Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Ah kako ste okrutna ali to samo doprinosi Vasoj zenstvenosti
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by tramp
Ah kako ste okrutna ali to samo doprinosi Vasoj zenstvenosti
Hvala,hvala pratioce moj..pardon shadow:) :kiss:
By Bombina
neki drugi nemogu da uzme recept
za mene je frizerka uzalud je simpa
bih ponudila ja u setnju :D
oni nemogu da prepoznati neki incidentom
tesko je biti lez i gay
a drugi jesu ili nisu
Korisnikov avatar
By Frizerka
Ma vidim ja da cu na ovoj vrucini opet palacinke da pecem :palacinke:
:kiss:
By Bombina
he he ja obazavam
frizerko idemo po palacinke u zemunu
ima tamo najbolje mesto koju ja znam
psst
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
Originally posted by Super Mario
lakshe je naci decka ako si gej, nego devojku ako si lez .
lakshe je muskarcima

:P :friends:
decka ili fuck partner...tu ima bome razlike ;)
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by TheCurseofBlondie
Originally posted by Super Mario
lakshe je naci decka ako si gej, nego devojku ako si lez .
lakshe je muskarcima

:P :friends:
decka ili fuck partner...tu ima bome razlike ;)
Svaka cast na komentaru madam.Imam jednog gay druga i stanje medju muskarcima je katastrofalno.Sve se svodi na sex pa posle,molim sledeci.Tuzno je sto oni osecajni ispastaju,a takav je moj drug.Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci.Za njih bi brak predstavljao toalet papir sa kojim bi se ubrzo obrisali.Sto se usvajanja dece tice,ne bih im dala ni papagaja da mi paze, a o detetu da i ne govorimo!
Mozda malo ostro sa moje strane,ali je realno.
Korisnikov avatar
By zboO
....stanje medju muskarcima je katastrofalno.Sve se svodi na sex pa posle,molim sledeci......Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci......
nazalost, ali ni kod devojaka nije nista bolja situacija....i chini mi se da postaje sve gora i gora....tuzno!
Korisnikov avatar
By Vel boy
Frizerka:
Tuzno je sto oni osecajni ispastaju,a takav je moj drug.Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci.Za njih bi brak predstavljao toalet papir sa kojim bi se ubrzo obrisali.Sto se usvajanja dece tice,ne bih im dala ni papagaja da mi paze, a o detetu da i ne govorimo!
Mozda malo ostro sa moje strane,ali je realno. "

Ja:

Ajde, da pokusamo komunicirati u prijateljskom tonu, bar u ovim temama!

Vidis, frizerko, ja licno (mozda to TI ne bi rekla) spadam upravo u kategoriju osecajnih (kao taj tvoj gej drug) i sasvim se suprotno ponasam od onih gejeva za koje mozemo upotrebiti termin olos. Ako nisam u povoljnoj situaciji da imam one veze koje zelim (a zelim ISKLJUCIVO veze bazirane na medjusobnom postovanju, dostojanstvu, ljubavi, razumevanju), onda ja nikada ne prihvatam ni promiskuitet, jednonocna poznanstva..., sto znaci da ja radije biram abstinenciju i celibat (ma kako nezeljeno), nego rizikovati mnogo sta u kontaktima sa nepoznatima. Tako i zivim.

Dakle, sve zavisi od osobe, jer ima malo vise, nego sto ti znas, moralnih gejeva koji NE praktikuju promiskuitet, niti se odaju toksikomaniji, niti ostalim porocima!

Imas losu osobinu sto jako prebrzo zakljucujes i zaista stvaras preterane predrasude, iako se nadam da si u sustini dobra osoba!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Vel boy
Frizerka:
Tuzno je sto oni osecajni ispastaju,a takav je moj drug.Olos danas najbolje prolazi nazalost.Gay ljudi pricaju o nekom gay braku,a ne mogu biti sa nekim duze od dve noci.Za njih bi brak predstavljao toalet papir sa kojim bi se ubrzo obrisali.Sto se usvajanja dece tice,ne bih im dala ni papagaja da mi paze, a o detetu da i ne govorimo!
Mozda malo ostro sa moje strane,ali je realno. "

Ja:

Ajde, da pokusamo komunicirati u prijateljskom tonu, bar u ovim temama!

Vidis, frizerko, ja licno (mozda to TI ne bi rekla) spadam upravo u kategoriju osecajnih (kao taj tvoj gej drug) i sasvim se suprotno ponasam od onih gejeva za koje mozemo upotrebiti termin olos. Ako nisam u povoljnoj situaciji da imam one veze koje zelim (a zelim ISKLJUCIVO veze bazirane na medjusobnom postovanju, dostojanstvu, ljubavi, razumevanju), onda ja nikada ne prihvatam ni promiskuitet, jednonocna poznanstva..., sto znaci da ja radije biram abstinenciju i celibat (ma kako nezeljeno), nego rizikovati mnogo sta u kontaktima sa nepoznatima. Tako i zivim.

Dakle, sve zavisi od osobe, jer ima malo vise, nego sto ti znas, moralnih gejeva koji NE praktikuju promiskuitet, niti se odaju toksikomaniji, niti ostalim porocima!

Imas losu osobinu sto jako prebrzo zakljucujes i zaista stvaras preterane predrasude, iako se nadam da si u sustini dobra osoba!
Ni meni nije bila namera da se svadjam sa tobom,samo molim te kazi svoje misljenje i prekni sa recenicom koju vrtis ko pokvarenu plocu "jako prebrzo zakljucujes i zaista stvaras preterane predrasude"Zamolila bih te za ubuduce.
Skapirala sam da si emotivna osoba i da nisi neki nadobudni zanesenjak prema burnom nacinu kako reagujes.Osecajnost je divna osobina i nemaju je svi i cesto je nazivam sestim culom.Takodje smatram da si ok osoba i molim te da na sve stavimo tacku.

Slazem se da nisu svi promisluitetni.Nisam generalizovala stvar ,ali sam rekla da vecina jeste.Govorim o ovom podrucju u kome zivim, jer ga sasvim dobro poznajem.Slazem se sa tvojim stavovima u potpunosti, a jos bih dodala i to da se ja pridrzavam stava "Bolje je biti sam ,nego sa svakim"
Mozda je tesko biti sam,ali je jos teze biti sa pogresnom osobom i gubiti energiju tek tako.
:crveni:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Eto, kako ja i Frizerka brzo pokopasmo ratne sekire i uvidesmo da je zapravo nesporazum i medjusobno nepoznavanje bilo razlog za verbalne ispade. :trampolina:

I, od sada, cemo, pa i ukoliko se u necemu i dalje mozda ne slazemo, znati kako da postupamo, zar ne?:up:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Originally posted by Vel boy
Eto, kako ja i Frizerka brzo pokopasmo ratne sekire i uvidesmo da je zapravo nesporazum i medjusobno nepoznavanje bilo razlog za verbalne ispade. :trampolina:

I, od sada, cemo, pa i ukoliko se u necemu i dalje mozda ne slazemo, znati kako da postupamo, zar ne? :up:
Ma ljubi te tvoja frizerka,bilo pa proslo i nepovratilo se. :kiss:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Frizerka

Mozda je tesko biti sam,ali je jos teze biti sa pogresnom osobom i gubiti energiju tek tako.
:yes:

energiju i vreme za koje potencijalno mozemo , ako ne onu pravu osobu, bar pronalaziti sebe.
Korisnikov avatar
By tramp
a mozda ako toj osobi damo vremena shvatimo da nije pogresna?

a kakve to veze ima sa tim da li je lakse biti gay ili lezbjeka, meni se cini da je to nesto sto je isto za sve (ukljucujuci str8 osobe)?
Korisnikov avatar
By EYA
I da vas pohvalim za odlican primer kako se cak i diskusija koja se opasno priblizila prerastanju u licni sukob umesto sukobu misljenja, moze lepo razmotati i opet doci na normalu uz osecaj radosti i uspeha zbog savladanog besa u sebi.

EYA
moderator

:zastava: :grouphug:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by tramp
a mozda ako toj osobi damo vremena shvatimo da nije pogresna?

a kakve to veze ima sa tim da li je lakse biti gay ili lezbjeka, meni se cini da je to nesto sto je isto za sve (ukljucujuci str8 osobe)?
ta osoba nam to moze dokazati i ako nismo vise u vezi !
cak ce je mozda to jace motivisati nego tupa nesigurna sigurnost zamrznute veze ili jos gore lose veze sa elementima utesnog laganja.
nema cekanja i gubljenja vremena!

nema veze vise sa pocetnom temom, al nek ide rasprava... pa cemo videti da li ce se razviti u zasebnu ili nastaviti da kombinuje sa idejom koja je spontano inicirala da stignemo dovde sa mislima...
Korisnikov avatar
By tramp
da ali mislim da ponekad ne damo dovoljno vremena i prostora i sebi i toj osobi da se upoznamo jer niko nije savrsen pa kao sto ne treba biti u vezi koja je ocigledno pogresna isto tako ne treba (po mom misljenju) odbaciti vezu ako se u nekom trenutku cini pogresna...kako da znamo da je pogresna ako je nismo isprobali? dali joj sansu?

:okret:
Korisnikov avatar
By EYA
ma, to su sad neke nijanse, razlicite faze u vezi, padovi i usponi... to se tolerise.

zamislite gradiliste...
poceli ste da zidate kucu...
iskopali rupu za temelje...
nalili temalje betonom..
digli zidove...
izlili plocu..
poceli next level da zidate...
u prizemlju vec postoje sobe... neki raspored... polako useljavate...
namestaj je tu...
zivite zajedno...
i nekom se ne svidja raspored namestaja...
zar cete bog toga napustiti gradnju, iseliti iz kuce, prestati da zivite zajedno ?
e necete ! nego cete stalno razmestati taj namestaj, kupovati novi, uskladjivati se i otkrivati nove mogucnosti, zidati nex i next level i uporedo i dalje traziti nove rasporede soba, namestaja, na svakom spratu...

e sad, ako skontate da vam se kuca krivi na levo jer su temelji lose izliveni... hmm... to je vec sasvim nesto drugo !

skontajte nijanse, ne budite samozivi kreteni, ne galamite zbog namestaja, i redovno zalivajte cvece u kuci i krecite sobe u nove i lepe boje !

ne prekidajte nikad sa dozidjivanjem spratova, to vam omogucava nova iskustva,vise prostora, ispoljavanje kreativnosti i neperekidnu radost!

a pre svega, dobro pazite gde i kako cete izliti temelje !!
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Pa svako dobro, Frizerka & Vel Boy, bravo za vas!
Jos jedan argument vise za moju tvrdnju da se mrznja mrznjom ne leci.
Kompromisi, komunikacija, iskreni cisti odnosi.
(gotovo da vam zavidim...)

Nebitno je da li je osoba gay ili lezbejka; mislim da je i jednima i drugima podjednako tesko. Svi smo jednako okruzeni homofobijom i diskriminacijom u zemlji Srbiji, zasto i unutar grupe moramo da se glozimo, svadjamo, mrzimo? Ne moramo da se volimo i obozavamo sa svima iz grupe, ali mislim da mozemo da se potrudimo da postujemo jedni druge, budemo tolerantni, izbegavamo animozitete svake vrste.
Mislim da nam svima nedostaje malo vise iskrenosti i odgovornosti.
Big picture...

I ljudi, nisu svi isti, svakome treba dati vremena onoliko koliko mu je potrebno. Ako sam u predsoblju iz neznanja brzopleto pogresila, da li to i zasto znaci da su mi vrata Sajta, Foruma i grupe zanavek zatvorena.

Eyine slike i parabole su mi pomalo nejasne ali dobro, mozda i nije potrebno da bas sve znam - ovde su price ionako poprilicno pomesane i izukrstane. Tek: imam potrebu da se toj osobi jos jednom, evo javno izvinim, da bih mogla da krenem dalje.

Uh, tako mnogo mi je trebalo da iz sebe iscedim sve ovo.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
@ vel boy

pa nije ona sigurno mislila na sve gejeve, svi znamo da svuda ima izuzetaka i nikako nemogu svi biti ovakvi ili onakvi...
By Çâðê_DUP
GAY definitivno ... makar dok se ne pojavi ona prava ....
By Çâðê_DUP
Originally posted by Ljubicasta_Suza
Pa svako dobro, Frizerka & Vel Boy, bravo za vas!
Jos jedan argument vise za moju tvrdnju da se mrznja mrznjom ne leci.
Kompromisi, komunikacija, iskreni cisti odnosi.
(gotovo da vam zavidim...)

Nebitno je da li je osoba gay ili lezbejka; mislim da je i jednima i drugima podjednako tesko. Svi smo jednako okruzeni homofobijom i diskriminacijom u zemlji Srbiji, zasto i unutar grupe moramo da se glozimo, svadjamo, mrzimo? Ne moramo da se volimo i obozavamo sa svima iz grupe, ali mislim da mozemo da se potrudimo da postujemo jedni druge, budemo tolerantni, izbegavamo animozitete svake vrste.
Mislim da nam svima nedostaje malo vise iskrenosti i odgovornosti.
Big picture...

I ljudi, nisu svi isti, svakome treba dati vremena onoliko koliko mu je potrebno. Ako sam u predsoblju iz neznanja brzopleto pogresila, da li to i zasto znaci da su mi vrata Sajta, Foruma i grupe zanavek zatvorena.

Eyine slike i parabole su mi pomalo nejasne ali dobro, mozda i nije potrebno da bas sve znam - ovde su price ionako poprilicno pomesane i izukrstane. Tek: imam potrebu da se toj osobi jos jednom, evo javno izvinim, da bih mogla da krenem dalje.

Uh, tako mnogo mi je trebalo da iz sebe iscedim sve ovo.

A sto ti ne bi sa mnom popila kaficu?
By Çâðê_DUP
Originally posted by EYA
ma, to su sad neke nijanse, razlicite faze u vezi, padovi i usponi... to se tolerise.

zamislite gradiliste...
poceli ste da zidate kucu...
iskopali rupu za temelje...
nalili temalje betonom..
digli zidove...
izlili plocu..
poceli next level da zidate...
u prizemlju vec postoje sobe... neki raspored... polako useljavate...
namestaj je tu...
zivite zajedno...
i nekom se ne svidja raspored namestaja...
zar cete bog toga napustiti gradnju, iseliti iz kuce, prestati da zivite zajedno ?
e necete ! nego cete stalno razmestati taj namestaj, kupovati novi, uskladjivati se i otkrivati nove mogucnosti, zidati nex i next level i uporedo i dalje traziti nove rasporede soba, namestaja, na svakom spratu...

e sad, ako skontate da vam se kuca krivi na levo jer su temelji lose izliveni... hmm... to je vec sasvim nesto drugo !

skontajte nijanse, ne budite samozivi kreteni, ne galamite zbog namestaja, i redovno zalivajte cvece u kuci i krecite sobe u nove i lepe boje !

ne prekidajte nikad sa dozidjivanjem spratova, to vam omogucava nova iskustva,vise prostora, ispoljavanje kreativnosti i neperekidnu radost!

a pre svega, dobro pazite gde i kako cete izliti temelje !!
Draga, mastilo mi se istrosilo .. ajd da se pravim naivna i glupa. Prrepustam ti sve stilske figure. Moja knjiga je gotova i samo zelim da se druzim s ljudima. Pisacu od sada sve krace i bezbolnije. U potpunosti podrzavam Ljubicastu Suzu, btw. VOLIM ZDRAVE STAVOVE!:hyper:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Originally posted by Angelina777
A sto ti ne bi sa mnom popila kaficu?
Kad ja to rekoh da ne bi?
Pa evo, dolazim tres jolie.
@ocem stari avarat sto trokira.
:rida:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
sad vidim da tema nije o tome ali htela sam svejedno da na ovoj temi pitam lezbejke sledeće:
da li za sebe kažete da ste lezbejka ili da ste gay? da li uopšte vidite nekakvu razliku?
ja nisam nimalo obraćala pažnju na to. ranije.
Korisnikov avatar
By Madonna
u ovoj smrdiji nije lako nikome... ali da, svakako je lakše femicama i strejt luking end ekting bajama pederima :smug:
Korisnikov avatar
By bas bleu
lezbejkama je lakse da budu lezbejke a gej muskarcima gej muskarci.
Korisnikov avatar
By blenta
Lakse je biti od mozga operisan moron
Neovisno o potonjoj klasifikaciji
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!