Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za ljubitelje sporta, i one koji se bave sportom...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By sing&dunum
Posle suvise velikog ocekivanja/nadanja da ce Jeja makar u polufinale da se "upise", trenutno sam indisponiran po pitanju ovog turnira. Cak mi ni Guzana ne moze povratiti nestalu euforiju... :shrug:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Kada bi Mari operisali glasne zice, mozda bi se dalo navijati i za nju. :giggle:

Odgledao sam klip "Highlights: Mara Vs. Vika" na Eurosportu, i onesvestio od krika koji su stizali sa obe stane mreze. Da nisam imao vizuelni dozivljaj, pomislio bih da pratim horor radio-dramu, gde prisustvujem sceni skidanja koze na zivo... :smeh:
Korisnikov avatar
By sing&dunum

Sad si mi zapusila usta! :smug: :fancyklap:

Zanimljiv klip. :tenis:

http://eurosport.yahoo.com/video/hawk-e ... 56655.html" target="_blank

Uz poznatu cinjenicu da je Rafa zapravo desnjak (u svim ostalim zivotnim aktivnostima), sticem utisak da je on pre svega uspesan proizvod strikana Tonija i tima mu. Uz prepoznatljivu misicnu masu koju poseduje od tinejdzerskih dana... :soping::
Korisnikov avatar
By sing&dunum
^

:cheer:

Nadal je uzimao privatne casove od Sarapove, i to za povecanje volumena zvuka prilikom stenjanja. :povez:
Korisnikov avatar
By IriS
Nadal je pokazao svoj sportski duh. natrtio bi se cela publika da ga jebe samo da bi pobedio. FUJ!
Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548395#p2548395]No_Stress napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548382#p2548382]sing&dunum napisao:[/url]Bizaran tok meca od pocetka 3. seta... :hmm:

Sta se desilo?
Tesko opisati, ako nisi gledao...
U svakom slucaju, Novak je pokazivao znakove povrede, istegnuca, cega vec, da bi se potpuno oporavio, i to bez pomoci lijecnika. Otisao je na kratko u svlacionicu... :neznam:

Nego, ovo je njihov najbolji medjusobni duel u poslednje vreme, fenomenalan tenis. :hail:

Ajde, Nole, zavuci mu te gace u straznjicu do dijafragme! :krezavi: :fige:
By Kragi
Znate sta, ja srvarno ne mogu vise. Vec cetiri i po sata sa vecom ili manjom paznjom gledam ovaj mec. Odoh vani pa cu rezultat pratiti preko livescores-a.
Samo sam bzv napet zbog ove velike neizvesnosti u mecu.
Lep je ovo tenis nema sta, al' ga brate preterase. :tenis:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Pa, gde sad da odustanes, pred zavrsnicu meca. :lol:

Msm, meni se dan potpuno poremetio, ali kad sam vec do sada odvojio vreme na ovaj mec, isteracu do kraja. Ipak mi je nesto maaaalo lakse nego njima dvojici. :lol:

:tenis:
Korisnikov avatar
By Markiza
Ajde, Nole, zavuci mu te gace u straznjicu do dijafragme! :krezavi: :fige:[/quote]

By Kragi
Reko aj da vidim rezultat. Jbg :(
Korisnikov avatar
By IriS
ne pamtim kad me je neki teniser ovoliko iznervirao koliko nadal danas.

toliko me je iznervirao da nisam ni uživala u tenisu, svo vreme sam se mrcvarila i mučila da ga uopšte gledam, a prosto sam morala jer je bio jedan od takmičara.
Korisnikov avatar
By Dr_Shortbus
Jednostavno je bilo nemoguće da Nole pobijedi pored onakvih grešaka i onog poena kojeg mu je Nadal zabio kroz noge. Na kraju krajeva ne bi bilo ni fer prema Nadalu. :besimse:
Otkada pratim tenis, a pratim ga relativno dugo, nisam vidio da se igrač onako nasadi na mrežu jbt.! :doh: Pa onda onaj prvi poen u zadnjem gemu kada je Đoković imao čist poen! :doh: A napravio je još nekoliko takvih gluposti. Šta bi se desilo da je tu bio onaj Nadal od prije 3-4 godine ne smijem ni da pomislim. Sve u svemu prokletstvo Roland Garrosa se nastavlja. :prc:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:pucaodsmeha:

Zensko finale ce u svakom pogledu da bude kvalitetnije. :sudija:

Korisnikov avatar
By No_Stress
[quote="Dr_Shortbus"]Jednostavno je bilo nemoguće da Nole pobijedi pored onakvih grešaka i onog poena kojeg mu je Nadal zabio kroz noge. Na kraju krajeva ne bi bilo ni fer prema Nadalu.

Ovo mi zvuci kao super sarkazam ali nije...avaj.
By Kragi
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2548424#p2548424]sing&dunum napisao:[/url]:lol:
Pa, gde sad da odustanes, pred zavrsnicu meca. :lol:

Msm, meni se dan potpuno poremetio, ali kad sam vec do sada odvojio vreme na ovaj mec, isteracu do kraja. Ipak mi je nesto maaaalo lakse nego njima dvojici. :lol:

Kod mene je vise u pitanju potreba da izadjem iz zatvorenog prostora nego 'promena dana' i tako to.
Jednom sam rekao da ako opet uhvatim sebe kako 5 sati gledam tenis iskopacu sebi oci. :D

Inace finala sigurno necu gledati kad vec nema nasih, i vise nego dosta vremena mi je otislo na tenis u poslednje dve nedelje. :D
Korisnikov avatar
By Blady
Znaci Nadal pobedio..
jbm ti kad nemam kablovsku :/
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!