Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
Od septembra 2011 do, evo, juna 2013 bilo ih je dvojica. I kako stvari stoje, a i poznavajuci sebe, sumnjam da ce se cifra menjati u bliskoj buducnosti.
Korisnikov avatar
By badu
za šta vi mene smatrate? :jazzva:
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2550505#p2550505]Reomir Klon napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2545695#p2545695]Kragi napisao:[/url]Od septembra 2011 do, evo, juna 2013 bilo ih je dvojica. I kako stvari stoje, a i poznavajuci sebe, sumnjam da ce se cifra menjati u bliskoj buducnosti.
pa ako nema potrebe onda je to ok,
bolje jedan normalan nego sto ćaknutih

:cool:
Ja govorim da nisam zahtevan i da sam skroman i da se lako dogovorim tj funkcionisem sa nekim bio odnos obavezujuc ili ne al' mi niko ne veruje :smeh:
Dobro i serem malo.
Bar jos jednog sam zeleo u tom periodu ali je bio sa deckom, sto ja nisam znao jer sam mislio da su drugovi, pa je predlozio trojku. A ja nije sto nisam za trojku nego je taj drugi bio malo mator za mene. Doduse i celav.
Brojke su relativna stvar. Eto moglo je da ih bude DUPLO VISE no ja sam samo sam iskreno odgovorio na temu. :shmi:
Korisnikov avatar
By blenta
sta vi imate protiv caknutih momaka, ha? :)
Korisnikov avatar
By bern
jedenog, ali to prošli mjesec.
Korisnikov avatar
By V25
Jednog u, za 20 dana, 6 meseci.
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
Imam jednog redovnog već godinicu dana i ne menjam ga, mada s vremena na vreme uleti još neko.

U zadnjih mesec dana, dakle.... 2? Da, 2.
Korisnikov avatar
By Insorcer
nisam menjao partnera (niti nalazio), evo tek dve godine i kusur meseci.. a plan apstinencije je, sudeći po ponudi, dugoročniji.

:sarana:
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!