Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

U moru frazetina kojima se frljaju šupljoglave tetke, često čujem i to '' Nešto više od seksa '', da li se traži, ili se nudi, najčešće se traži, no to '' Nešto više od seksa '' valjda treba da označi neki duhovno uzvišeni kvalitet u međuljudskim odnosima, nešto eterično i sveto, naspram seksa, koji to nije, pa je zato jadan, ni kriv, ni dužan, označen ' kao nešto manje ' od svega ostalog što čovek može čoveku da priredi.
I, da komeNdija bude veća, na tome da je seks nešto manje i bezvrednije od svega ostalog najčešće insistiraju kukavne ormaruše, koje uglavnom i nisu upotrebljive ni za šta drugo, osim za seks, pošto im sva samosvest, pederska čast i hrabrost mogu stati u dupe komarca. I šta je to onda ' nešto više od seksa ' ? Šta vi mislite ?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Za mene je to nemonogamna veza, nešto tipa friends with benefits... a šta ostale budale misle pod tim, ne bih znao.
Korisnikov avatar
By gossip
pa meni to deluje kao odnos koji se zasniva po ponasanju dvoje ljudi koji su u vezi ...ali nije zvanicno veza o.O

u svakom slucaju najbolje je da ti neka klozetirana tetka sa foruma odgovori na to(a kapiram da ih ima ovde)
Korisnikov avatar
By *deni*
Možda to ' nešto više od seksa ' znači da ti šljukoprda tetka sedne, posadi te ispred sebe i krene da ti priča o svom životu, razmišljanjima, strahovima, snovima i nadanjima. :nerd:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565841#p2565841]*deni* napisao:[/url]
I, da komeNdija bude veća, na tome da je seks nešto manje i bezvrednije od svega ostalog najčešće insistiraju kukavne ormaruše, koje uglavnom i nisu upotrebljive ni za šta drugo, osim za seks, pošto im sva samosvest, pederska čast i hrabrost mogu stati u dupe komarca
:lol: :up: mislim da su oni imali iskustva da ih neko zove na jebanje i da ih onda isprati napolje čim se završi pa bi oni sad i da pričaju malo možda i pre i posle, odspavaju, te neke uobičajene stvari, nežnosti, koje njima fale kad se jebu sa ''strejterima'' koji neće da se maze jer nisu pederi, BOŽE MI OPROSTI!!!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Blady
Nesto vise od seksa, pa meni to deluje kao neko stvaranje emocija, neki put ka mozda vezi.. makar i neobaveznoj.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565857#p2565857]MDNA napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565841#p2565841]*deni* napisao:[/url]
I, da komeNdija bude veća, na tome da je seks nešto manje i bezvrednije od svega ostalog najčešće insistiraju kukavne ormaruše, koje uglavnom i nisu upotrebljive ni za šta drugo, osim za seks, pošto im sva samosvest, pederska čast i hrabrost mogu stati u dupe komarca
:lol: :up: mislim da su oni imali iskustva da ih neko zove na jebanje i da ih onda isprati napolje čim se završi pa bi oni sad i da pričaju malo možda i pre i posle, odspavaju, te neke uobičajene stvari, nežnosti, koje njima fale kad se jebu sa ''strejterima'' koji neće da se maze jer nisu pederi, BOŽE MI OPROSTI!!!!!!!!!!!
Ih, pa ako je to za njih ' nešto više od seksa ' , onda se grdnim iluzijama zanose. Mislim, treba znati šta ti treba i na koja vrata zakucati za to što ti treba.
Ako je u pitanju gola jebačina, onda ništa maženje, ništa ' Dobro jutro, dragi '' i slične stvari, već odma' s vrata
Skidaj gaće, Suzana !
:vrcka:
Korisnikov avatar
By Madonna
ma ko će ga znati, sve je to materijal za psihijatriju
Korisnikov avatar
By bern
šta za tebe, deni, znači nešto više od seksa?
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja sam cesto nailazio i na "veza, sex, ljubav ili nesto vise". sta vise? stvaranje sekte i medjusobno ubistvo gusenjem tokom pusenja kurca? :puzzle:
Nesto vise od seksa znaci pustiti nekoga da udje i u tvoj zivot a ne samo u tvoj anus.

Zivot je veoma slican anusu, moras ga imati da bi pozvao nekoga unutra, a taj neko ce ostati tu dok mu je lepo ili nece uopste uci ako mu se ne dopada.
Korisnikov avatar
By Madonna
bože kako želim da spičim ovaj barnijev avatar nekim bodljikavim govnjivim buzdovanom po sred te mutave face
By Kragi
Ont:

Zelim vezu i da volim nekoga i da mene neko voli ali nemam muda da budem(o) drustveno vidljiv(i) jer ce svi da me pitaju ko si ti i sta si mi a ja ne mogu da kazem prijateljima/kolegama/porodici da sam gay i da si mi decko pa ne mogu da budem u vezi ali bih i dalje da budem pa eto moze i nesto vise od sexa. (:
Korisnikov avatar
By blenta
nego i mene zanima kako barni izgleda
Korisnikov avatar
By *deni*
Ima jako prijatan, baršunast glas, to mu je jedna prednost. :yes:
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2565893#p2565893]Jheronim van Aken napisao:[/url]moj predlog je da ne budeš u blizi ljudi koji misle, govore i pišu takve stvari.
(lakše je nego što izgleda)
Pa da. Neka misle, ali neka ne govore takve stvari. Neka ćute i onda su dobri, jer često se ispostavi da su takvi buzdovani kvalitetniji jebači od suptilnih, emancipovanih pojedinaca. E, zato je najbolje kad takvi buzdovani ne mudruju i ne prde o temama tipa ' Nešto više od seksa ', već da prosto kažu ' Hoću da te jebem '. Sa takvim, jednostavnim buzdovanima nemam problem, dobrodošli su mi i dragi, nego samo gluperde sa stavovima i principima mi smetaju. :yes:
Korisnikov avatar
By Tungi
Pa to nešto više uglavnom traže oni koji su se izjebali za sve godine svojih života, pa bi sada to nešto drugo.. Uzvišenije, emotivnije Ili su to (najčešće) dečurlija koja od veze, zajedničkog života očekuje nekakvu idilu i savršenu sreću i kada vide da to baš i ne funkcioniše u stvarnosti i da su konji ipak podesniji za jahanje od idealizovanog princa, već izjebani vraćaju se na početak i nekadašnju želju. Frustrirajuće.
Korisnikov avatar
By *deni*
Kako to misliš - izjebali, Tungi ? Zar postoji određeni, utvrđeni broj jebanja u jednom životu, posle kojeg je kapa puna, pa osoba koja dostigne taj pun krčag kaže - E sad sam do kraja izjeban/a, dojeban/a ?
Ne možeš se ti najesti do tridesete godine života, pa posle gladovati.
Korisnikov avatar
By Tungi
Jebanje bez emoUcija. 'Šetanje od jednog do drugog' i ono što MDNA kaže 'ne mazim se, jer nisam peder'. Suhi sex bez dodira.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!