- 23 Okt 2012, 10:53
zarez
kao sto rekoh ne volim kada se laze i izmislja
kritikovao sam ga jednom vezano za njegove postpuke iz skorijeg vremena,
ali ne zato sto ih cini vec zato sto ih na neki nacin propagira kao nesto cool
jezim se toga
[/quote]
ovo je moj post u celosti koji si ti zloupotrebila i dala mu potpuno drugacije znacenje
ja drttija nikada nisam nazvao drocom ili tako nesto to nije moj recnik
drugi su ga tako nazvali
i ti si ga stavila u taj kontekst svojim postom
ja sam bio jasan zasto sam mu se suprotstavio i suprotstavicu se svakome kada je rec o promociji promiskuiteta kao necaga dobroga.
smatram da i na meni lezi odgovornost prema ovim tinejdzerima koji dolaze na forum citajuci nasa iskustva.
Ja se ne bavim ovde zabranom seksa vec granicom gde se covek gubi u njemu.
Ovde ima dosta primera ljudi koji su svoj zivot opteretili i podredili seksualnoj fantaziji, postali su nekakvi zavisnici.Svatsa se ovde propagira kao sloboda.
To je poremecaj.
I ovde na forumu definitivno imam problem jer ne dozvoljavam da pobedi poruka koja je propast za mladoga coveka.
Potpuno je meni nebitno hoces li ti mene nazvati ludakom, budalom jer primarno nisam ovde ni dosao radi sebe.
kao sto rekoh ne volim kada se laze i izmislja
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2458650#p2458650]alexandermagic napisao:[/url]Insinuiraš da je bio droca? Sramota.nisam to rekao niti mislim tako, rekao sam mladost ludost
kritikovao sam ga jednom vezano za njegove postpuke iz skorijeg vremena,
ali ne zato sto ih cini vec zato sto ih na neki nacin propagira kao nesto cool
jezim se toga
[/quote]
ovo je moj post u celosti koji si ti zloupotrebila i dala mu potpuno drugacije znacenje
ja drttija nikada nisam nazvao drocom ili tako nesto to nije moj recnik
drugi su ga tako nazvali
i ti si ga stavila u taj kontekst svojim postom
ja sam bio jasan zasto sam mu se suprotstavio i suprotstavicu se svakome kada je rec o promociji promiskuiteta kao necaga dobroga.
smatram da i na meni lezi odgovornost prema ovim tinejdzerima koji dolaze na forum citajuci nasa iskustva.
Ja se ne bavim ovde zabranom seksa vec granicom gde se covek gubi u njemu.
Ovde ima dosta primera ljudi koji su svoj zivot opteretili i podredili seksualnoj fantaziji, postali su nekakvi zavisnici.Svatsa se ovde propagira kao sloboda.
To je poremecaj.
I ovde na forumu definitivno imam problem jer ne dozvoljavam da pobedi poruka koja je propast za mladoga coveka.
Potpuno je meni nebitno hoces li ti mene nazvati ludakom, budalom jer primarno nisam ovde ni dosao radi sebe.