Jebote ti si veći idiot nego što sam to mislio.
Jebote, ako su ti dronovi toliko precizni da su samo ponekad neprecizni pa što pritiskate jadnog Obamu da ih se reši? Zar ste vi pro-teroristi?
Komunista je 21. veku isto što i komunista u 20 i 19. Neko kome je odvratno što i dalje većina ljudi koja se rodi živi život u bedi, poniženju i patniji (parafrazirao sam ti onaj poznatiji citat, mrzi me da googlujem).
Batice, ne možeš da budeš centralista-levičar. To nije političko opredeljenje, to je ili oportunizam ili kukavičluk.
I nisam ja "zapadofob". Odjebi s tim krug dvojke rečnikom. Kritikovati jednu veoma veoma lošu politiku zapada koja dovodi do puno civilinih i dečjih smrti nije "zapadofobija". Isti si kao oni za koje je svaka kritika Izraela anti-semitizam. Probaj da razmišljaš o svetu na suptilniji način, meni je recimo najbolji prijatelj iz Amerike. Da li bi to bilo tako da sam "zapadofob"?
Molim te objasni mi onda o čemu je bio 9/11 makar u PM-u ako nećeš više offtopic. Jer ovo što si rekao nema nikakvog smisla. Na koji način islamofašizam i imperijalizam deluju zajedno? Kakve veze tu ima hrišćanska desnica osim kao standardni scapegoat američkih liberala za sve što ne valja u njihovoj zemlji.
deologija Obame i vecine DP-a nije ista kao ideologija Cameron/Merkel partija....
Da u pravu si u odnosu na Obamu Merkel i Cameron su više prema centru ili čak i levlje od Obama koji je desni centralista par excellence.