Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Herald
Sta tu ima da se cestita koji ochin :marinac: :shrug: :marinac:
Korisnikov avatar
By spliff
voljom naroda?
koliko je ljudi glasalo za njega?
18% ili tako neshto...
to je volja naroda?

:kakodane:
Korisnikov avatar
By speedygonsales
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382234#p2382234]spliff napisao:[/url]voljom naroda?
koliko je ljudi glasalo za njega?
18% ili tako neshto...
to je volja naroda?

:kakodane:
Око 23%, колико и за Тадића. Не видим у чему је проблем?
Да, то је воља народа који је изашао на изборе!

И од мене честитке Николићу. Горе бити неће па и ако будемо стагнирали - није горе а нећемо морати више да гледамо оног аутократу.

Сада наилази криза. Време је да се плате сви кредити и "уживање" током власти драге нам ДС. Да се плати Ђиласов мост и привидни бољитак који је донео и то само Београду.
Стиже кресање плата, отпуштање у ресору здравства и просвете, пад вредности пензија и сл...
By Glasnik
Kako NY Times javlja:

'' Tomislav Nikolic, a nationalist and former cemetery supervisor, was elected president of Serbia...''

:lol:

Ili što bi rekao jedan moj drug juče: ''Izabrasmo za predsednika čoveka sa harizmom šarana.'' :lol:

Kako bilo, to nam je demokratija.
Izabran je po pravilima i nema nazad.
Ostaje da vidimo kako će izgledati sve u narednom periodu...
ne pisem bas na politickim temama ali evo sad cu,

Ovih dana cesto sam slusao kako protivnici Nikolica(obicni ljudi, prolaznici , komsije) kazu on ce napraviti nemir u regionu, mozda i rat za Kosovo itd.
Ovih dana cesto sam slusao kako proivnici Tadica(obicno neobicni ljudi, prolaznici i komsije) kazu kako je on pozatvarao fabrike, opljackao, isterao ljude na ulice i neda im platu niti novi posao.

Moj zakljucak je da su obe grupacije izmanipulisane, rata nikakvog nece biti jer put Srbije je davno odredjen i Nikolic ce morati po njemu gaziti, no on je obecao da ce se vise baviti unutrasnjim problemima tako da je to cak i pohvalno.
Sto se tice radnih mesta i Tadica, njih su gradjani Srbiji izgubili jos 90tih, ni tada nisu primali platu ali su se vodili na platnom spisku.
Delom za propast svojih preduzeca krivi su i sami jer su zaposljavali svoje najmilije iako posla za njih realno nije bilo, krali su svi iz drustvenih preduzeca.
Od direktora i njegove aparature(cirka 10 ljudi) do radne klase(cirka 1000 ljudi)prosek po preduzecu.
Ima jedan primer u mojoj sredini gde je jedna fabrika tako propala.Mnogo ljudi je tu radilo, sve koje ja poznajem imaju asortinam te fabrike u svojoj kuci.Svi oni optuzuju direktora za propast fabrike.Nakon privatizacije za 1 dinar optuzuju Tadica.
A zapravo i sami su sudelovali u tome.

malo sam izasao iz teme ali imao sam potrebu da napisem ovo
Korisnikov avatar
By Madonna
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382256#p2382256]Anhedonie napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382240#p2382240]Null napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382237#p2382237]speedygonsales napisao:[/url] а нећемо морати више да гледамо оног аутократу.
stvarno, e, a sad ćemo da gledamo onu lepoticu, m-m
Slika
preljepa :radosnice:
jao bože :drkanje:

ali ta faca... ta kosa... ne bi mi bilo gadno govno u ruku da uzmem kad bih dobio priliku da mu ga razmažem o facu
Pa i prošli put su bili skoro izjednačeni po procentima osvojenih glasova, ne vidim razlog zašto bi se sad neko bunio zato što je Toma neubedljivo pobedio.
Upravo iz ovih razloga se slažem sa Evom Ras, koja kaže da više ceni kraljeve, koji su sinovi svojih očeva, generacijama na tronu, sa tradicijom i navikama vladara.
A predsednik može postati bilo ko, o čemu svedoči i slučaj našeg taze predsednika Tome.
:njuska:
Naravno, cestitke !
ipak smo mi ljudi, a poraz, sastavni deo je zivota ,,, red je bio da Tomica dobije ,,,

Kako se kaze, na dusu onima, sto nisu stigli ,,, Ovima sto su dobili novac, poklone razne prirode, za glas ... Neka uzivaju naredne 4 godine sa tim poklonima ....
Ne bunim se, vec zborim ,,, Zivi smo i biti cemo, vidjecemo, sta i kako ce nam biti ,,,,

ps. ja cekam one moje, nadu i veru, i kad ih u'fatim, cupacu ih i osisati, kako me je*u u zivotu mom (licnom) !
Korisnikov avatar
By antibiotic
Imam pomesana osecanja, u isto vreme osecam strahotu i stid, ali i neku vrstu olaksanja. Ne bih voleo da Tadic bude premijer, jer bi onda imali ruski scenario bez horiszonta. Najvise bih voleo da se za vreme Nikolicevog mandata razviju neke nove demokratske snage koje ce na sledece izbore (takodje prevremene, nadam se) izaci sa svojim predstavnicima /kandidatom koji bi osvojili "pravu" vecinu glasova.
Tada cemo biti 4 godine stariji nego sto smo danas, ali ako je to cena istinskih promena so be It.

U svakom slucaju naredni preriod ne treba prespavati, vec sagledati koje su nam sanse u novonastaloj situaciji - sto se LGBT prava tice takodje.

Na kraju ispada dobro sto naprednjaci imaju LGBT ljude u svojim redovima ili kao pristalice, ako ni zbog cega drugog onda zbog toga sto su svesni njihovog glasackog tela i 'relativnosti' necije seksualnosti na glasacki izbor.
U tome su dodatno doprineli tzv. beli listici :)

LGBT zajednica je takodje pokazala nezadovoljstvo zbog odluke 'petethodne' vlasti da ne zastiti i ukine proslogodisnju paradu ponosa. Ove godine bi 'kontra-demonstracije' mogle biti u toliko manje, jer su i ovako bile vise upucene prema kolaciji DS-SPS na vlasti, nego prema LGBT i nasoj 'nastranosti'.

Treba iskoristiti tu sansu i od novog predsednika traziti obecanu zastitu, odnosno od onog za koje je homofobna masa mahom glasala, jer ce Toma i ovako morati ozbiljno da poradi na svom imidzu i 'pranju' svog imana i reputacije ako se jos uvek budu drzali svoje 'EU politike' i 'ugleda u svetu'.

Ime predsednika Srbije moze ujedno da bas nista ne znaci u ovakvim slucajevima ili inace, samo sto najkriticnija zatucano-homofobna masa to ne zna, jer i dalje traze nekog svog "lidera" na mestu predsednika i dobili su ga.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382356#p2382356]antibiotic napisao:[/url]Na kraju ispada dobro sto naprednjaci imaju LGBT ljude u svojim redovima ili .....
meni ovo velika novost. koji su ti?

...............

i ljudi moji, vi verujete u bilo shta pozitivno ili makar ne-negativno nekome kome je najvece dostignuce bilo proshle godine psihotichki performans s shtrajkom gladju i zedju, stiroporom shto je punilo naslove i svetskih medija o nekom srpskom politicharu ludjaku, a pre toga se dichio izjavom "kada ga vidite recite mu da je i Tito pred smrt imao problema s nogom" o pok. Djindjicu???

no, bitno je da nam/vam se Popaj sladi sramotom......
samo na ovo
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382255#p2382255]barni011 napisao:[/url]..... no on je obecao da ce se vise baviti unutrasnjim problemima tako da je to cak i pohvalno.
zapravo to vam moze biti josh gore. to ce vrlo verovatno znachiti gushenje ljudskih prava po samoj Srbiji i promovisanje tzv. porodichnih vrednosti, znachi vi srpski gejevi cete biti na udaru. ne znam koliko barni011-om bi to uopshte i smetalo, ali oni koji znaju o chem govorim, znaju......
Korisnikov avatar
By antibiotic
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382358#p2382358]Vel boy napisao:[/url]
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382356#p2382356]antibiotic napisao:[/url]Na kraju ispada dobro sto naprednjaci imaju LGBT ljude u svojim redovima ili .....
meni ovo velika novost. koji su ti?

...............

i ljudi moji, vi verujete u bilo shta pozitivno ili makar ne-negativno nekome kome je najvece dostignuce bilo proshle godine psihotichki performans s shtrajkom gladju i zedju, stiroporom shto je punilo naslove i svetskih medija o nekom srpskom politicharu ludjaku, a pre toga se dichio izjavom "kada ga vidite recite mu da je i Tito pred smrt imao problema s nogom" o pok. Djindjicu???
Ne verujem da ima iceg pozitinog, vec sam negde rekao svoje licno misljenje o Nikolicu, ali nema sada sta tu da verujem ili ne verujem, situacija je takva, govorim o daljim mogucnostima i sansama u novonastalim prilikama. Fokus je vise na ono sto bi moglo biti nakon sto se, nadam se, zauvek oprostimo od Tome. Bez obzira na rezultate glasanja verujem da ga vecina gradjana ne smatra najidealnijom opcijom, stavise, nemaju mnogo bolje misljenje nego sto ga ti i ja imamo.

Ne bih mogao bas da nabrojim imana queer pristalica i glasaca SNS, kao ni onih u samoj stranci, ali mi to ipak zvuci kao realnost, samo nesto vise ormarska (ili cak ne toliko ormarska nego sto bi pomislili). Naprednjaci su toga ocito svesni, samim tim sto u svojoj kampanji i u skorije vreme nisu bas javno i direktno napadali 'vanaktivisticku' LGBT populaciju kao takvu. Sta pojedinci iz njihove koalicije misle to je druga stvar.

Ma koliku realnu moc ova stranka bude imala ili nemala u naredne 4 godine, smatram da ih ne treba samo ignorisati i ismejavati, vec ih iskoristiti na najbolji nacin koji bi LGBT doneo neki novi pomak iz blata u kome trenutno izgledamo zaglavljeni. Nije politika stvar samo neke ideologije i filozofije, vec prostog deal-a sa onima na poziciji, nista puno drugacije nego u seriji "game of thrones"...
Korisnikov avatar
By Vel boy
dragi moj naivni
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382364#p2382364]antibiotic napisao:[/url]
Ne bih mogao bas da nabrojim imana queer pristalica i glasaca SNS, kao ni onih u samoj stranci, ali mi to ipak zvuci kao realnost, samo nesto vise ormarska (ili cak ne toliko ormarska nego sto bi pomislili). Naprednjaci su toga ocito svesni, samim tim sto u svojoj kampanji i u skorije vreme nisu bas javno i direktno napadali 'vanaktivisticku' LGBT populaciju kao takvu. Sta pojedinci iz njihove koalicije misle to je druga stvar.
znachi, nagadjao si da ih ima a rekao si bio, citiram te: "Na kraju ispada dobro sto naprednjaci imaju LGBT ljude u svojim redovima...." kao da je to chinjenica.
molim te nemoj s hvatiti da se kao zelim svadjati, s tobom zaista ne :mazi: , samo vidish da si se malko bio zapetljao shta si hteo reci. :)

nisu napadali vanaktivistichku gej populaciju? znachi, jesu napadali aktivistichku. u prevodu, - pederi dok cutite i gutate mozda vas necemo tuci, ali chim zatrazite prava i neko poshtovanje dostojanstva, jao li ga se vama. zar to vec u startu nije puno gore od pozicija DS-a prema gej populaciji?
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382364#p2382364]antibiotic napisao:[/url]
Ma koliku realnu moc ova stranka bude imala ili nemala u naredne 4 godine, smatram da ih ne treba samo ignorisati i ismejavati, vec ih iskoristiti na najbolji nacin koji bi LGBT doneo neki novi pomak iz blata u kome trenutno izgledamo zaglavljeni. Nije politika stvar samo neke ideologije i filozofije, vec prostog deal-a sa onima na poziciji, nista puno drugacije nego u seriji "game of thrones"...
deal- pakt s djavolom. ali, to se potpuno kosi s onim shto gosp. autor ove teme poruchuje stalno. ja chak se vishe slazem s tobom antibiotiche shto reche, ali bojim se da nema iluzija da ce novoizabrani predsednik uopshte i nuditi ikakav deal gej populaciji. bice gej populaciji u Srbiji, i to u najboljem sluchaju, kao shto je bilo za vreme koshtunice. valjda se secash i znash shta to znachi. speaking of "blato u kome trenutno izgledate zaglavljeni". bojim se da cete se tek vratiti nazad u blato iz koshtunichinog vremena......
Korisnikov avatar
By antibiotic
@Vel boy Zar nismo svi mi pomalo djavolcici? :djavo: :D

Ok, zaboravi na pedere u naprednjacima (ili obrnuto), to jeste samo pretpostavka, ali ako ovo jeste vracanje, kao sto kazes, u vreme kostunice ili vreme slobe onda bi to bilo u nekim sasvim drugacijim okolnostima sa novim mogucnostima za 'radikalnijim' promenama u odnosu na prethodnih 8 ili vise godina. Sansa da,recimo, na sledecim izborima ne podedi 'DOS', vec PONOS, da se tako izrazim :)

Trebali smo ranije da se setimo kako da ne dodje do ovog, sada je malo kasno. Svi smo manje-vise krivi za to. U 'mracnim' momentima istorije treba aktivirati ono najbolje sto posedujemo, a to je, pre svega, ljudska kreativnost. :)

Znam da neki moji stavovi nisu nesto najpopularniji na forumu, ali mi je i to je bolje nego da zvucim kao pokvarena ploca. :)
(bajdvej vec se neko vreme u meni budi neki grobar, mozda to ima veze s tim sto sam u biti partizanovac :lol: )
To svakako ne znaci da ne delim misljenje sa vecinom pacifistickog dela foruma.

I pusti ti Popaja, ima on svoje razloge, stavove i fazone koje ces ti tesko promeniti, barem ne na ovakav nacin. Licno, mislim da njegov motiv za otvaranje teme nema veze samo sa prosto-prividnom provokacijom. :)
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382371#p2382371]Vel boy napisao:[/url]

deal- pakt s djavolom. ali, to se potpuno kosi s onim shto gosp. autor ove teme poruchuje stalno. ja chak se vishe slazem s tobom antibiotiche shto reche, ali bojim se da nema iluzija da ce novoizabrani predsednik uopshte i nuditi ikakav deal gej populaciji.
osobno nisam pristalica bilo kakvog deala s vlastima sve dok se istupa iz jako slabe pozicije. da bi mogao pregovarati, moras imati moc.
Korisnikov avatar
By Vel boy
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2382377#p2382377]antibiotic napisao:[/url]@Vel boy Zar nismo svi mi pomalo djavolcici? :djavo: :D

Ok, zaboravi na pedere u naprednjacima (ili obrnuto), to jeste samo pretpostavka, ali ako ovo jeste vracanje, kao sto kazes, u vreme kostunice ili vreme slobe onda bi to bilo u nekim sasvim drugacijim okolnostima sa novim mogucnostima za 'radikalnijim' promenama u odnosu na prethodnih 8 ili vise godina. Sansa da,recimo, na sledecim izborima ne podedi 'DOS', vec PONOS, da se tako izrazim :)

Trebali smo ranije da se setimo kako da ne dodje do ovog, sada je malo kasno. Svi smo manje-vise krivi za to. U 'mracnim' momentima istorije treba aktivirati ono najbolje sto posedujemo, a to je, pre svega, ljudska kreativnost. :)

Znam da neki moji stavovi nisu nesto najpopularniji na forumu, ali mi je i to je bolje nego da zvucim kao pokvarena ploca. :)
(bajdvej vec se neko vreme u meni budi neki grobar, mozda to ima veze s tim sto sam u biti partizanovac :lol: )
To svakako ne znaci da ne delim misljenje sa vecinom pacifistickog dela foruma.

I pusti ti Popaja, ima on svoje razloge, stavove i fazone koje ces ti tesko promeniti, barem ne na ovakav nacin. Licno, mislim da njegov motiv za otvaranje teme nema veze samo sa prosto-prividnom provokacijom. :)
:sesir: primer kako se uchtivo i pristojno, lepo moze, kad se hoce, da diskutuje samnom kada se mozda i ne slazemo potpuno u nechemu. ah, sve je do osobe koja isto tako zavredjuje epitete za diskutovanje koje sam dao. :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!