Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Za sve nase gledaoce ispred malih ekrana...

Moderatori: Waldorf, Moderators

Korisnikov avatar
By smaug
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343771#p2343771]now_pictured napisao:[/url]Pogledao sam samo dve epizode Sherlocka, ove poslednje dve. Onako mi je. Malo mi je pretenciozan, onako cela serija ko da je napravljena za ljude koji misle kako su kul i pametni. hahah sta znam, nije losa. ali ipak mislim da necu vise da gledam.
Watson: “Don’t try to be clever. Intelligent is fine, but let’s give Smart Alec a wide berth.” Holmes: “I’ll just be myself.” Watson: “Are you listening to me?”

Sorry, now_pictured.
-----------------------------------------------------------
Poslednja episoda ovog serijala sinoc :drama:

Sledeca, sledece godine :drama:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Od prvog momenta sam znala da će mi ona pandurka ići na nerve kao retko ko. Krava.

Anyhoo.. Kakva epizoda! KAKVA epizoda!!!! Ima d'umrem do sledeće zime (sa sve apostrofom). :sigh:
Korisnikov avatar
By Misfit
E, da, Sherlock. Nikako da se javim sa utiscima. Izgleda da ih prati kletva druge epizode, ili je to zato što pokušavaju malo da spuste loptu pre velike završnice, pa ispadne ne toliko nadahnuto kao ostatak. The Hounds of Baskerville je kompaktnije napisan, ali prva epizoda mi je ipak bolja iako joj se vide šavovi.

Poslednja epizoda je odlična. :cheer: Obradovah se kada sam video Jen iz The IT Crowda. Uf, sad treba čekati godinu dana... Evo šta Moffat kaže za treću sezonu:

Moffat aspired to tackle the details from the original stories that are rarely covered in adaptations, such as Watson marrying and living apart from Holmes.

P.S. Quote of choice: "Molly, please don't feel the need to make conversation. It's really not your area." :lol:
Korisnikov avatar
By constantine
Slika
odlicna horror serija ima visoku ocenu na imdb 8.5
izasla je smao prva sezona(12 epizoda) ja sam ih odgledao u dahu.
poslednjih par epizoda su malo razvucene ali zato je ostatak ekstra.
preporuka
By Swanheart
^
nisam uspela ni reklamu za tu seriju da odgledam tako da mislim da je to jedina serija koju cu se potruditi da zaobidjem u sirokom luku...

trenutno mi ovo najvise prija
Slika
Korisnikov avatar
By Waldorf
Iako serija zvanično počinje 6. februara, sinoć su izbacili pilot: :love:
Slika

And I think I'm in love. Srsly. :drama:
S obzirom na tematiku i to što nemam ni jednu jedinu zamerku - štaviše, stopirala sam na 21mintu da bih klicala od sreće - mislim da je ovo jedna od onih serija koju ću krajnje nekritički i do imbecilnosti obožavati. :pinknaocari:
Korisnikov avatar
By nsc
pre neki dan sam odgledao pre-air DVD screener nove serije Pretty/Handsome
Show Summary:
From Nip/Tuck creator Ryan Murphy comes a new drama pilot based on the life of a family man who realizes he’s a transsexual and opts for gender reassignment surgery. The show was originally titled “4oz.”. Creator Ryan Murphy says the original title refers to the average weight of a man’s penis. The show is produced by 20th Century Fox Television and Plan B Entertainment.
Episode Summary: Pilot
A married father of two tells his wife and teenage sons that he is transsexual
ova serija je bazirana na TVdrami iz 2008, a glavnu ulogu fantasticno igra Joseph Fiennes
iako nisam bas upoznat sa transsexualnom problematikom, ovo sto sam video je vrhunski odradjeno
upravo sam izguglao da je samo to snimljeno, nije bilo interesovanja pa nisu snimali dalje :(
Korisnikov avatar
By HalfJack
Swanheart napisao:nisam uspela ni reklamu za tu seriju da odgledam tako da mislim da je to jedina serija koju cu se potruditi da zaobidjem u sirokom luku...
Me too. :kada:

OT; Svašta. Alias, True Blood. Gleda mi se trenutno Dexter, možda to skinem (konačno).
Korisnikov avatar
By Srklet
19.01. se nastavlja treća sezona 'archera'. :cheer:

nakon fantastičnog trodijelnog 'heart of archness' imam još veća očekivanja od trenutno najbolje animirane serije out there. :love:
Korisnikov avatar
By Tungi
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344388#p2344388]*deni* napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2343811#p2343811]Dirrty napisao:[/url]
S osobitim nestrpljenjem očekujem da izađe ovaj nastavak, a u međuvremenu gledam '' Spartacus - gods of the Arena '', mini seriju o periodu koji prethodi prvim dvema sezonama. :klap:

Ja trenutno pratim 'Blood and Sand'. Zamerku, za sada, imam na efekte.
Korisnikov avatar
By horus.
ja gledam neku japansku budalastinu od serije... :kesa:
Korisnikov avatar
By scout_finch
sad sam odgledala posledju epizodu serloka, odlicna je. sad citam na vikipediji da je snimanje trece sezone planirano tek za kraj 2012, kapiram da ce opet biti godinu ipo dana pauze izmedju sezona. bas su bezobrazni. :(
Korisnikov avatar
By Herald
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2342940#p2342940]Tungi napisao:[/url]Je l' se ko seća ove serije? :love:
Ne mogu da je nađem nigde :sigh:

Jaooo, to je bilo na 3K. Nista nisam yapamtio, secam se neke manekenke transeksualke i crvenokose koja se prostituisala, i, cini mi se, bradati Nik koji je svirao gitaru i crnac...hm....to bi bilo to :lol:

Obozavam filmove i serije sa vukodlacima. Poslednje>Teen wolf, ima samo jedna sezona:

Slika

Veliki je alfa, a nabijeni je beta vukodlak. :)
Korisnikov avatar
By Tungi
Da, da, 3K :) Oko 300 epizoda je imala, 20-25 min. je trajala epizoda.
Sve čega se ja sećam, to su imena likova... I poslednje epizode, kada Molly ubija Debbie :lol:
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2344219#p2344219]Waldorf napisao:[/url]Iako serija zvanično počinje 6. februara, sinoć su izbacili pilot: :love:
Slika
And I think I'm in love. Srsly. :drama:
S obzirom na tematiku i to što nemam ni jednu jedinu zamerku - štaviše, stopirala sam na 21mintu da bih klicala od sreće - mislim da je ovo jedna od onih serija koju ću krajnje nekritički i do imbecilnosti obožavati. :pinknaocari:
odgledao sinoc, zasad odusevljen
Korisnikov avatar
By Hys.
Poslednja epizoda Serloka me je oduvala, i posto nisam bila nesto preterano odusevljena sa prve dve, ovo mi je bilo skroz :wow: !

I sada mi se tako gleda sledeca!

:posibl spojlers ahed:

Inace, jel nekom jos Irene Adler izgledala kao da je starija od godista koje je navedeno? Lepa zena nema sta, al ja bi joj dala najmanje pola decenije vise.

A sta je sa mortijartijem? Sto su ga napravili tako kartunish?!? Ne ide mi uz ostatak atmosfere :shrug:
Korisnikov avatar
By Partybreaker
Uz Archera, počela i nova animirana serija na FX - Unsupervised. Pilot je sasvim OK (za razliku od Archera.. brr... kako je sranje pilot), tako da te 2 serije od sada idu u paketu.

Archera nisam stigao da pogledam. Sad sam pogledao 2x06. Tako da ću valjda stići do premijere naredne epizode da sustignem Amere.

Alcatraz je sranje. Zvučni efekti očajni. Priča puna rupa, bedna, jadna, već viđena. Režija neprivlačna i jeftina.

Oplakah Six feet under pre neki dan. Gledam poslednju scenu i slušam pesmu ujedno svaki dan. Nenadjebiva serija! To gledajte, a ne RINGER i ostala sranja!
Korisnikov avatar
By Sylar
Završio neki dan sa serijom Terra Nova i čekam nove epizode (valjda ce ih biti).
U međuvremenu gledam My name is Earl. Prastara serija koja me uvijek nasmije btw ne znam sto si mi uvijek izgubljeni likovi najsimpatičniji...
Korisnikov avatar
By Misfit
osećam se prljavo što ću ovo da kažem, ali američki "Shameless" mi se više dopao od britanskog. William H. Macy je naprosto fantastičan. ipak, ruku na srce, britansku verziju sam počeo da gledam pre dosta godina, ali nisam prebacio preko 3. sezone, ne znam šta se tu tačno desilo. valjalo bi to reprizirati. za sada se vadim na mlados-ludos.

u svakom slučaju, našao sam savršeni lek za apstinentsku krizu posle završenog "Louie". :rida: počeo je takođe i novi "Californication" kojem se izgleda kao zombi iznova vraćam. Braiiinsss...
  • 1
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 119
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!