Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

By Kragi
A moderatori pocrveneli?
Od muke? :smug:
Korisnikov avatar
By acid drop
Ne, pretražila sam
tvoja baba gif :awesome:

to je sa mog fejsa, kunem se!
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Ma, ne, nego sad sam pomislio, sa'ću ja njoj naći još veći i lipši vatromet da joj turim, i to mi ispade kao prvo i najlepše i rekoh, well, fuck you.
Korisnikov avatar
By sing&dunum
A, zasto je jedino Marvinelin nik modar, tj. ljubicanstven? :hmm:
I Stripi je, ako sam za poslednje tri i po godine dobro shvatio, decak, pa je i njegov nik narandzanstven, kao i devojcicama... :misli:
Korisnikov avatar
By sing&dunum
Kako sam ja lenj ovih poslednjih 5 dana, pa to je za :bic: ! :drama:

:besimse:
Korisnikov avatar
By Marvin
ne mogu da se naviknem na to da je neko ko je 90 godište odrastao čovek
ali - nikako!
oči mi ispadnu svaki put kad neko tako kaže 90, 91...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Od kada su poceli klincima od 5-6-7 godina u vrticima da pustaju ultra mega giga ribe aka turbo folk koji je za medalju? :shocked:
Jbt, pa u to doba ja sam uveliko znala za Kerber, The cult, Saxon, Whitesnake, Judas priest. :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494161#p2494161]sing&dunum napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494156#p2494156]Marvin napisao:[/url]ne mogu da se naviknem na to da je neko ko je 90 godište odrastao čovek
ali - nikako!
oči mi ispadnu svaki put kad neko tako kaže 90, 91...
Jao, ni ja! :shake:

Bice da tesko prihvatamo da nas "gazi vreme"... :hamlet:

Ili? :hmm:

edit

E, pa, tako kazi! Znaci, zbog specifikacija. :lol:
nije nikakva fora nit mislim da sam matora, ali imam istu reakciju - zamisljam neko dete koje je tek uslo u pubertet, jbt.
Korisnikov avatar
By Marvin
pa to
ja uopšte ne mislim da sam mator
i sve mislim ljudi mojih godina, kad ono - 92! :drama:
Korisnikov avatar
By Hys.
da, to je to - sto mislis, a pa tu smo mi, i onda ti shvatis koliko imaju godina i...bem ga...

ma prerascemo mi to :D
Korisnikov avatar
By sing&dunum
:lol:

Nas troje smo na istoj talasnoj duzini po tom pitanju. :D

edit

Cek', kako mislis, prerascemo? Hocemo li se i mi podmladiti?! :hyper: :lol: :D
Korisnikov avatar
By hlaefdige
joj isto. iiiisto...osmaci se rodili za vreme bombardovanja...i ne znaju NISTA iz starih crtaca...tesko, tesko...
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Znate kako kazu - s kim si, takav si.
Zato cete vi pored nas mladih da se podmladite, takodje. :wundy:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Znam da mi je zabranjeno tome da komentarišem, ali ja nikada neću imati čak ni refklesne te reakcije jer u trećem i četvrtom srednje su takve nadošle generacije, da smo pored njih, mi maturanti izgledali kao deca. Dakle, viši, maljaviji, formiraniji, štagod, a mi smo se osećali kao prvaci, pa sam se navikao. :lol:

Ali zato kada čujem da Džon Korvino:
''
Peter Foks
''
ili Džon Beroumen
''
su
'69, '71 i '67, respectfully, uvek budem :iskolacen:

Verovatno ću shvatiti kada budem video one iste mlađe generacije iz ekonomske kada budem imao 45 godina i budem skroz sed i izboran, a oni će još uvek izgledati kao dvadesetogodišnjaci. :sigh:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e, ne znam...ja ne bih ako ne moram...ni po koju cenu ne bih volela da sam mladja nego sto jesam.
Korisnikov avatar
By Over the rainbow
Korvine, moja generacija je bila bog i batina za ove mladje. Ovi mladji daleko ispod nasa aka nisu bas toliko pametni, nit' razvijeni, nit' visoki. :sigh:

Al' zato vec dugo zelim da mogu da se prebacim da imam 22 godine i da uzivam. :sigh:
Korisnikov avatar
By horus.
ona mi greskom poslala req, ja greskom prihvatio i eto tako se vodi da radim ovde: 特許事務所

iii sad ne mogu da makem sa svog fb-a...

Korisnikov avatar
By sing&dunum
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2494198#p2494198]Over_the_rainbow napisao:[/url]Znate kako kazu - s kim si, takav si.
Zato cete vi pored nas mladih da se podmladite, takodje. :wundy:

To mi kazi! :wundy:

Ma, mene ne brine moje licno poimanje sopstva ( :hamlet: :smeh: ), osecam se vise nego mladim, vama mladjima ravnopravnim. :wundy:
Brine me skoriji simptom tzv. "ocvale udavace" ( :krezavi: ), kada se nadjem u takvom drustvu: jos uvek sam te srece, da mi se X puta desilo da ljudi iznenadjeno kosntatuju da sam na masteru, a ne nizem stepenu studija, na sta ja - odusevljen - vesto izbegnem dalje prebrojavanje svojih godina. :smeh:
Tragikomicno, zar ne... Nisam nikad pomisljao da cu se tako ponasati... :kesa:
  • 1
  • 307
  • 308
  • 309
  • 310
  • 311
  • 1033
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!