Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

"Čemu ovo služi, a još i ne radi?

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
Slika
Slika
Slika
Slika

GOOOOOOOOOOOOOOSH! :drkanje:
:bale: :leviathan:

iPad killer - yes / no?
since it took it's useless cover and TURNED IT INTO A KEYBOOARD!!! :njanja:

probao sam windows 8
imam windows phone mango
I'M A METRO FAN AND A WP7 FANBOY AND WIN8 FANBOY AND I WANNA DIE!!!!!!
Korisnikov avatar
By Madonna
i malo da citiram one koji rekoše što bih i ja
All these Apple fanboys trying to justify their iPad purchase when all they do is play Angry Birds on it! hahaha
SHUT UP AND TAKE MY MONEY!!!
HAHAHAHA - the iTwits are raging over Microsoft EATING the Apple for lunch. Difference between the two products...
SURFACE - do all-out digital photo work running the FULL version of Photoshop. Come to think of it, run ANYTHING that's part of the full desktop Adobe software suite.
iPAD - possess the EARTH SHAKING and AWESOME ABILITY to fix "red eye" in a picture like a computer illiterate 10 year old girl.
GAME OVER, i-Hipsters.
Enjoy crying into your lattes at Starbucks!
Slika
:hypno:
By Kragi
photoshop na 10.6" monitoru :lol:
No, jos jedno sranje namenjeno frikovima koji misle da ce posedovanje istog da im donese veliku srecu i poboljsa kvalitet zivota. I dok se velikd kompanije utrkuju ko ce da izbaci prestizniji i inovativniji model mi cemo masovno da se lozimo jer je to tako cool i fensi. :D
Bitno da se ima iphon 4 pa makar spavali na kineskoj posteljini i ziveli u 20 kvadrata.
Nista licno mdna, uopsteno govorim :D
Bzv mi je davati pare na nesto sto ce za 2 godine vec biti tehnoloski oldtimer kad izadje novi model koji cemo svi jos vise zeleti :D
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa sta god kupis od tehnologije sve ce biti oldtimer za 2 godine
By Kragi
pa da, zato i mislim da ne treba biti rob svega toga. no, ko hoce nek izvoli. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Ništa lično, Kragi, ali tako si se najeo govana :shrug: :prijatno:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
:lol:

pa kragi tom logikom ne treba kupiti nikakvu tehnologiju. i nisu svi koji kupuju ista od tehnologije frikovi koji hoce da budu kul i fensi. meni je sama cinjenica da mogu da pokrenem bilo koji .exe program na tabletu fascinatna, kao programer cu mocu da radim bilo gde i necu morati da teglim lap top kome baterije izumiru mnoooogo brze nego na tabletu i nezgrapniji su.

e da, jos nesto, nije ko android koji koristi javu (JAVA :barf: ) ili iOS koji je ogranicen u SVEMU. ovo ce biti strava stvar.
Korisnikov avatar
By Madonna
:up: :up:

MA OVO JE JEBENO SAVRŠENO
dramim od jutros, umorih se :sigh:
By Kragi
mdna: jok, upravo sam se najeo lisnatog testa.

anhe: kontam, premda meni 10 inca nista ne bi znacilo za gomilu exe aplikacija o kojima pricas. Ok, da ga nakacim na veci monitor/tv ali bi to samo po sebi podrazumevalo fixaciju za radni sto. Ne ulazim u to da li si za vece pare spreman da zrtvujes nekoliko cm gabarita zbog lakseg prenosenja. Lupam.
Generalno me te euforije nerviraju narocito ako se za cilj ima h8 konkurentske kuce a proizvod koristi za movie watch ili pak surf za koji i pomenuti android bez problema posluzi.
Ja sam za kompromis pri izbiru i nerobovanje dok istovremeno ne mislim da se bez nje da ziveti. ;)
Meni nije nista posebno i dalje.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Deluje kao super stvar ali što je sraaaaaaaaaaaaaanje reklama. :lol:
Korisnikov avatar
By Anhedonie
da, android i iPad sluze za filmove i surf. u tome je razlika, ovo sluzi za sve sto moze i komp.
Korisnikov avatar
By bothways
Imam predrasude prema M$-u, tako da je moje misljenje daleko od objektivnog.

Ali kasno Steva na Kozovo [trziste tableta] stize. Nesto mi deluje kao da nece imati uspeh kao sto to ima Apple.

Meni je generalno tablet stvar koju bi bilo lepo imati ako imas dovoljno para da ne znas sta ces sa njima, pa hajde da kupis i to cudo. Ali daleko od toga da je nasushni gadget. A meni desktop i laptop i smartphone zadovoljavaju sve potrebe.

No hajde da vidimo kakav ce biti odziv.
Korisnikov avatar
By blenta
ehm
imam ipad koji sam dobio
pritom nisam apple fan - vise tezim ka microsoft, android, stagod alternativama

no microsoft bi trebao da svog glavnog marketara veze za auto, provoza po putevima redmonda, wa
zatim upuca i onda otpusti

reklama je super odradjena, ali ako ja u pola reklame vec mislim a sto bih kupio ovo umesto manjeg laptopa to nikako nije dobro
Korisnikov avatar
By Madonna
blenta je to postavio iznad tvog posta

niđe veze
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
lol
jesam :retard:

a fazon, pre nego što sam napisao odgovor, mislio sam da sam kliknuo da se otvori veza u novoj kartici, odgovorio, video da je zapravo nisam otvorio, i pomislio naaah, pogledaću kasnije :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
qma dobro, dešaje se
elem, ne kapiram šta ljudima nije jasno. i zašto ovo nije to sa slike
(pričam generalno)

bitno je da mene boli dupe i da lepim na kasicu prasicu nalepnicu s natpisom ''ZA SURFACE'' :love:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Meni se sviđa ideja windows tableta, ja ovo čudo ne mogu da čekam i skupljam pare za Asus transformer infinity, nadam se da će da smisle neki način da se u slučaju potrebe metne Windows RT umesto Androida (mada ne verujem da će mi to biti potrebno).

Inače, ono što po meni odvaja laptop od tableta je odvojivost tastature i mogućnost korišćenja uređaja bez nje tako da ne razumem smisao one slike gore.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Couldn't fucking care less. Tehnologiju doživljavam kao sredstvo, ne kao svrhu za sebe.
By alexandermagic
Kako je to naša vjeverica autoritativno priopćila. Zaslužio si svoju gomilu lješnjaka za danas. :love:

( :lol: )

A i Dirrty se nužno morao oglasiti, u protivnom bi crk'o.
Korisnikov avatar
By blenta
pa ne razumete smisao slike ukoliko ste ukacili apple-izam
samo za drugi proizvod

moze neko, ti , mi, vi oni
da imaju preferencu ka proizvodu i da bas oce tablet i da bas oce surface ili stagod
i to je sasvim u redu
no to ne znaci da treba da budu operisani od zdravog razuma

te s tim u vezi
smisao slike je sledeci:

sa surface sajta skinuh performance - evo
Windows 8 Pro
903 g ~ 1kg
13.5 mm
10.6” ClearType Full HD Display
42 W-h
microSDXC, USB 3.0, Mini DisplayPort Video, 2x2 MIMO antennae
Touch Cover, Type Cover, Pen with Palm Block
VaporMg Case & Stand
64 GB, 128 GB

cena u US procena je da ce biti preko 600$ i okej, vredi, lep je, i svve fino
edit (novi info): As an estimate we’d assume to see the Surface Windows Pro 8 priced at $849-949

a onda ukucam u google small laptop i kliknem na im feeling lucky dakle prvi rezultat bez gledanja trazenja i sl i dobijem listu od 10 laptopova
koji imaju istu tezinu i velicinu kao surface, jaci ram, jacu grafiku, visestruko vecu memoriju, kojekakve dodatke tipa hdmi koje ovaj nema i cenu reda velicine od 300 funti +/- 30 sto mu dodje oko 470 dolara dakle duplo manje

ali na surfacu moze da se otkine tastatura jebote. ^^

lep je i fini surface bez daljnjeg
samo je jako lose marketarenje po sredi
(to je ono sto apple jedino ume a microsoft izgleda nikako da nauci)

u po reklame mi pade na pamet pa po cemu je ovo bolje od nekog manjeg laptopa
odgovor, po nicemu
kogagod ne bude mrzelo da ukuca jednom u google
a kogod kupuje ovakve stvari nece ga mrzeti je izgubljena musterija

eto to je srz slike

blenta, over and out
Korisnikov avatar
By blenta
si
to mi izaslo
mada opet hd na 10 incha ekranu mi nije neki merak al ajde
(ako je marginalna razlika u ceni kolji bika za kilo mesa nema frke
ali ako je velika razlika u ceni mozda bi bio dobar poslovan potez
napraviti low end varijante bez hd ekrana jer, makar ja ne uvidjam
veliku dodatu vrednost u tome sto ce mi mini ekran biti hd)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
pa razlika je ogromna, dobijas mnogo vise prostora za sve. sve je mnogo kristalnije i jasnije i nema potrebe za velikim slovima, ni ikonicama, ni icemu.
Korisnikov avatar
By blenta
aha, eto to nisam znao
ja sam mislio da to samo znaci mnogo kvalitetniji displej
u smislu ako ces da gledas film ili se igras
pa da to izgleda kristalnije

ipak, vecina ovih lapova imase i hd za duplo manje pare
plus dodatne stvari koje surface nema, kao i jacu grafiku i visestruko vise hdd memorije
Korisnikov avatar
By Madonna
ali............ laptop nije isto što i tablet...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!