- 08 Feb 2012, 20:53
Stanje na opstem nivou:
- posle nekoliko godina sazrijevanja uz meaningless kratke veze pronasao momka koji ima sve to sto meni treba.
- Mator (haha, ovo mi je fora. Ima 40, i nije mator uopste) tj zreo muskarac, ostvaren profesionalno, sa dosta iskustva i jako malo kompleksa. Voli da duva, slusa slicnu muziku kao ja, ali i razlicit na mnogo nacina. Dovoljno zgodan, lijep, pametan - ali ne previse da bi mi bio idol i stvarao mi komplekse
- ali on je izasao iz duge veze prije godinu dana (opet - taman dovoljno davno
) i hoce da stvari idu polako i da se druzimo bez obaveza.
- ja sam savrseno
zbog toga, jer je razlog pucanja svih tih veza upravo bilo to sto sto su stvari posle suvise brzo, te sam se smorio. I nekako se uvijek podrazumijevala monogamija od samog starta, dok se ovdje ona uopste ne ocekuje.
Medjutim, evo ga trenutno stanje:
- on se kara sa jos nekim. Suptilno mi je to stavio do znanja prije par dana.
- Ja nisam bio ni sa kim, iako sam kao single imao mnogo cesci i kvalitetniji sex.
- ja sam veceras pozvao starog, vec zaboravljenog jebaca.
- u medjuvremenu sam pokvario stomak, ali sam odlucio da ne odustajem.
- 3 minuta posle mukotrpne pripreme, if ju nou vat aj min
, fuckbuddy otkazao.
Totalno sam porazen, osjecam se kao .. uh. Jebac nije bitan, naravno. Bitan je ON, u kog sam ja ocigledno vec toliko zaljubljen da sam upravo maloprije razmisljao o tom prokletom danu zaljubljenih, pa se ispovracao, dijelom jer sam ocigledno prehladjen - dijelom zbog toga sto se, sebi pred ocima, pretvaram upravo u ono zbog cega sam odustao od svih njih u par godina.
i sad nikog pored mene da mi barem opali jedan ljudski samar.
- posle nekoliko godina sazrijevanja uz meaningless kratke veze pronasao momka koji ima sve to sto meni treba.
- Mator (haha, ovo mi je fora. Ima 40, i nije mator uopste) tj zreo muskarac, ostvaren profesionalno, sa dosta iskustva i jako malo kompleksa. Voli da duva, slusa slicnu muziku kao ja, ali i razlicit na mnogo nacina. Dovoljno zgodan, lijep, pametan - ali ne previse da bi mi bio idol i stvarao mi komplekse
![:D](./images/smilies/biggrin.gif)
- ali on je izasao iz duge veze prije godinu dana (opet - taman dovoljno davno
![:P](./images/smilies/tongue.gif)
- ja sam savrseno
![:yay:](./images/smilies/yay.gif)
Medjutim, evo ga trenutno stanje:
- on se kara sa jos nekim. Suptilno mi je to stavio do znanja prije par dana.
- Ja nisam bio ni sa kim, iako sam kao single imao mnogo cesci i kvalitetniji sex.
- ja sam veceras pozvao starog, vec zaboravljenog jebaca.
- u medjuvremenu sam pokvario stomak, ali sam odlucio da ne odustajem.
- 3 minuta posle mukotrpne pripreme, if ju nou vat aj min
![:smug:](./images/smilies/smug.gif)
Totalno sam porazen, osjecam se kao .. uh. Jebac nije bitan, naravno. Bitan je ON, u kog sam ja ocigledno vec toliko zaljubljen da sam upravo maloprije razmisljao o tom prokletom danu zaljubljenih, pa se ispovracao, dijelom jer sam ocigledno prehladjen - dijelom zbog toga sto se, sebi pred ocima, pretvaram upravo u ono zbog cega sam odustao od svih njih u par godina.
![:sigh:](./images/smilies/sigh.gif)