- 19 Dec 2011, 17:32
Ljudi ja sam se istripovao iako nisam ni imao seksualni odnos sa deckom. Naime pre neki dan je on bio kod mene i spremali smo nesto za veceru i on je posekao nozem prst dok je seckao luk ili sta vec. Nista strasno, par kapljica krvi, dao sam mu papirnu maramicu i posle nisam ni obracao paznju na to. Nakon toga smo se ljubili, mazili, a tek ujutru ja sam sa zaprepascenjem konstatovao da imam ranicu na vratu, zato sto sam se 2 dana pre toga posekao brijacem prilikom brijanja. I onda nagadjanja da li je njegova rana dodirnula moju bla bla bla.... Koliko sam citao na netu za takvu vrstu prenosenja infekcije potrebno je da dodje do kontakta “krv na krv” odnosno da rane budu otvorene. Da li treba da se testiram?
A posebna prica je sto ja i ne znam da li on ima hiv nego sam istripovao da mozda ima. Inace nikada nisam bio hipohondar pa sam sada bas zatecen ovom mojom reakcijom.
A posebna prica je sto ja i ne znam da li on ima hiv nego sam istripovao da mozda ima. Inace nikada nisam bio hipohondar pa sam sada bas zatecen ovom mojom reakcijom.