Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Kragi
Xaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxaxa

off: nemu tu sto sam napisao i sl.
Ovde smo svi nasi i nema sta da se krije a svaki sex je ok prijaviti. :smeh:
By alexandermagic
Znači, apstinencija kombinirana sa meditacijom i drugim duhovnim tehnikama ti je u međuvremenu donEla i neke nadnaravne sposobnosti? :novinar:
Korisnikov avatar
By sort_of_me
:smeh: hmm... bar ću moći reći da sam se dobro najebao :lol:
Korisnikov avatar
By ZlatnaPtica
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2323531#p2323531]neznam napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2322914#p2322914]ZlatnaPtica napisao:[/url]17 :awesome:
Ohohoho! :lukavi: :D Znači zaključavanje roditelja u podrum se ipak isplatilo na kraju :lol:

btw. Jel to znači da sam "oslobođen" silovanja? :trep: :D
:evil: Nema slobode za tebe dok sam ja tu :evilgrin: :bic:
I'm watching you neznam.
Always watching.
Always...

http://youtu.be/RtWBlDC2-ss?t=16s
neznam napisao: :smeh: hmm... bar ću moći reći da sam se dobro najebao :lol:
:pervert: :lol: :smeh:
De Vil napisao:Btw,Ptico,ispao si iz kluba. :placko:
Napusti kuću Velikog Brata. :kafa: :lol:
:lol: :lol:
Korisnikov avatar
By disddaster
Đevojke: poljubac sa 12, seks i veza sa 16.
Momci: poljubac sa 14, seks sa 14 i veza sa 18.
Korisnikov avatar
By Hys.
A jemebliga kod zena je to nekad nejasno .....seksastipoljubac sa 15, vezastiseks sa 19.
By fma
:kesa: Jesam li ja ovo jedini koji je jos :beba: mislim jedini djevica u sva tri slucaja , ma hajde valjda ce biti sve to ok someday, hope so :hik:
Korisnikov avatar
By mikeli
Ne mogu precizno da kazem, al, prvi poljubac, sa 16-17, sex sa 13-14 godina, veza sa 22 god, ....
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387112#p2387112]Zen napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387105#p2387105]constantine napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2387078#p2387078]mikeli napisao:[/url]Ne mogu precizno da kazem, al, prvi poljubac, sa 16-17, sex sa 13-14 godina, veza sa 22 god, ....
kako to :fuckbed: pre :kiss: ?
valjda bejaše znatiželjan/na :lol:
to je kao ono preskoci prva 4 razreda osnovne i odmah upise 5... mada ima i takvih :P
By alibandu
poljubac rano sa 7, 8 godina mozda i ranije...sad imam 19,sex nikad,veza takodje ..toliko..bice bolje nadam se!
Korisnikov avatar
By IMPACT
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2299290#p2299290]barni011 napisao:[/url]Sjajna tema :)

Pokusacu da ne budem opsiran iako je to protiv moje prirode :lol:

Na pocetku ovog milenijuma ja sam zapazio jednog momka koji je radio u prodavnici preko puta moje zgrade.I tako 2 godine ja sam kupovao kod njega, uvek davajuci krupne novcanice da bi ga sto duze gledao dok mi vraca kusur u nadi da ce me dodirnuti svojom svetom rukom.Kako se meni to desilo tek sa 20 i koju godinu, ja resih da o tome prvi put popricam sa strucnjakom, svojom drugaricom i kazem joj da hocu muskarca :D .Naravno naidjem na odobravanje jer je ona vec imala drustvo iz LGBT populacije.I tako oni mene svi povedose u jedan gej klub da mi nadju adekvatnog momka sa kojim bi ja uradio to prvi put :lol:
Medjutim kad smo dosli do ulaza kluba ja nisam imao petlju da se sputim dole te ja predjoh ulicu, onda krenuli da me nagovaraju itd, kad u daljini ja ugledam tog momka iz prodavnice kako ulazi u taj klub.Istog mometna su me nagovorili da se vratim.
Kako taj momak nije bio sam, vec u nekom drustvu, nisam znao kako da mu pridjem ja resih da se prvo napijem.Dok sam se ja nalevao za sankom on covek otisao kuci. :lol:
Pridjem ja tom njegovom drustvu i zamolim ih da mu predaju na parcetu kartona od cigareta moj telefon.Bio sma kao neki manijak, ispricao tim ljudima kako ja znam sve o njemu i da ga godinama posmatram.Mislio sma da nece dati telefon ali posle 2 dana meni zvoni telefon, ja na ulici sedam na klupu, osecaj je neopisiv.Ja pricam sa momkom iz prodavnice ej!!!!
Jedan dan se nadjemo, stim sto on pojma nije imao sa kim se nalazi :lol:
I tako, desio se i prvi seks, i drugi seks..treceg nije bilo jer se ispostavilo da on ima momka :lol:
Moja prva simpatija, moj prvi seks, moja prva drama sve u par dana.

Kako je Barni011 otvorio vrata Raja

Bilo je to veoma brzo nakon ovog prvog.Potpuno otkrovenje.Jedan dan gledajuci TV program na teletekstu jedne televizije, naletim na neku vrstu praistoriskog chata.Razne sobe, poceo ja da citam kad u jednoj sobi citam, neki Vlada trazi decka, i jos mnogo decaka tu kucka.Ja se brze bolje registrujem i krenem da kucam.Moja prva recenica je bila "zdravo svima, ja sam homoseksualac" :lol:
I tako ja krenem da kuckam pod imenom Nikola sa tim jednim Vladom.Posle nekoliko dana nalazenja na teletekstu uspemo mi nekako jedva da razmenimo brojeve telefona, jer to je bio javan chet.Culi se videli posle par dana.Popili toplu cokoladu u podrumu kafica na Obilicevom vencu, tada se zvao Dzez kafe cini mi se.Resili da prosetamo, bilo je hladno pa sam ga pozvao na caj kod sebe :lol:
Pili smo caj i prica se rastegla do njegovog zadnjeg nocnog busa.Kada je otisao iz stana ubrzo je pustio poruku "hteo sam bar da te uhvatim za ruku"
ja sam mu odgovorio 'a sto nisi?'
Sutra smo se drzali za ruke i ljubili, i ljubili i ljubili danima.Posle par dana desi se i seks pa smo se seksali danima, danima i danima :lol:
Znao sam da je to momak koga cu zavoleti.
Imao nesto sto ja nikada nisam osetio ni prema jednom zivom bicu.
Mozes da naslutis drugi cin :trep:
A i treci :rida:

Bila je to veza na blizinu, nerazdvojni smo bili, od prvog do poslednjeg dana 3,5 godine.Zivot udvoje, isti prijatelji, isti ves, letovanje, upoznavanje familije, jedan drugom virili iz dzepa....sve dok on nije pozeleo drugacije...u nekoj nasoj krizi pojavio se neki momak...u tom momentu dao mu je nesto sto ja nisam mogao....ja sam to nazvao 'lazni sjaj'....stalno se preispitujem evo vec skoro 4 godine od raskida da li je sve moglo bii drugacije.
Bio sam toliko besan i ogorcen da nisam zeleo da ga vidim godinu dana iako je on hteo neko pomirenje, molio....kasnije je vec sve bilo kasno.Posle dve godine od raskida ja sam hteo da se vidimo, onda on nije hteo, hteo sam od nejga samo da cujem da li me voli, jer nikada nije rekao da me ne voli i to me je mucilo godinama.Na kraju je rekao da me vise ne voli.Od tada sam digao ruke iako ga volim i dalje isto kao na pocetku.Koliko znam on je i dalje sa tim momkom, pita za mene jednom godisnje kad ga poseti moja drugarica za njegov rodjendan.
Nek je ziv, zdrav i srecan.
Eto...

Лепо пишеш! :yes:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!