Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By Kiborg
Šta znači:
Znači da ih treba pozdraviti, kao što je Jadranka Kosor to učinila (u vezi sa Gotovinom i Markačem).
Korisnikov avatar
By Kiborg
I bre, sad ćeš od zemljaka mu da dobiješ opomenu :)
Popeye napisao:srbija ima dostojanstva? :sveca: :lol:
Ima, Srbija ima, a to što Boris Tadić nema je nešto sasvim drugo. Izdao je narod koji ga je birao.
ne, to uopće nije uvreda. problem je sto vi dostojanstvo gledate samo kroz nacionalnu prizmu.
srbija je najvaznija zemlja balkana, s najvise naroda i nevjerojatnim potencijalima, mogla bi zivjeti vrlo lagodno i uspjesno, a ne da su ljudi ispranih mozgova, osiromašeni i izluđeni, odvojeni od svijeta i susjeda, umjesto da su centar cijele regije... i sve zbog nekakvih glupih nacionalističkih fikasacija :roll:
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kiborg napisao:
Ima, Srbija ima, a to što Boris Tadić nema je nešto sasvim drugo. Izdao je narod koji ga je birao.
ih, shto ga i ti sasra...... 'ajde idi glasaj za koshtunicu i seljuilica.... :regan:
Korisnikov avatar
By Kiborg
@Popaj
Jok, svi narodi imaju nacionalističke fiksacije na ovom prokletom Balkanu, ali, iza nečijih je stala Amerika, a iza nečijih ne.

A ako ništa drugo, Hrvati su esencija nacionalističke fiksacije, tako da bi vi, u poređenju sa nama, tom logikom, trebali da živite u zemunicama i da pasu travu, ali nije tako, već je suprotno. Za to ste nagrađeni, a mi nismo.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Vel boy napisao:
Kiborg napisao:
ih, shto ga i ti sasra...... 'ajde idi glasaj za koshtunicu i seljuilica.... :regan:
Oću, al kad ti iz Kanade dovučeš ovamo to svoje dupe ;) edit: Ili Amerike, ne znam u koju si p.m. odlepršao (ili otplovio - ne znam koji si transport koristio).
Korisnikov avatar
By Srklet
Kiborg napisao:@Popaj
Jok, svi narodi imaju nacionalističke fiksacije na ovom prokletom Balkanu, ali, iza nečijih je stala Amerika, a iza nečijih ne.

A ako ništa drugo, Hrvati su esencija nacionalističke fiksacije, tako da bi vi, u poređenju sa nama, tom logikom, trebali da živite u zemunicama i da pasu travu, ali nije tako, već je suprotno. Za to ste nagrađeni, a mi nismo.
zaključak: slizati se s amerikom i odjebat rusiju. :)
Korisnikov avatar
By Vel boy
Kiborg napisao:
Vel boy napisao:
Kiborg napisao:
Oću, al kad ti iz Kanade dovučeš ovamo to svoje dupe ;) edit: Ili Amerike, ne znam u koju si p.m. odlepršao (ili otplovio - ne znam koji si transport koristio).
'cesh onda glasati za ko.... ili selj..... ili BoTu... :smeh: ne kontam :lol:
Popeye napisao:istina je, hanse, da ja zelim srbiji dobro a ti zlo. :drama:
Kiborg napisao:A ako ništa drugo, Hrvati su esencija nacionalističke fiksacije, tako da bi vi, u poređenju sa nama, tom logikom, trebali da živite u zemunicama i da pasu travu, ali nije tako, već je suprotno. Za to ste nagrađeni, a mi nismo.
Nije on Hrvat.
On je običan zluradi provokator i manipulator kao i zagrebački krug ološa sa kojim se kreće. Sve je to industrija.

Pošto je svestan da je upao u taj začaran krug, batrga se i brani ga svim silama. U međuvremenu mu smeta što na srpskom forumu nema dovoljno ustaša da ga razumeju.

Nije on kriv...
Korisnikov avatar
By Kiborg
@popaj
Rusi su *ovna neviđena i Miloševićevo uzdanje u njih je verovatno i uzrok svih ovih sranja, od '90 pa na dalje. Ergo, složio bih se sa tobom i tvojom konstatacijom, ali bojim se da je sad malo kasno. Amerika je dobila bolje ponude za lizanje.

@dvijekune:
Vala baš!

@Hans:
slažem se, al mi je večeras dosadno :D, a i nisam raspoložen za nešto pametnije od foruma
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!