Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By blenta
maxwell: there's an old american proverb saying that if a serbian dude tells you to take care because something is really spicy, you shouldn't put it in your mouth.
Korisnikov avatar
By De Vil
"Il' si muško,il' si Boško." by my dad. :awesome:
To je bila savršena prilika da mu kažem da sam Boško. :lol:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
- prekini! hoću da ti se požalim...
- pa žališ mi se već dva i po sata u kontinuitetu!
Korisnikov avatar
By Tungi
Dećko:

'Toliko sam gladan da merkam ono crveno kuvano jaje što se čuva od Uskrsa..'

:smeh: :love:
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
drugarica moje drugarice i ja se srele na stanici, i ona mi kaze:

ona: e, danas sam videla jednu tvoju koleginicu kod faxa.
ja: koju koleginicu?
ona: pa sad.. nisam sigurna.. mislim da je lezbejka.. ili je jako lepa lezbejka, ili jako ruzna strejterka.

:puzzle:
Korisnikov avatar
By emo_haos_
mama gleda naslovnicu Glorije.
"pogledaj, molim te! kako su je fotošopovali, pogledaj tu kožu kao da se juče rodila, kao novorođenče!"

:mama: :meda:
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
Ovo se desilo pre 2 godine, ali bih to podelio sa vama.
Putujem sa drugaricom za Bg busem, ona prvi put putuje za prestonicu.
Posto je skoro zaspala, ja je drmam i govorim joj da smo blizu.
Ona mene pita kako znam, a ja joj kazem da se vidi avalski toranj i pokazujem joj ga na prozoru. Tada ce ona glasno, ne obaziruci se na ostale putnike-JAOOOOO, KOLIKI JEEEEEEEEE. Oko desetak ljudi se okrenulo ka nama, dok moja sestra puca od smeha. Sa njom sam imao zanimljive avanture tih dana. :zen:
By Kragi
Fb status jednog pedera:

Vise ne verujem u ljubav, ne verujem onima koji mi svasta obecaju a onda me otkace.

:radosnice:
By Speculum Columbae
Before we got our hands on "Twilight" it was about the girl who fell in love with the Golum. But the teenagers won't spent their allowances to join the team Schmoyle.

oi voljeni jevrejski humoru, nikada me nisi izneverio.
Korisnikov avatar
By mOwbid
babe gledaju brata preko skajpa i kaze jedna:
Ju, pa kao da je ziv.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
drugarica mi prica kako videla neko slatko dete i zove se Damjan
ja: to mene asocira na konja :doh:
ona meni objasni da je Damjanov Zelenko konj, a ne Damjan

:sigh: mnogo sam glupa u poslednje vreme
By Kragi
Poznanik, koji je obrezan a taj podatak je bitan za dalju pricu koja parafrazirana otprilike ide ovako:

- Visim na onom chatu 3 dana i pun je klinaca ali ni jednog da savatam. Sve se nesto prenemazu, zahtevaju svasta, traze razloge da izbegnu sex koji navodno traze i ne znaju sta hoce.
Cetvrti dan mi padne na pamet da se pretstavim kao musliman iz novog pazara u prolazu kroz kg, pa sta bude.
... i upali mi. Upoznam klinca, pojebemo se, al' mu posle sexa kazem: brate, samo da znas, nije te jeb'o musliman, nego srbin

:smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By Waldorf
Starija je priča, ali jedna od omiljenih.
Moj burazer (W) i njegov najbolji drugar (V) naduveni od funny-browniesa, jedva da mogu i da trepnu, leže na podu kao dve prevrnute kornjače i razgovaraju:

W: E, jel ti palo na pamet nekad da je Snežana imala 7 patuljaka i da ima 7 patuljačkih kraljeva kod Tolkina?
V:(pauza) Da. Al', 9 ljudi - 9 Jugovića.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Nije od danas, ali je jednako komicna.

EYA i ja sedimo u kancu i jos jedna devojka i cekamo da pocne neki trening. Ja ustajem sa nekog troseda i EYA koja kaze zaprepashcena:

- Bojana, imas mnogo dlakavo dupe ! :shok:

Krecemo da se valjamo od smeha , a EYA i dalje ne konta i objasnjava mi kako ja to imam dlakavo dupe. LOL

Dlake su inace od psa koji je lezao na trosedu. :lol:

Jos jedan njen blam, moram. Na koncertu Lepe Brene smo.
Brena kaze u nekom momentu:
- Mili moji, moram nesto da vam kazem...
Dramska pauza, cela Arena cuti, cheka nestrpljivo u delirijumu sta ce Brena reci, a EYA se prodere:

- Kazi BRENOOOOOOOOOO !

:lol:
By Glasnik
Komentar na YouTube-u:

''I was sat in the car waiting for my boyfriend 2 days ago. We can't be seen together as i'm still in the closet. While waiting, two masculine looking men were holding hands, something i have always envied from gay couples, but that wasnt the victory; two men, around 21, were walking behind and then realised they were holding hands, they shared a look, i prepared myself for the worst..but they smiled & suddenly held hands too, even kissed eachother on the cheek. I came out the next day, inspired.''

:love:
:sweet:
Kako je ovo divan primer važnosti PDA. :giggle:
Korisnikov avatar
By Srklet
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2336749#p2336749]Waldorf napisao:[/url]Starija je priča, ali jedna od omiljenih.
Moj burazer (W) i njegov najbolji drugar (V) naduveni od funny-browniesa, jedva da mogu i da trepnu, leže na podu kao dve prevrnute kornjače i razgovaraju:

W: E, jel ti palo na pamet nekad da je Snežana imala 7 patuljaka i da ima 7 patuljačkih kraljeva kod Tolkina?
V:(pauza) Da. Al', 9 ljudi - 9 Jugovića.
podsjetilo me ovo na jednu moju repliku u istom stanju, a na temu vegetarijanstva:
Ali ja govorim iz perspektive povrća!
Korisnikov avatar
By nsc
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2337633#p2337633]Glasnik napisao:[/url]Komentar na YouTube-u:

''I was sat in the car waiting for my boyfriend 2 days ago. We can't be seen together as i'm still in the closet. While waiting, two masculine looking men were holding hands, something i have always envied from gay couples, but that wasnt the victory; two men, around 21, were walking behind and then realised they were holding hands, they shared a look, i prepared myself for the worst..but they smiled & suddenly held hands too, even kissed eachother on the cheek. I came out the next day, inspired.'' :love: :sweet:
Kako je ovo divan primer važnosti PDA. :giggle:
predivno :love:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Rodica izlazi iz autobusa ozarena počinje da peva:
"Apriiiiil uuuuuuuu Beeeooooograaaaduuuu..."

Ja: "Jovana, Novembar je. -.- U Novom Sadu. -.- "
  • 1
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • 105
  • 161
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!