Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

By loreenche
Prati li neko ovo?

Po sinopsisu, Zla Kraljica (Snežanina majka) je proterala sve likove iz Začarane šume (likove iz bajki koje svi dobro znamo) u malo mesto u Maineu, Storybrooke. Ne sećaju se svoje prošlosti, i vode potpuno nove živote u "stvarnom svetu" koji su prilično analogni onima u svetu bajki. Naravno, u svaku bajku je ubačen i neki moderni twist, recimo, Snežanina ćerka na svoj 28. rožendan dolazi u Storybrooke da spase svoje roditelje. Trenutno je emitovano 19 epizoda, i dok su pravili pauzu na 18. deo mene je umirao svaki dan sve više. Hvala naturi pa je opet krenula.

Ima li mež vama pratioca ovog fenomena?

Slika

Slika

Slika
Korisnikov avatar
By Dirrty
Rekoh već u zbirnoj temi za serije, gledam... neobično, ali daleko od magičnog.
By loreenche
Priznajemo ABCju da je inovativno je'l da? Msm... Crvenkapa vukodlak, pepeljuga i zlatokosa all in one. Ups.

SPOILER ALERT! :D
Korisnikov avatar
By bothways
Pratim redovno jos od 3. epizode. Kul mi je (nije da se raspametis, ali je slatka).
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Jbt koliko sam samo danas puta proverio kada će onlajnovati 21. ... Napokon, An Apple Red As Blood... :happy:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Ne mogu da verujem kako se završila epizoda... trebaće mi xanax da dočekam sledeću...
Korisnikov avatar
By Azdaja
oket, odgledah par ep.

prestah pratiti zbog modern family - kolumbijka :love:
By Simor
Ja malo kasnije otkrivam serije, tako da sam tek nedavno nabavio epizode "Once Upon A Time" te ću da ih gledam dok se ne završe sezone nekih drugih serijala.

:)
Korisnikov avatar
By now_pictured
Ja pratim seriju od početka. Efekti su uzasni ali priča je simpatična :D
By loreenche
Odgledao sam i season finale onog momenta kad je uploadovana. Negde oko 4 ujutro u ponedeljak. Jako mi se sviđa način na koji je "završena" priča, doduše, malo je predvidivo, mada ostavljeno je puno prostora za drugu sezonu i to me raduje!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
ne me gusta se, ali mi je lep onaj što ima amneziju.
Korisnikov avatar
By Trilian
nije sad neka strasno dobra serija ali je zanimljiva prica. ko se setio da nipise ovaj scenario - svaka cast. i da, zla kraljica je fantasticna. :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Strahovao sam od druge sezone, ali ispade mi zanimljivija od prethodne. Doduše bitan deo ekipe (good guys) mi ide na kurac i dalje. A mogli bi malo više da ulože na vizuelne efekte.
Korisnikov avatar
By Princess Mononokie
Ima nesto u njoj, da ja svakog dana proveravam sajtove u nadi da je izasla nova epizoda. Gde cu je sad gledati kad su ukinuli sve sajtove za online gledanje ://
By luckyone
Spoiler alert!

Mulan je upravo htela da izjavi ljubav Uspavanoj lepotici :D :D :D
By luckyone
Ja sam je tek sad odgledao :D :P
Ne mogu da verujem sta napravise od bajke hahahaha :D
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!