Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
Kad može Keri Bredšo, što ne bi mogao on?!
Korisnikov avatar
By ultraviolet
haHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAH PA SVAKI PUT MI JE SMEŠNO OVAPLOTIĆU SE OD DUHA SVETOGA I MARIJE DJEVE
Korisnikov avatar
By acid drop
eta škola kobasice

moram da napravim par gifova za uspomenu. :radosnice:
Korisnikov avatar
By Mars
ja nisam mogo da gledam do kraja.

o cemu pricaju na pocetku?
Korisnikov avatar
By acid drop
Mnogo brzo pričaju, ali koliko me sećanje služi, pominju školu hardbasa i teatar ispred kojeg tancuju, čini mi se i neko ministarstvo haha, nešto, i gomilicu ljudi koji stoje tamo nazivaju svojim učenicima. :lol:

edit: Kontam, ministarstvo kulture im je dozvolilo da koriste, ni manje ni više, nego prostorije pomenutog teatra za časove hardbas tancanja. :smeh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Slika

na jastuku mooomee miris tuđeg losioooonaaa
Korisnikov avatar
By Mars
Aa.

Kurva sam na babu, svaler sam na dedu.
Korisnikov avatar
By Mars
Pa to ti je moto srBa, osim ovih DESET koji stoje iza te orgnanizacije kako se već zove
Korisnikov avatar
By ultraviolet
na onom belgrade hard bass sam prepoznala dvojicu likova :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Svaki put oplačem. Zdravo je to, ponekad. :smeh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
nedavno u taksiju na putu ka bioskopu, taksista na sve načine pokušavao da održava razgorov, pa me pitalo da li zaista mislim da sve to što se dešava u Hobitu nije istina. suptilno sam počela da grebuckam po staklu u pokušaju kopanja tunela za beg..
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Pa sad...
Ja sam jednom morao da uzmem taksi u periodu nedelja-dve pred Prajd 2010.
Covek je cutao do prvog semafora, ali posle...
Te mrzim ovaj grad, pa ova sto vozi nema pojma, zensko nije za volan nego samo za kucu, te cime li se gejevi ponose, sta ce im to, pa dogovara se sa drustvom da idu na razbijanje, ali ce mu po Marfijevom zakonu pasti da bas radi taj dan itd.
Rekao sam mu da me ostavi 3 bloka ispred moje ulice i nastavio pesice.Bolesnik.
Ispricao sam sutradan koleginici kakav me je psihopata vozio, a ona u fazonu-Nema sanse da ima takvih debila ovde.
Posle nekoliko meseci ja kod nje i bas nam je zatrebala neka moja skripta za projekat. Mi lepo pozovemo taksi (ja vec zaboravio na doticnog), kad stize ni manje ni vise on.
Opet neka zena ispred nas u kolima i on opet krene da vrti istu plocu.
Suvisno je reci da je koleginica imala zgrozenu facu tokom celog puta.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
ja kad god idem taksijem u yellow moram da autujem sve koji su u taksiju :lol: jedan je bio retard. bilo je i kul ljudi. ja se ne secam kad sam se vozio taksijem a da sam bio trezan, i da se nisam autovao :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
jedan je na pitanje "sta vi mislite o lgbt populaciji?" odgovorio nesto skroz pozitivno :awesome: jedan retard je jedva cekao da izadjemo iz taksija, nije nista rekao al se izvaljivalo. i tako
Korisnikov avatar
By Neutron
Ja sam uvek pretpostavljao da bi me izbacio iz taxija? Ima nade, mozda i pokusam.
Ont: Status jeednog stvorenja koje se hrani lajkovima: "ĆALE MI HRČE KO MORŽ." :ostrisekiru:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
pa dobro uvek ima idiota..
meni su u 95% slucajeva bili kul ljudi.. ali evo jednog retarda

izlazimo iz apartmana ja i (tada) devojka, zovemo taksi.. tada sam jos bila sa kratkom kosom, a ona femme.
on njoj otvori vrata da sedne kod njega napred :doh:

nakon minuta ona ga pita da li moze da se zapali i on vadi kutiju i zapale njih dvoje. mene naravno iskulira. posle 5 sekundi, vadim i ja kutiju i taman da izvucem cigaru, on meni: 'iza ne sme da se pusi'
ja mislila zajebava se i kao "sta, ovo je limuzina pa cete podignuti zamagljeno staklo da me odvojite?"
i on se izdere: "ne smes ti da zapalis, aman!"

devojka ga pita: "a u cemu je razlika izmedju mene i nje?"

ja tu popizdim i pocnem da se derem: "zaustavite auto, izlazimo"
on zaustavi, ja izlazim i on me zove da platim, a voznja je bila od Apartmana do zelenicke. ja otvorim vrata devojci da ona izadje i kazem mu: "platicu ti kurac, napaljena stoko. moze cerka da ti bude"

on tu izadje i lik me ladno gurne :lol: ali tu je bilo par momaka i poceli da se deru na njega da me ostavi i prosla sam bez batina.

:kopanos:
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 18
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!