Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Legalizacija, usvajanje i odgajanje dece, gej partneri...

Moderatori: Stripi, Moderators

kako mislite da pravite decu?

ne mislim
43
22%
mislim, ali ne znam
35
18%
sporazum sa gejem/lezbejkom
39
20%
pre bih usvojiola
25
13%
klinika/anonimni donator
26
13%
drugo
29
15%
Korisnikov avatar
By tintily
Obozavam decu i zelim ih , puno malih glavica koje ce da trckaraju po kuci :) ....
Pre par godina sam imala spontani pobacaj i to me malo hmm... nemam odgovarajucu rec :)
Planiram da zavrsim fakultet i zaposlim se i cim to uspem da pokusam da zatrudnim , na koji nacin nebitno ja samo hocu za pocetak jedno malo bice kome cu pruziti svu ljubav.

Volela bih da ja rodim 2 ili 3 deteta , da moja partnerka ima bar jedno a ako bude moguce i da usvojimo koje . Deca cine svet lepim , ljihovi osmesi , iskrenost, znatizelja . Moja baka kaze da su deca najvece bogatstvo i u pravu je :)
Korisnikov avatar
By Cvećka
Zelim decu.Zelim da imam vise od dvoje dece,a vec sam nekoliko svojih drugova ''osacovala'' kao moguce donatore.Jos nemam u svom zivotu nekoga sa kim bih planirala tu porodicu,ali definitnivno nemam nameru da budem bez dece.Do tridesete planiram da rodim barem jedno,makar ga podizala sama.
Nemam nista protiv usvajanja,ali negde bih volela da ga rodim. Verovatno cu biti jedna od onih koja ce sebi sve po spisku tokom porodjaja sto nije usvojila nego sada se muci :die: ,ali negde mislim da je sve to vredno tog malog zamotuljka koje ti koji sat kasnije daju.
Korisnikov avatar
By Torry
vidim da je ovde vise nezainteresovanih :)

ajd i ja...ako ih ikada budem imala, vise sam za usvajanje
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
zasto ja ovo citam nedelju dana nakon drugog pobacaja? :(
Korisnikov avatar
By Dina
4NY K3Y,
ja taman mislila kad sam videla tvoj post da cu procitati neke lepe vesti kad ono nisu... drzi se! Pa da sam naslutila i da budu sledeci put i lepe vesti :fige:

Inace i ja sam imala jedan pobacaj i iako je proslo vremena od tada kad se setim, nije mi uopste dobro... :( Ali i za sebe se trudim da mislim o onom sledecem putu, ne o proslosti...
Korisnikov avatar
By *deni*
Sporazum sa nekom lezbejkom mi se u ovom momentu čini kao najjednostavnije i najefikasnije rešenje.
Korisnikov avatar
By inga
Ja ne želim decu, ali ako buduća žena baš hoće da rađa - pa dogovorićemo se.
Korisnikov avatar
By Mage
Možda bi i želeo decu kada bi znao da mogu da mu/joj pružim relativno normalan život. Ovako nekako mislim da nije fer... Mada ko zna...
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Klasicna metoda:

Umes penis A i stavis u vaginu B. Onda ispustis seme (mrlje C, D i E) odakle jedan spermic nadje jajnu celiju F i oplodi je. Zatim se ona ugradi u matericu G i razvije se dete.

Da li treba da nacrtam shemu?
Korisnikov avatar
By Mariška
Originally posted by Mage

Možda bi i želeo decu kada bi znao da mogu da mu/joj pružim relativno normalan život. Ovako nekako mislim da nije fer... Mada ko zna...
Tako nekako...

Originally posted by Njuskalo

Klasicna metoda:

Umes penis A i stavis u vaginu B. Onda ispustis seme (mrlje C, D i E) odakle jedan spermic nadje jajnu celiju F i oplodi je. Zatim se ona ugradi u matericu G i razvije se dete.

Da li treba da nacrtam shemu?
:smeh:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mage

Slicno sam ja ponekad razmisljala sve dok moje prijateljice i poznanice nisu pocele da radjaju decu u ne toliko tipicnim situacijama. Vise njih su samohrane majke, jedna je u braku ali muz i ona (a kasnije i deca) nikad i nisu ziveli zajedno i sve tako... I kad pogledas sa aspekta "gotove" dece slika izgleda skroz drugacije, bilo bi sebicno da nisu rodjena. Najvredniji je naravno njihov zivot ali izmenili su i zivote mnogih ljudi okolo i ucinili ih srecnijim i lepsim.

Takodje, kad pocnes da razmisljas u smislu relativno normalnog zivota onda je pitanje da li deca uopste treba da se radjaju... Narocito na ovom podrucju, svaka generacija prezivi barem jedan rat, a i u svetu ima mnogo nesrece, neprade i sl. Ali da su ljudi u proslosti tako razmisljali ne bi ni nas bilo ;) Naravno svaka osoba odlucuje za sebe, samo ako zeli decu ne bi smela strahovima da dozvoli da je sprece u tome... drugo je ako ne zeli....
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
opcija 3

volela bih decu kad budem "stala na svoje noge" obezbedila pristojan zivot sebi, imala pravu osobu pored sebe.. kada budemo bile sigurne da smo spremne za tako velik korak i da smo dovoljno jake da prodjemo kroz tako nesto zajedno.. deca nisu igracke pa dok se smeju i igraju sve super..

najradije bi za donatora izabrala nekog dugogodisnjeg druga, koji je gay i sa kojim bi dete imalo i musku i zensku figuru i zivotu.. odrasla sam bez oca, tako da sam svesna da niko to ne moze zameniti ili nadoknaditi..

*porodica* bi bila potpuna, a ako ja sa tim drugom imam vec dugogodisnji super odnos, nadam se da ce dete osetiti tu nasu "ljubav" i da mu ne bi nista falilo da bude deo naseg zivota i da ga obogati u svakom smislu :)
Korisnikov avatar
By V25
Usvojiću, oko četrdesete, verujem. Ali samo ako budem osećao potrebu i ako budem mogao da živim komotno a tom detetu priuštim sve što mu je potrebno za kvalitetan život. Ne ovde, i ne znam zašto, ali na taj korak bih se odlučio sam. Voleo bih da podižem dete bez ičije pomoći, ili partnerstva.
Korisnikov avatar
By ordnick
Ево ја се нудим као родитељ некој лезбејки, самој или у пару, ама нема ниједне на видику ... Па како онда човек да се оствари као родитељ?
Korisnikov avatar
By ordnick
Mikeli, то и хоћу, да се договорим са лез-партнерком ... не мојом партнерком, него нечијом другом ... али такве нема свећом да их тражиш ... Можда треба да променим реквизит.
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
in vitro
sa poznatom davateljkom јајašaca i nepoznatom plaćenom osobom koja će izneti trudnoću

pored toga bih takođe usvojio dete

(da li ima potrebe da izlistavam sve ako-e koje prethode ovome?)
By Kragi
Nikako.
Ako ikada budem zeleo decu usvojicu ga/ih.
Ne patim za tim da budem bioloski otac niti imam pobude tipa 'produzenja vrste'.
Takodje se slazem sa Viktorom pa je i moja ideja u celoj prici da jedini budem odgovoran. Svojim zeljama i potrebama tog tipa ne bih opterecivao nikoga, niti bih da iko opterecuje mene (svojom decom) - u smislu nametanja odgovornosti. :D
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!