Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Popeye napisao:
dakle, sto uciniti s osobom koja je ogrezla u autohomofobiji, al ono bas do daske. ne govorim o ovim laksim slucajevima koje susrecemo na forumu poput hansa, nego onima koji su totalno zaglibili u patologiju.
da ilustriram, evo nekoliko postova jedne osobe s drugog gej foruma koji prilicno dobro skrecu paznju na to:
1.
- u povodu antidiskriminacijske kampanje
Nisam čuo da neka LGBT osoba diskriminirana - po meni netko dobije po nosu i pedalu ako je kreten, a ne jer ima zelenu kožu, zlatnu kosu, ljubičaste oči ili guzi ovna...
-Slažem se da ima pun predrasuda i mržnje prema LGBT zajednici, ali aktivisti i ne pomažu...
- s obzirom da je riječ o hrvatskoj, hardcore autohomofob se naravno vrlo brzo identificira kao netko iz rijeke, koja je poznata po pederima bez muda i pameti:
Ali ono što slušam pedere oko sebe je da se žele postaviti nasred korza i šamarati krajnike -to bi našem društvu bila provokacija, a da i ne govorim kako ne vidim ni m/ž parove da rade išta više od pusice
- tko je bez grijeha neka baci prvi kamen
ili se krivo izražavam ili nisam shvaćen...
ja bi prvi pogodio kamenom ako bi paradirao netko polugol sa srebrenim hlačicama sa fol razlogom da "educira" ljude o pravima manjina i bla bla...
nisam pratio split i ne pratim te povorke od onih ranijih u Zagrebu koje su više išle na štetu zajednici nego u korist.
Nisam outan u smislu da furam zastavu na leđima i svima pri pozdravljanju kažem da sam gay... ali i da me potpuni stranac na korzu pita ako sam peder -rekao bi da jesam.
2.
- rasprava o mogućem otvaranju gej kluba u rijeci
Totalno sam protiv "deklariranih" klubova jer se opet diskriminira...
Neka bude klub kao klub, a javno može bit deklariran, eventualno, kao gay friendly mjesto...
-I oni plakati o ravnopravosti gay osoba na radnom mjestu... -tko je akinut? Ako radiš posao kako treba, koga zanima da li se jebeš i u koju rupu!
- čovjek širokih pogleda, protiv etiketiranja
ja sam protiv ikakva etiketiranja...
ali ako ovo bude GAY klub, onda bi i drugi možda trebali nositi etikete?
the point is: ako mi sami stavimo etikete, hoće li jednom biti posteri da gay people diskriminiraju straight people!?
- naravno, prajd mu se ne svidja
meni je paradiranje čista glupost -to više raspizdi ljude radi tetkarenja i sl nego što pomaže edukaciji istih...
bacio sam pogled na zadnju u ZG, i za pohvalu je da nije bilo ništa provokativn od strane sudionika -za razliku od pred par godina kada sam ugasio TV od muke i nisam gledo ni P od Prijenosa povorke kasnije
enivej, valjda se stereotipniji autohomofob od ovog citiranog ne moze biti. za njega je homoseksualnost privatna stvar, protiv je prajda, prezire feminizirane, negira diskriminaciju, brine se o ugrozenosti heteroseksualne vecine od strane pedera i najvise ga od svega smeta bilo kakvo javno izrazavanje pederluka jer to "provocira" sve pristojne homofobe kojima on doslovno i metaforicki lize dupe.
i, kako je najkonstruktivnije reagirati na pojavu takve, erm, pojave? amnputirati kao gangrenozan ud ili tek ignorirati? pokusati uci u diskusiju i skrenuti paznju toj osobi da je totalno bolesna? ismijavati i vrijedjati? sta, kako?
pitam i za online komunikaciju i za RL.
Popeye napisao: ali ljudi poput tebe nikad ne dotrce da obrane nekoga tko je aut i kojega se vrijedja u stilu 'vidi ti se na celu' i sl. kako to?Nije istina.
Popeye napisao:
ps
i lijepo napisah da nisam nikad bio pretjerano autohomofoban, pa ni kad nisam bio aut. i'm above by default.
*deni* napisao: Bravo, Midž, kosmopolito evropejski, široke, slovenske duše !Hahaha hvala deni, ali ja nažalost ništa od toga nisam
Kragi napisao:A znas kaj me interesira?Dobro pitanje. Pa vazne su i rijeci i djela, ali po meni ipak su na 1.mjestu postupci...
Da li se autohomofobija iskazuje verbalno ili postupcima, odnosno iskazuje se na oba nacina, ali sta ima vecu tezinu?
Da li je pisanje i stav sam po sebi dovoljan ako to ne pokazes u praksi?
Koliko sam autohomofobican ako podrzim pride, otvaranje klubova i sl a pritom me moji pitaju kada cu da se zenim?
Koliko sam homofobican ako podrzim kampanju za ravnopravnost a na fb-u sam 'sladak decko' za pedere, odnosno Petar Petrovic za rodbinu?
itd
Kragi napisao:A znas kaj me interesira?s obzirom na podcrtanu rijec, zakljucio sam da pitas mene.
Da li se autohomofobija iskazuje verbalno ili postupcima, odnosno iskazuje se na oba nacina, ali sta ima vecu tezinu?
Da li je pisanje i stav sam po sebi dovoljan ako to ne pokazes u praksi?
Koliko sam autohomofobican ako podrzim pride, otvaranje klubova i sl a pritom me moji pitaju kada cu da se zenim?
Koliko sam homofobican ako podrzim kampanju za ravnopravnost a na fb-u sam 'sladak decko' za pedere, odnosno Petar Petrovic za rodbinu?
Kragi napisao:Nije istina, meni često kažu da se ja najbolje jebem, a nisam ni blizu togaGlasnik napisao:
Ja sa takvima prekidam komunikaciju 1 na 1. Nemam živaca za nabeđivanje.
Takvi se najbolje jebu.*
* Autorov subjektivan sud.
Dirrty napisao:Krpelju, je l' ti ikad palo na pamet da nisu bili s većim brojem partnera i da valjan uzorak, kad su oni u pitanju, ne postoji?
...
Nije istina, meni često kažu da se ja najbolje jebem, a nisam ni blizu toga
...
Popeye napisao:good point...bern napisao:a u tome treba da pomogne sistem. recimo, imaš homofoban ispad - letiš s posla.znaci, pricekat ce na tu vrstu lijecenja jos desetak ili dvadesetak godina.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!