Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Da li ste ikad iskoristili partnera

1) Ne. To mi je bas odvratno. Nikad nisam niti cu se kresnuti iz koristi.
18
67%
2) Jesam ali nije bilo bas totalno iz koristi. Tip mi se pomalo svidjao...
6
22%
3) Jesam, jednom sam se kresnuo iz koristi
Nema glasova
0%
4) Kreshem se iz koristi non-stop. Obozavam da obradjujem debele brke sto mi svake godine placaju letovanje...
3
11%
Iskreno,

da li ste ikad bili u vezi ili imali seks sa nekim cisto iz koristi?

Na primer tip vam se uopste nije svidjao al' ste se kresnuli za 10-ku na ispitu...
Ili, tip vam je platio letovanje a vi ste se nakachili i izmuzli parice?

Iskreno...

Korisnikov avatar
By Synesthesia
Iju stefi, pa zašta nas ti smatraš? :kosa: Sram da ti uiđe.

off: Ksendži... :rida:
Ne, pošto mi se za to nikad nije ukazala prilika.
Nikad mi niko nije ponudio nikakvu korist u tom smislu, pa sam silom prilika bila prinuđena da ostanem moralno čista u tom pogledu.
:sigh:
Eh, da sam malo zgodnija i mlađa...
:sigh:
Korisnikov avatar
By Synesthesia
"Ima jedno selo, u osunčanim međugorjima Balkanskim, gde se u skladu i veselju živi, gde je svaka žena čedna i smerna, a svaki muškarac naočit i pravičan..."

:opatica:
Korisnikov avatar
By Blady
Nisam nikada.
Mada se ne bih bunila ako mi se taj neko svidi :lol:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
:lol: ja sam isla na konsultacije iz savremenog iako mi je najbolje isao od svih predmeta kad se pojavila nova lektorka.. ali nije mi nista ponudila :sigh:
Ja nisam nikad bio sa tipom iskljuchivo iz koristi.
Bio sam sa likovima koji su 15 god stariji od mene a manje imaju. Jednostavno su mi bili privlacni.
Ako sam se potrefio sa deckom koji ima dosta, nikad nisam uzimao lovu, ali smo zasigurno uzivali u komoditetima koje je imao. Bazen, djakuzi, i td... Mada mi te stvari nisu bile prioritet da budem sa nekim...

Jaoooo, sad se setih OMG!
Bio sam u sauni sa prof. istorije :D Al' nismo se jebali iako mislim da je hteo da bar drkamo.
Mora da sam zato i dobio 9 a ne 10. Nabijem ga na qurac...
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367767#p2367767]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367757#p2367757]stefan19 napisao:[/url]Jao, koliko moralno ispravnih forumasha. Ponosim se vama, stvarno :)
Pa šta, samo su rekli da nisu bili ni sa kim iz koristi, a nisu naglasili da su imali takve ponude, pa ih odbili.
:)
:lol: Pa dobro, to je tacno Denika :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne samo iz koristi, to ne bih umeo (još uvek).

Ako nema privlačnosti prema ličnosti, slaba vajda od božanskog spoljašnjeg izgleda i/ili debelog novčanika... mada ima nečega privlačnog i u samim odnosima (nad)moći.

Esencijalistički posmatrano, svaki odnos je odnos iz koristi.
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2367842#p2367842]alexandermagic napisao:[/url]Ova na sve ima originalan odgovor. Na sve. :lol:

---

OnT: Njena zadnja rečenica.
Pa to svi znamo (Sa stanovišta individualizma i primarnog egoizma, svako od nas je sa nekim iz najintimnijih razloga lične koristi, bila ona emotivna ili materijalna, tako da...), samo to nije tema... zato daj lepo odgovor kao i svi ostali :harmonika: :hug:
Korisnikov avatar
By stefan19
Vid' siksta... Haha, pa ja njega obozavam.
Ajde sto nam ne veruje u vezi krstarenja, nego jesi primetio da mi je posvetio citav svoj avatar i opis profila? Cenim kad mi se poklanja paznja. Hvala siksic :)
Korisnikov avatar
By V25
Ne, jer nemam potrebebe za time, niti je u skladu sa mojim moralnim načelima. Ne, nisam
svetac, napravio sam dosta sranja u smislu kršrnja sopstvenog morala, ali ovu opciju odbacujem
kao mogućnost. Imam dovoljno pameti i snage da sebi obezbedim šta mi treba. Ne krivim one koji to rade, niti ih kudim, samo I'm not one of those guys.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!