Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Do, re, mi, fa, sol, la, si, do

Moderatori: Hys., Moderators

By lonely boy
Homofobija je široko rasprostranjena, kao što vec znamo, zašto onda širimo turbofobiju kad je potpuno iracionalna, molim vas nemojte da se gurate sa komentarima, hvala
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Mislim da ipak možemo da postujemo, dok god se ne guramo sa komentarima.
Korisnikov avatar
By Madonna
:smeh: :lol:

treba da otvorimo temu u kojoj se kladimo ko je čiji dupli nalog.
Korisnikov avatar
By mega therion
@ operativni, moraLA sam, sto cu XD i da, mislim da smemo da postujemo ali 1 po 1. Bez guranja molim :)
Korisnikov avatar
By bothways
Ja nisam turbofoban (mada se gadno plasim turbo dizela).

Ja samo prosto i otvoreno ne volim turbo folk (mrznja je prevelika rec). Nazovi to turbomrznjom, turbonevolidbom, turbohejtovanjem, ali ne i turbofobijom.

kthxbai
Korisnikov avatar
By hlaefdige
mene je turbo silovao kao tinejdzerku pa ga se sada plasim i mrzim ga. eto.
Korisnikov avatar
By Synesthesia
Khm... prežvakano.. a Pretty Brenda to objasnila i rešila još poodavno...

"Forum voli disko, disko,
A ja kolo šumadijsko..." :kolo:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Odrastao sam na kulturnom smeću, dišem na smeće, a opet Grand produkciju poslednjih 10 godina moj organizam odbija u najvećoj meri. To ništavilo ljudske gluposti bih zabranio dekretom, zatim proterao u pravcu sunca, dakle zapalio!

Čujem da se gase Zvezde Granda uskoro, jer su israli toliko govana da ne mogu da ih uposle. Nadam se da je to pokazatelj skorašnje propasti čitave produkcije. Dosta su silovali narod, vreme je za novi pop talas!

Ako je turbofobija mržnja prema jednoumlju i monopolu na muzičkoj sceni koji traje decenijama - PINK & sve produkcije koje je izrodio, potpišite me u zaglavlju. Daleko je to od iracionalnosti. Potpuno gušenje mogućnosti bilo čemu što je drugačije je ravno zločinu u mom rečniku.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2423692#p2423692]Dirrty napisao:[/url]Slika
Korisnikov avatar
By acid drop
Sinoć slučajno zakačim vesti televizije pink, a Željko Mitrović drnda neki bas i najavljuje novu rokenrol scenu. HAHAHAHA JEBOTE. :gotika:
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427742#p2427742]Dirrty napisao:[/url]Dosta su silovali narod, vreme je za novi pop talas!

... Potpuno gušenje mogućnosti bilo čemu što je drugačije je ravno zločinu u mom rečniku.

Novi talasi, i kada se pojave, ne dobijaju dovoljnu podrsku da postanu mainstream u Srbiji ili barem konkurencija mainstreamu, nego vec vise kao neki side-effect trenutacnim trendovima u svetu.

Devedesetih je turbo folk doziveo procvat, ali smo tada, barem, imali i veoma popularnu dance muziku - u kojoj je bilo dosta smeca, ali je ipak to bio dance!
Takodje, tada su se pojavili neki znacajni domaci alternativni bendovi koji su, barem u meni, ziveli veliki ugled i popularnost. Sada zive manje-vise od stare slave.

Od dolaska "demokracije" turbo-folk-narodnjaci nemaju vise alternativu. Postaju nekako orijentalniji i ruralniji vise nego ikad. I mean: Seka, Cana, Jana, Stoja, Mile i ostali otprdci juznih vetrova.. com' on!
Totalno jednostarno. Dragana i Brena su barem znale da pevaju aktuelne svetske pop hitove bez 'prozdrnula se' simptoma. Ceca ne. ONA the seljanka.
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427784#p2427784]antibiotic napisao:[/url] Dragana i Brena su barem znale da pevaju aktuelne svetske pop hitove bez 'prozdrnula se' simptoma. Ceca ne. ONA the seljanka.
Ali, Ceca se i ne gura da peva ono što ne zna. To je onaj sindrom ograničene osobe koja ume da se ponaša i da bude brilijantna u domenima koji su u granicama njenih mogućnosti.
I u svom neposrednom okruženju imamo primere ograničenih osoba, koje su cenjene i rado viđene u svakom , pa i najintelektualnijem društvu, zato što umeju da se ponašaju i da ćute kad treba, a perfektne su u poslu kojim se bave i veoma su vredne. :yes:
Korisnikov avatar
By Srklet
al koliki ti mora biti propuh u glavi da homofobiju stavis u istu ravan s time sto neki ljudi ne vole turbofolk? :tornado:
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427742#p2427742]Dirrty napisao:[/url]Odrastao sam na kulturnom smeću, dišem na smeće, a opet Grand produkciju poslednjih 10 godina moj organizam odbija u najvećoj meri. To ništavilo ljudske gluposti bih zabranio dekretom, zatim proterao u pravcu sunca, dakle zapalio!...
S ovim se potpuno slažem. Ja, kao osvedočeni ljubitelj svake vrste kiča i šunda, odustao sam davno od '' Zvezda Granda '', jer sva ta nova imena i nove zvezde nisu mogle, ni danas ne mogu da izazovu u mom organizmu ni delić uzbuđenja i miline, na koje su me navikle stare estradne kante, kao što su Zoka Brunclik i Nada Top.
Meni su sva ta lica u Zvezdama Granda jednaka, nikog ne mogu da individualizujem, a pesme koje pevaju izleću iz ishabane štanc mašine. Zato sam lustrirao Sašu Popovića i njegovu produkciju, izuzimajući imena kao što su Bilja Jeftić, spomenute Nada i Zorica, Goca Lazarević, Slavica Momaković i druge slatkice, koje su već premašile 50 godina života i približile se šezdesetoj. Muške pevače ne spominjem, jer njih nikad nisam naročito ni slušao. Samo umetnice, samo mega hitovi, samo dekoltei, originalan šarm, ofarbane i natapirane frizure i vozi Miško ! :kolo:
Korisnikov avatar
By antibiotic
kakva sad homofobija? :lol:

deni, potuno se slazem, kao problem vidim sto takvi kakve si ih opisao postaju No1 popularni, lideri, mislim, vreme je da sve postane malo raznovrsnije. neka nas ceca iznenadi necim novim, a ne da se godinama drzi one dosade od milija.

zato gotivim malu dunju ilic jer je nekako upala na scenu kao narodnjakina sto uopste nije :D
Korisnikov avatar
By *deni*
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2427793#p2427793]antibiotic napisao:[/url]
...deni, potuno se slazem, kao problem vidim sto takvi kakve si ih opisao postaju No1 popularni, lideri, mislim, vreme je da sve postane malo raznovrsnije. neka nas ceca iznenadi necim novim, a ne da se godinama drzi one dosade od milija.
Pa ne znam baš... Ceca je već legenda, kao što je i Lepa Lukić, a i Lepa decenijama peva jednoobrazne pesme i niko od nje i ne očekuje da promeni stil.
A da Milijeve umotvorine koje kroji za Cecu još uvek nisu dosadile narodu, pa ni pederastičnom delu tog naroda, svedoče i statusi na Romeu. Svaka druga pederka - tinejdžerka i adolescentkinja je lupila u svoj potpis stihove novih Cecinih singlova - '' Zagrljaj '' i '' Probudi me kad bude gotovo ''..
:ozbiljan:
Korisnikov avatar
By antibiotic
Jesu legende, neka to ostane u secanju na 20ti vek gde niko ne ocekuje ikakve promene. Pederke i klinci ce slusati stagod da je popularno u datom periodu.
Korisnikov avatar
By Dirrty
:krezavi:

Prija mi Ivanin glas, ima par ok pesama, ali tačno je da je kurva prodana kao i svi ostali.

Ilda mi je antipatična baba-devojka.
Korisnikov avatar
By Madonna
jao bre pizda ti materina, ja dok pokontam koji si, dobro si me izvozio :smeh: ali neka ne daj se ines, ne pušćaj kaver!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!