Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Denni85
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572377#p2572377]Katengl napisao:[/url]Nemojte tako ljudi, to su nasa deca, isfrustrirana zbog ekonomske i drustvene situacije.
Jos ce se na kraju naci neki idiot koji ce sve ovo krenuti da relativizira, ono kao pozovemo decu i profesora na razgovor, oni se kao izvinu, pa se jos kaze "krivnje ima na obe strane" (po uzoru na "resavanje" slicnih problema u Evropi) i kao idemo dalje...danas su deci data sva moguca i nemoguca prava, zajebavaju nastavnike i profesore a kada dodje do otvorenog konflikta, onda se nadje "pametni" pedagog koji stane izmedju umesto na stranu nastavnika/profesora....a razliku od nekada (dok se znao red) kada je nastavnik/profesora imao jasnu i nedvosmislenu podrsku i skole i drustvene zajednice, ovo danas se potpuno otelo kontroli, zato se i dogadjaju ovakve stv ari!
Ova deca nisu ni srednjoškolci, a pošto država, roditelji, škola i ostali neće ništa da urade da se ovakvi dogadjaji spreče, videćete tj. svi ćemo videti šta će se dešavati za koju godinu, kad još malo porastu.
Korisnikov avatar
By Pipin
Ne samo država, roditelji i škola, nego ni sam profesor nije preduzeo ništa da se odbrani. Ko ga jebe, nek je popio ćuške. Moron!
Ja mislim da bih ih ubio tamo od batina. Za njima bih trčao dok ih ne stignem i ne razbijem im te prazne glave.
Korisnikov avatar
By Pipin
Inače, ja uopšte ne verujem u to što dotični profesor tvrdi. Ne znam koliko poznajete Novi Sad, ali taj park nema božje veze sa mestom gde autobus istovara putnike koji stižu u NS. Putnici iz busa izlaze kod železničke stanice, odnosno kod početne stanice gradskog busa No4, koji putnike direktno povezuje sa centrom grada. Kada tu izađete, prvo propešačite zgradu železničke stanice, zatim se između nalazi par trafika ilištajetoveć, zatim ulazite u zgradu autobuske stanice gde su šalteri za karte, potom dalje izađete napolje, prođete celu dužinu perona, da biste izašli na bulevar, skrenuli desno i sa bulevara ušli u park. Ne znam ima li kakva rupa u žbunju za prečicu, ali mislim da se iz parka do zgrade autobuske ne može direktno, jer ima ograda, već se mora preko ulice. tj. park nije deo kompleksa autobuske stanice i fizički je odvojen od nje.
Dakle, od tog parka, pa do mesta gde autobus pušta putnike napolje... ima... da se pešači. I nema šanse da neko ko dočekuje nekog iz autobusa, čeka u tom parku.
No, vrag će ga znati.
Korisnikov avatar
By Herald
Te večeri, Janeš je izašao do obližnje pumpe kako bi naduvao gume na biciklu. Seo je na jednu klupu u parku kod železničke stanice, da odmori dok mu se ne pridruže surpuga i sin.
By bgboyyy
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572621#p2572621]Pipin napisao:[/url] Ko ga jebe, nek je popio ćuške. Moron!
vid majmuna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572626#p2572626]Pipin napisao:[/url]Inače, ja uopšte ne verujem u to što dotični profesor tvrdi. I nema šanse da neko ko dočekuje nekog iz autobusa, čeka u tom parku.
No, vrag će ga znati.
a i sta ako je zapravo peder koji je dosao da se povata. je l to bilo kako opravdava sto su ga ova naci-deca pretukla.

preventivna prica je dobra za ubuduce, ali ne posle napada da ga bilo kako legitimise.
Korisnikov avatar
By 2kune
zaključak ove teme i njeno naravoučenje ne bi trebalo biti da peder izaziva poštenu dječicu čim se pojavi u parku već da je vjeronauk nužno hitno maknuti iz škola jer truje mržnjom generaciju za generacijom...
izuzetno poštujem utjecaj koji Putin ima na gay-serbia forumu... :hail:
Korisnikov avatar
By *deni*
ni ja ne verujem profesoru kad kaze da se zavlacio u park " da ceka porodicu ".to je prica koja pogoduje malogradjanskim usima. nije zgodno da kaze za tv dnevnik da je isao tragom mirisa okurine da se malo osladi onako s nogu.
Korisnikov avatar
By *deni*
vazno je i ovo drugo,jer ilustruje i dalje dominantnu kulturu tabu tema i pseudo morala.u sudskom postupku verovatno nece biti bitno,ali ovo nije sud,vec forum,pricaonica.
Korisnikov avatar
By Clockwork Orange
11. septembar 2013. – 17:00

Novosadska policija je privela maloletnike koji su prošlog vikenda napali, pretukli i opljačkali Ivana Janeša u parku kod Železničke stanice.

Privedeno je najmanje šestoro dečaka, od kojih jedan nema ni punih 14 godina, dok su ostali stari od 14 do 16 godina. Protiv njih će biti podneta prijava u redovnom postupku.

Ovi maloletni prestupnici sa prebivalištem u Novom Sadu, Petrovaradinu i Begeču, a neki od njih od ranije poznati policiji. Ispituje se njihova ukupna kriminalna delatnost, jer nije isključeno da su sličana dela već ranije činili.

Svi su saslušani u prisustvu roditelja ili staratelja, a Novosadska tv javlja da su tom prilikom su priznali delo koje im se stavlja na teret.

Policija je pronašla i ranac sa stvarima koji su oteli od pretučenog nastavnika.

Izvor: Novine novosadske
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572742#p2572742]*deni* napisao:[/url]ni ja ne verujem profesoru kad kaze da se zavlacio u park " da ceka porodicu ".to je prica koja pogoduje malogradjanskim usima. nije zgodno da kaze za tv dnevnik da je isao tragom mirisa okurine da se malo osladi onako s nogu.
da, ali tu pricu su culi i njegova zena i dete. Ako nije tacno, pa prva ga zena bude "priupitala" sta je radio tamo u tom parku :maji:
Znam, ali ako vec zena nije znala da je gay, mogao je da izmisli da su ga napali i opljackali "nepoznati zli ljudi", zasto bi se izlagao bilo kojem riziku da je bilo kao sto ti pretpostavljas?
Korisnikov avatar
By *deni*
pa po mojoj pretpostavci,u njegovoj glavi je bilo neophodno samo da nadje pokrice za to sto se zavlacio u park,a ne da stiti osobe koje su ga prebile izmisljanjem da su ga prebili " neki zli ljudi " .
Mozda bi on na taj nacin zastitio i te "zle ljude" ali bi najpre zastitio sebe od vlastite zene i okoline. Uostalom, nije morao da kaze da se zavlacio u park, mogao je da izmisli da se dogodilo kod nekog kioska i sl...ali to su sve pretpostavke, mozda je profa stvarno cekao zenu i dete.
Korisnikov avatar
By *deni*
svejedno,to naglasavanje da je u parku cekao zenu i dete mi zvuci kao neko groznicavo opravdanje za primitivnu javnost.mislim,koga briga sto si ti uopste bio u parku? bio sam u parku i gotovo.dobro sto nije rekao da je prolazio kroz park na putu do bolesne babe,ko crvenkapa.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Poenta vesti nije da li je profesor bio gej ili da li je cekao baku decu i zenu u praku,vec da su danas klinci mnogo bezobrazni,tj da ih roditelji ne vaspitavaju kako treba a ni skola to vise ne ume.Imali su od 14 do 16 gopdina eeej! Kada sma ja bio tih godina ja nisam tukao profesore,u moje vreme smo postovali nastavnike i profesore
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2572913#p2572913]Zvonki napisao:[/url]Poenta vesti nije da li je profesor bio gej ili da li je cekao baku decu i zenu u praku,vec da su danas klinci mnogo bezobrazni,tj da ih roditelji ne vaspitavaju kako treba a ni skola to vise ne ume.Imali su od 14 do 16 gopdina eeej! Kada sma ja bio tih godina ja nisam tukao profesore,u moje vreme smo postovali nastavnike i profesore
Tu se potpuno slazem, postovali smo nastavnike i profesore, jesmo m iza ledja davali svakojake nadimke i ismejavali ali nista vise od toga. Isto tako je potpuno tacno da su danasnja deca potpuno vaspitno zapustena, ne postuju nikoga, osim jace od sebe (jer moraju).

A ja licno ipak mislim da je prica pretucenog profesora tacna jer ne vidim racionalan razlog da laze i time sebe jos dovodi u dodatne probleme.
Korisnikov avatar
By Zvonki
Pa relano me ni ne cudi sto su takvi klinci kada pise ovakve grafie"sibamo belo i duvamo hasis nasa su muda veca od nasih" a na tv-u im djuska djus sa debilnom emisijom "srpska posla",i onda izadjem napolje pa vidim kevu koja histeris na dete,i tada mi dodje da joj odvalim samar
roditelji i društvena homomržnja u srpskom društvu su najkrivlji, kakva deca (valjda, pubertetlije), kakvo profa hteo miris okurine u parku, kakav park.....
pa, zar i ovo treba objašnjavati?

pa, kada i na ovom forumu imamo primerke koji kažu za jedno obično pišljivo autovanje - ne sme se vršiti agresija unošenja nemira u druge oko sebe (čitaj, heteroseksualci ne smeju ničim i nikada i nikako i nizašto "biti uznemireni"), kako onda ti isti očekuju da se roditeljima npr. ovakve dece kaže da trebaju da odgajaju decu u tolerantnom i miroljubivom duhu? pa, zar i to ne bi bila agresija unošenja nemira u neupitnu pravovaljanost odgajanja dece u pravim normalnim srpskim porodičnim domaćinskim kućama..... ha.....
Korisnikov avatar
By 2kune
aman ljudi... zar zaista ne vidite u čemu je problem? ma kakva homofobija, kakvi parkovi s pederima... dječica iz pučke škole mlate odrasle ljude - ma u tome je problem! problem je što nitko ne vidi količinu nasilja koja vlada među pionirima malenima i svi se čude i sablazne kad u ajmerici takvo jedno dijete poubija pola škole... a ovdje pred vašim nosevima to se upravo događa ali vi to ne vidite... nije to homofobija niti opskurni pederi u parku, to je samo pitanje vremena...
u ovom slučaju je i to ^ i eksplicitna homomržnja najverovatnije usađena im od roditelja i/ili veroučitelja i/ili šire rodbine i/ili određenih političara, a o heteroseksističkom peer pressure-u i da ne govorim, ujedno. mladi monstrumčići su eksplicitno tražili "pedera" da biju, ne bilo koga.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!