Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
obrve ako su zarasle... pa oči, pa nos, pa usta i vilicu, bradu ako sam zaras'o.

nisu mi rekli šta prvo primete, ne znam.
Kažu mi da imam sanjive i nevine oči, pomalo svjetlucave. Neki bi rekli i mutave. :lol:

A svoje oči i ja prvo ugledam kada se pogledam u ogledalo. Nekada dok se brijem i sl. znam toliko da se udubim i zagledam u oči, jednostavno odlutam... :lood:
prvo sebe pogledam u oci i onda primetim da bih mogla da sredim obrve i onda bacim pogled na mladez na desnoj strane brade

a drugi ljudi, nemam pojma... par njih mi je reklo prilikom upoznavanja da ih podsecam na nekog ali ne znaju na koga...
Korisnikov avatar
By scout_finch
primetim prvo da mi je kosa opet porasla preko svake mere. a ako sam sveze osisana primetim da sam sveze osisana.

a drugi ne kazu nista.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ja na sebi prvo primetim nesavršenosti na koži (obično na čelu), tipa malo crvenila ili ne daj bože neku bubuljicu... srećom nemam posebno masnu kožu, štaviše suva je... ali nemam savršeno ujednačen ten ili kako se već to kaže :krezavi:

Mislim da drugi primete oči/pogled, odnosno to im je najveći utisak... kažu da imam sanjiv, ranjiv, nadrogiran, zavodnički pogled (kako se uzme).
Korisnikov avatar
By Dirrty
:krezavi:

Bolje da si rekao Paris Hilton!
Korisnikov avatar
By IriS
svaki put, al baš svaki, prvo pogledam svoje oči. po njima se tačno lepo vidi kako se osećam i kako sam raspoložena.

a jedna persona mi je rekla: tebe kad čovek pogleda, prosto mora da primeti da se vodi rat u dominaciji izmedju očiju i usana :lol:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
oči definitivno.
oči i obrve. idu u kompletu.

drugi govore o usnama i zubima, najčešće. kad su.. isuse bože. :/
Korisnikov avatar
By gossip
pogled

a zanimljivo je da to i drugi primecuju na meni o.O
Korisnikov avatar
By designer
Zavisi od raspoloženja... kad sam raspoložen u ogledalu vidim pravog lepotana, pa u stilu Ruške Jakić pozdravim sebe rečima: "Zdravo mače!" :lol:

A kad sam nerspoložen vidim obrve koje su na putu da se spoje, čak iako se radi o par dlačica, vidim nos za koji sam ustanovio da je kriv u levu stranu...

A drugi... drugi su mi rekli da imam jaaako lep osmeh, lepe zelene oči... :)
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
oči. jer variraju i nikad ne znam da li su mi zelene ili plave ili sive ili koćegaznati i onda prvo to pogledam

a drugi nemam pojma.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kazem "de si maco? rrrrrrrrrrr"

a prvo uocim nedostatak bora i oci.

svi uglavnom komentarisu kako mi je lice cisto i ono "smem da pipnem?"

pa da dajem svakome da ga dira sigurno ne bi bilo ovakvo!!!
Korisnikov avatar
By badu
oči skupa zpodočnjacima i mojom vazda veselom facom

neko oči neko nos neko usta
kažu dae sve to ljepo al štajaznam
mnjeeeh
Korisnikov avatar
By acid drop
kosu ilii facu koju sam složila u tom trenutku.

ne sećam se da mi je iko ikad tako nešto rekao, niti ja pitam.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Otkad nosim protezu - usta. Pa se iskezim da vidim kako zubi stoje. :D

Drugi - oči.
Korisnikov avatar
By Hys.
Oči. I obrve.

A za ovo drugo redovno primetim dlačicu viška.

Ne znam šta drugi prvo vide. Mislim da su pominjane oči i mladež iznad usne.
ja i ljudi koji me znaju još iz najranijeg detinjstva vidim/e skoro isto ono što se vidi na fotografijama mene tj. sebe s mojih 4 godine. i :ozbiljan: i :lol:

a ljudi koji me ne znaju još iz najranijeg detinjstva mi kažu da izgledam bar 10, 15 ili više godina mlađi i da imam divnu, lepu kožu, između ostalih lepih stvari..... . :D
Korisnikov avatar
By Mars
Skoro da se nikad ne gledam u ogledalu.

Ujutru kad ustanem pomislim "KAKAV UŽAS!" ali to trenutno okine inicijaciju baš me nešto zabole procedure, tako da uopšte dalje ne mislim na to.

Ionako posle ispljuskavanja hladnom vodom sve dođe na svoje.

Ne primećujem detalje, ne uočavam promene. Moje lice - najkonstantnija konstata u životu. Ravno, nikakva promena, nikakva senzacija zbog koje bih ga gledao OSIM da provirm da mi nije ostala pasta za zube u uglovima ustiju ili kad treba da ubodem sočivo u oči.
Korisnikov avatar
By blenta
uglovima ustiju? nista to nije
meni se vide puta desilo da imam pastu iza i oko usiju
kako ... ne znam
Korisnikov avatar
By Mars
Hm. Starno slučaj za Moldera i Skali, nemam predstavu kako moze cak tamo da se stvori.

Mozda od drske cetkice na ruku pa se pipnes tu oko usiju, ne zanm.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!