Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

^^

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=583306" target="_blank

Pre četiri godine Kosovo je jednostrano proglasilo nezavisnost, koju je do sada priznalo 87 država, među kojima i SAD i 22 članice EU.

ah, nakon predivnih dana sretenja gospodnjeg, u našu malu regiju dokotrljao se još jedan državni praznik. konkretno, državni praznik države kosovo, koja slavi svoju četvrtu godišnjicu nezavisnosti.
više info: http://en.wikipedia.org/wiki/2008_Kosov ... dependence" target="_blank

dobrosusjedski odnosi nalažu da se čestita, pa ja evo upućujem čestitku kosovu u povodu proslave neovisnosti. :jakov:

Slika

Slika

Slika

hm, izgledaju jako slično srbima. :hmm:
ne vidim zashto na jednom gej forumu treba slaviti ni chestitati BILO CHIJE etnichko-drzavno-etatistichke-birokratske pizdarije zvane drzavne nezavisnosti kada znamo da su to sve manje-vishe konstrukti i produkti hetero-normativne hegemonije.
stoga, boli me racku i za kosovsku i za srpsku i za hrvatsku i za bosansku itd.... nezavisnost, jakih li drzava u p.m. :jezik:
Korisnikov avatar
By Herald
Baš im je gadna zastava. Srećan!
Korisnikov avatar
By Stripi
ali pazi komentara na "wall of independence":
Moje ime je Ante. Imam dvadeset godina. Živim u Zagrebu, glavnom gradu Hrvatske. Mi Hrvati i Vi Kosovari po mnogočemu smo slični. Kroz povijest smo prolazili kroz veoma teška razdoblja i sanjali samo jedno-slobodu. Mnogo pripadnika naših naroda palo je zbog slobode, ali očito je da bez žrtve slobode ne bi niti bilo. Sretan sam što ste i Vi napokon dobili ono zbog čega ste se borili, a to je slobodna Republika Kosovo. S velikim zakašnjenjem čestitam Vam na Republici. Javio bih se i prije, ali sve do danas nisam znao za ovu web stranicu. Sretno u slobodnoj Kosovskoj državi. Hrvati Vas vole!!! Živjeli!!

Ante M., Zagreb, Croatia, September 17, 2008

Koji bolid :lol:
Korisnikov avatar
By Blady
ja bih sve teme o sretnom danu drzavnosti u kantu.
Zajedno i sa srbijom.
Proustaški moderator i proustaški forumaš koji je otvorio ovu temu ne zaslužuju ničiju pažnju, sem onih koji su isti kao i oni!

Žalosno je da Stripiju, moderatoru nije dovoljno što nekažnjeno propagira, brani i zastupa fašističku ideologiju prema Srbima u Hrvatskoj, već je u saradnji sa Popajem, brže bolje došao da otvoreno iznosi još jednu antidržavnu i antisrpsku temu na sajtu Gay Serbia.

Sebi još daje za pravo da mi šalje upozoravajuću poruku što sam im kvario uživanje u temi koja je direktno u sukobu sa Ustavom Republike Srbije i našom nacionalnom i državnom politikom!

Na žalost, to mu očigledno omogućavaju oni koji su ga postavili i drže za moderatora iako se zna da je osvedočeni srbomrzac i branitelj proustaške ideologije prema Srbima u Hrvatskoj.

Nemam nameru da učestvujem u njihovom antisrpskom piru povodom godišnjice nelegitimne jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova.

Ovim postom želim još jednom da skrenem pažnju GS timu na krajnje neprihvatljivu uredjivačku politiku foruma.

Smatram da je krajnje vreme da se stane na put antisrpskom delovanju na sajtu koji bi po nazivu trebalo da pripada gay populaciji Srbije.
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2356530#p2356530]Sheytan napisao:[/url]brže bolje došao da otvoreno iznosi još jednu antidržavnu i antisrpsku temu

pa topic je otvoren na odgovarajući datum. kako to može biti brže bolje? :nerd:

također, po čemu je ovo 'antidržavna i antisrpska tema'? :odbij:
pa baš bi ti, kao veliki obožavatelj državnih praznika , svečanih sjednica i sličnih manifestacija trebao biti oduševljen!
:veverica:
Korisnikov avatar
By Herald
Shej ne kužim za kaj nam kvariš slavlje. Tebi nije drago šta je Kosovo slobodno :nerd:
Korisnikov avatar
By Stripi
Sheky, duso, ti ne shvatjas ironiju ovog threada.
Ovo je svojevrstan odgovor na tvoj thread o proslavi dana drzavnosti RS. Koja je zapravo entite unutar medjunarodno priznate Bosne I Hercegovine.
Kosovo je, htio ti to ili ne, medjunarodno priznato, makar se tebi, Borisu Tadicu I Tomislavu Nikolicu ne svidja.
Morao bi vec jednom shvatiti i to da ovaj forum ne podlijeze zakonima Republike Srbije vec Amerike, tako da ova tema, kao ni ostale nikako ne moze biti u suprotnosti sa Ustavom, ma sta god da to znacilo.
Trece, ja si nisam dao za pravo da te opominjem, ja jednostavno imam pravo da opomenem svakog korisnika koji krsi pravilnik, sto si ti u ovom threadu I napravio.
Tako da, bas me zaboli sto tebe ljuti da neko iz zajebancije cestita Kosovu dan drzavnosti. Get use to it :kiss:
Korisnikov avatar
By smaug
^
:lol:
Da znas da jeste.
Tradicionalno trendy.
:giggle:
Korisnikov avatar
By Kiborg
Daleko im lepa kuća /Šiptarima sa Kosova/.

A Unic0rna nadam se da je barem malo sramota.
Korisnikov avatar
By mirth
Nema na ovom forumu ljubavi ni dugotrajnije ni intenzivnije ni sveobuhvatnije do ove izmedju Shekija i Stripija. :love:

Steta samo sto vam se ne zna tacna godisnjica, pa da i za to otvorimo prigodnu temu svake godine.. :sweet:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ne mozete vi shvatiti tu strast I intrigu.
Korisnikov avatar
By Herald
Sheejtan je nevaljaa, prenadražija je font :bigsmile:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!