETNIM SVAKI MATEMANICAR VOLI BROJEVE I ZALJUBLJEN JE U NJIH EVO JEDAN ZADATAK 1/4 + 1/2 + 1/4 = 1+2+1/4 =4/4=1 TO JE JEDAN LAKSI ZADATAK KOJI DECA RADE U PETOM RAZREDU OSNOVNE SKOEL STO DECA IDU U STARIJE RAZREDE MATEMATIKA JE TEZA.
Covece,ljudino,maso,ne znam zasto se trudis da me uvredis i da pokazujes ovde kako sam ja glup,ti ne postojis za mene,ti si samo obican nick,profil na forumu,i ne znam kakve imas jebene komplekse od mene.I prekini vise da to radis jer nisi pokupio svu pamet sveta i pomiri se sa tim da ne moraju svi ljudi na ovojj planeti biti pametni kao ti i da ne moraju da prate tvoju ideologiju ma koja da je tvoja ideologija.Shvati maso koaj posotjis da postoje razliciti ljudi od tebe i da to cini svet sarenim,maso svet nije crno i beo kako ga vidis da posotje nijanse sive.Uzivaj malo u zivotu,jedan je zivot i veoma je bitan.
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!