Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Over the rainbow, Moderators
Originally posted by Super Mariodecka ili fuck partner...tu ima bome razlike
lakshe je naci decka ako si gej, nego devojku ako si lez .
lakshe je muskarcima
Originally posted by TheCurseofBlondieSvaka cast na komentaru madam.Imam jednog gay druga i stanje medju muskarcima je katastrofalno.Sve se svodi na sex pa posle,molim sledeci.Tuzno je sto oni osecajni ispastaju,a takav je moj drug.Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci.Za njih bi brak predstavljao toalet papir sa kojim bi se ubrzo obrisali.Sto se usvajanja dece tice,ne bih im dala ni papagaja da mi paze, a o detetu da i ne govorimo!Originally posted by Super Mariodecka ili fuck partner...tu ima bome razlike
lakshe je naci decka ako si gej, nego devojku ako si lez .
lakshe je muskarcima
....stanje medju muskarcima je katastrofalno.Sve se svodi na sex pa posle,molim sledeci......Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci......nazalost, ali ni kod devojaka nije nista bolja situacija....i chini mi se da postaje sve gora i gora....tuzno!
Originally posted by Vel boyNi meni nije bila namera da se svadjam sa tobom,samo molim te kazi svoje misljenje i prekni sa recenicom koju vrtis ko pokvarenu plocu "jako prebrzo zakljucujes i zaista stvaras preterane predrasude"Zamolila bih te za ubuduce.
Frizerka:
Tuzno je sto oni osecajni ispastaju,a takav je moj drug.Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci.Za njih bi brak predstavljao toalet papir sa kojim bi se ubrzo obrisali.Sto se usvajanja dece tice,ne bih im dala ni papagaja da mi paze, a o detetu da i ne govorimo!
Mozda malo ostro sa moje strane,ali je realno. "
Ja:
Ajde, da pokusamo komunicirati u prijateljskom tonu, bar u ovim temama!
Vidis, frizerko, ja licno (mozda to TI ne bi rekla) spadam upravo u kategoriju osecajnih (kao taj tvoj gej drug) i sasvim se suprotno ponasam od onih gejeva za koje mozemo upotrebiti termin olos. Ako nisam u povoljnoj situaciji da imam one veze koje zelim (a zelim ISKLJUCIVO veze bazirane na medjusobnom postovanju, dostojanstvu, ljubavi, razumevanju), onda ja nikada ne prihvatam ni promiskuitet, jednonocna poznanstva..., sto znaci da ja radije biram abstinenciju i celibat (ma kako nezeljeno), nego rizikovati mnogo sta u kontaktima sa nepoznatima. Tako i zivim.
Dakle, sve zavisi od osobe, jer ima malo vise, nego sto ti znas, moralnih gejeva koji NE praktikuju promiskuitet, niti se odaju toksikomaniji, niti ostalim porocima!
Imas losu osobinu sto jako prebrzo zakljucujes i zaista stvaras preterane predrasude, iako se nadam da si u sustini dobra osoba!
Originally posted by Vel boyMa ljubi te tvoja frizerka,bilo pa proslo i nepovratilo se.
Eto, kako ja i Frizerka brzo pokopasmo ratne sekire i uvidesmo da je zapravo nesporazum i medjusobno nepoznavanje bilo razlog za verbalne ispade.
I, od sada, cemo, pa i ukoliko se u necemu i dalje mozda ne slazemo, znati kako da postupamo, zar ne?
Originally posted by trampta osoba nam to moze dokazati i ako nismo vise u vezi !
a mozda ako toj osobi damo vremena shvatimo da nije pogresna?
a kakve to veze ima sa tim da li je lakse biti gay ili lezbjeka, meni se cini da je to nesto sto je isto za sve (ukljucujuci str8 osobe)?
Originally posted by Ljubicasta_Suza
Pa svako dobro, Frizerka & Vel Boy, bravo za vas!
Jos jedan argument vise za moju tvrdnju da se mrznja mrznjom ne leci.
Kompromisi, komunikacija, iskreni cisti odnosi.
(gotovo da vam zavidim...)
Nebitno je da li je osoba gay ili lezbejka; mislim da je i jednima i drugima podjednako tesko. Svi smo jednako okruzeni homofobijom i diskriminacijom u zemlji Srbiji, zasto i unutar grupe moramo da se glozimo, svadjamo, mrzimo? Ne moramo da se volimo i obozavamo sa svima iz grupe, ali mislim da mozemo da se potrudimo da postujemo jedni druge, budemo tolerantni, izbegavamo animozitete svake vrste.
Mislim da nam svima nedostaje malo vise iskrenosti i odgovornosti.
Big picture...
I ljudi, nisu svi isti, svakome treba dati vremena onoliko koliko mu je potrebno. Ako sam u predsoblju iz neznanja brzopleto pogresila, da li to i zasto znaci da su mi vrata Sajta, Foruma i grupe zanavek zatvorena.
Eyine slike i parabole su mi pomalo nejasne ali dobro, mozda i nije potrebno da bas sve znam - ovde su price ionako poprilicno pomesane i izukrstane. Tek: imam potrebu da se toj osobi jos jednom, evo javno izvinim, da bih mogla da krenem dalje.
Uh, tako mnogo mi je trebalo da iz sebe iscedim sve ovo.
Originally posted by EYADraga, mastilo mi se istrosilo .. ajd da se pravim naivna i glupa. Prrepustam ti sve stilske figure. Moja knjiga je gotova i samo zelim da se druzim s ljudima. Pisacu od sada sve krace i bezbolnije. U potpunosti podrzavam Ljubicastu Suzu, btw. VOLIM ZDRAVE STAVOVE!:hyper:
ma, to su sad neke nijanse, razlicite faze u vezi, padovi i usponi... to se tolerise.
zamislite gradiliste...
poceli ste da zidate kucu...
iskopali rupu za temelje...
nalili temalje betonom..
digli zidove...
izlili plocu..
poceli next level da zidate...
u prizemlju vec postoje sobe... neki raspored... polako useljavate...
namestaj je tu...
zivite zajedno...
i nekom se ne svidja raspored namestaja...
zar cete bog toga napustiti gradnju, iseliti iz kuce, prestati da zivite zajedno ?
e necete ! nego cete stalno razmestati taj namestaj, kupovati novi, uskladjivati se i otkrivati nove mogucnosti, zidati nex i next level i uporedo i dalje traziti nove rasporede soba, namestaja, na svakom spratu...
e sad, ako skontate da vam se kuca krivi na levo jer su temelji lose izliveni... hmm... to je vec sasvim nesto drugo !
skontajte nijanse, ne budite samozivi kreteni, ne galamite zbog namestaja, i redovno zalivajte cvece u kuci i krecite sobe u nove i lepe boje !
ne prekidajte nikad sa dozidjivanjem spratova, to vam omogucava nova iskustva,vise prostora, ispoljavanje kreativnosti i neperekidnu radost!
a pre svega, dobro pazite gde i kako cete izliti temelje !!
Originally posted by Angelina777Kad ja to rekoh da ne bi?
A sto ti ne bi sa mnom popila kaficu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!