Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Umetnost oblačenja i svlačenja

Moderatori: Hys., Moderators

Korisnikov avatar
By Marvin
I da, poshto sam izmenio razne neke farbe i to ne lici ni na shta, bice da cu morati frizuru da menjam...
A ideje ni jedne... :praznoglavi:
Korisnikov avatar
By *BloNdYsHa*
Imam asimetricnu frizuru. Duge shishke preko cela :) Ova duza strana je bebi plava sa lesnik pramenovima a kraca tamno braon.... :) Something like Cruela :)
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
Nekada sam imao prelepu kosu do ramena(bila je smedja[prirodna],bordo,narandzasta,crna;vrhunski kvalitet)
Pre par meseci odsechem pola
Opet poraste
Pre tri nedelje oshisham se na kratko i otkrijem
da mi ova frizura najbolje stoji
Kosa mi je crna ali se uskoro vracam na smedju
Inache kosa mi nenormalno brzo raste
Korisnikov avatar
By YouKnowMyName
Ja nisam nesto visok, pa pokusavam da furam onaj latino fazon sto se tice looka. Inace imam kovrdzavu kosu, duzine kao kod deckica na mom avataru, ali planiram da je pustim, mada mi u prelaznom periodu uvek deluje previse zbunasto. Ja od preparata koristim samo kremu iz Sunsilk kolekcije za kovrdzavu kosu i eventualno silikon, nekad, nekad.:mirnatetko:
Korisnikov avatar
By Zoe
Obozavam svoju kosu :love:

Dugacka je jako, a skoro sam je posvetlela :merlinka: (ali i dalje imam dosta prirodne boje) i naravno, ja nikad nisam zadovoljna brzinom kojom raste...

Imala sam jako kratku (na "jez" ) i jako dugu i sve mi dobro stoji, ali ja obozavam dugu :love: obozavam da je osetim preko ramena, na ledjima, tako se osecam sexy i lepo...

Potpuno je ravna i siske i sve je iste duzine, i ne volim da je feniram.....(stari hippie), samo bih trebala cesce da je skracujem, to su mi rekli, a meni se ne da..... :(

Koristila sam stvarno svasta, mnoge sampone, mnoge regeneratore, nema smisla da nabrajam.....sada samo stavljam kristale na kosu kad je operem i to je to.......nikakvi gelovi, voskovi, lakovi.....:neto:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Bila je duga, bas, bas duga i ofarbana u plavo. Onda sam je skratila i farbala u ljubicasto, crveno, teget, i crno. Na kraju sam to crno ostavila, i sad pustam svoju boju, koja je nesto smedja, sa crvenkastim odsjajem. Duzina je do ramena (glupe li duzine!), i ja bi se sisala, al' samo jos da smislim friz...
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Mahnitu
Duga crna kovrcava
Ugh, davno bilo :adiktusha: sad kratka proseda
Korisnikov avatar
By HPLC
Ne kratka, ne duga, svetlo-smedja sa bakarnim odsjajem ....potaman za cesljanje i namestanje :zvizdi:
:andjelak:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ispeglah je danas.......unisticu je...
Korisnikov avatar
By IL_Divo022
imam malo duzu kosicu.sa siskama ukoso namerawam da mi budu jos duze...
jedan deo glawe cu da obrijem i kosu se strane da istanjem...
jedwa cekam swi ce da popi.... od muke
ali duso ro sam ja :D
Korisnikov avatar
By Markiza
100 godina mi je ovakva kakva je,crna,duga,kovrdžava ili talasasta i mada je volim..dosadilo mi sebe istu tako dugo da gledam.Kad počnem da sedim-skratiću je i farbati.Eto promene.A i to će uskoro.
Korisnikov avatar
By Hys.
Crvena, srednje duzine, kovrdzava. Ide mi na tuki sto se brzo prlja.
Korisnikov avatar
By DJ Nemo
jedna strana kratka druga malo duza al sjutra sisanje vidjecemo :D
Korisnikov avatar
By АlexxэlA
Trebalo bi da odem do frizera posle 100 godina. Poslednjih godina sam sebi radim o glavi. Prvi put sam ofarbao šiške još u osmom razredu (Riki Martin :D), kasnije bio skoro ćelav, pa plav (tj. beo :love: ), pa malo puštao, pa opet kratko, pa opet izbeljivao... Dobro da imam kosu uopšte. Idem ka tome da osetim vetar u kosi.
Korisnikov avatar
By smaug
...nije sisana par godina i nije ocesljana nikad. I izgleda kao...kao...da je..hobbit hair.

Da. Tako.
Korisnikov avatar
By Waldorf
...je često crvena i kartka, ali je bilo par izleta u puštanje i prirodnu (smaračku) boju. Kakva god bila, izvor je najviše sujetnih frustracija i razlog što uvek nosim lak za kosu u rancu. :kesa:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Trenutno srednje duzine, smedje-plave.
Kosa mi je jako gusta i brzo raste, ne koristim ni gel ni vosak ni regenerator, pa ni sampon, perem je samo bebi sapunom.
U mojoj porodici se ne zna sta su opadanje kose i celavost. :)
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
kratka, tamno smedja a ja je jos zatamnim crnom. pustam je sad postepeno da raste.. tj. pustam je do one kriticne duzine i uvek odustanem i osisam se :sigh:
Korisnikov avatar
By acid drop
Kratka je i dalje, tek sad kontam koliko sam se oćelavila.

Ne znam šta da radim, jedan dan mislim kako bi bilo lepo da je pustim, ali onda počne da me nervira, želim da se ošišam, al' eto nisam još. Videćemo kad ću pući. :lol:
By Ulix
Kratka i plava.

Ranije je bila baš dugačka, otprilike malo preko ramena, ali sam rešio da to sasečem i postanem ozbiljna osoba, što bi rekla moja mama. :lol:
Korisnikov avatar
By sapa09
Pustala je, pa je kratila i tako par puta u krug.
Sad sam na tome da mi je duzine otprilike do usiju, smorena prirodna boja. :)
Razmisljam da se ofarbam. :nerd:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!