- 07 Sep 2011, 00:46
sto znaci za drzavu kad je njen bivsi sef vojske osudjen za brojne ratne zlocine?
Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: Stripi, Moderators
Popeye napisao:sto znaci za drzavu kad je njen bivsi sef vojske osudjen za brojne ratne zlocine?znači da je ta država NDH
Popeye napisao:Мислим да ми је лакше да пишем ћирилицом.Hans napisao:Koliko je ono beše Orić dobio?kao sljivancanin.
Popeye napisao:treba se pokajati.Ili početi sa džogiranjem pored Save svako jutro.
Popeye napisao:ne, to uopće nije uvreda. problem je sto vi dostojanstvo gledate samo kroz nacionalnu prizmu.Lupetaš. A to je zato što živiš u saksiji.
Vel boy napisao:Oću, al kad ti iz Kanade dovučeš ovamo to svoje dupe edit: Ili Amerike, ne znam u koju si p.m. odlepršao (ili otplovio - ne znam koji si transport koristio).Kiborg napisao:ih, shto ga i ti sasra...... 'ajde idi glasaj za koshtunicu i seljuilica....
Ima, Srbija ima, a to što Boris Tadić nema je nešto sasvim drugo. Izdao je narod koji ga je birao.
Kiborg napisao:@Popajzaključak: slizati se s amerikom i odjebat rusiju.
Jok, svi narodi imaju nacionalističke fiksacije na ovom prokletom Balkanu, ali, iza nečijih je stala Amerika, a iza nečijih ne.
A ako ništa drugo, Hrvati su esencija nacionalističke fiksacije, tako da bi vi, u poređenju sa nama, tom logikom, trebali da živite u zemunicama i da pasu travu, ali nije tako, već je suprotno. Za to ste nagrađeni, a mi nismo.
Kiborg napisao:'cesh onda glasati za ko.... ili selj..... ili BoTu... ne kontamVel boy napisao:Oću, al kad ti iz Kanade dovučeš ovamo to svoje dupe edit: Ili Amerike, ne znam u koju si p.m. odlepršao (ili otplovio - ne znam koji si transport koristio).Kiborg napisao:ih, shto ga i ti sasra...... 'ajde idi glasaj za koshtunicu i seljuilica....
Ima, Srbija ima, a to što Boris Tadić nema je nešto sasvim drugo. Izdao je narod koji ga je birao.
Popeye napisao:istina je, hanse, da ja zelim srbiji dobro a ti zlo.
Kiborg napisao:A ako ništa drugo, Hrvati su esencija nacionalističke fiksacije, tako da bi vi, u poređenju sa nama, tom logikom, trebali da živite u zemunicama i da pasu travu, ali nije tako, već je suprotno. Za to ste nagrađeni, a mi nismo.Nije on Hrvat.
Hans napisao:Šta, i ti si moderator ovde?ne doživi li Srbija katarzu s tobom na čelu mogao bih i postati...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!