Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By Madonna
jao moj omiljeni proizvod(posle markera)
i? jel dobro rendiše? :smeh:
By Orion
A ja sad krenuo da okačim reklamu za Pedoeeg, ubedljivo najbolja reklama ikad. :lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
kad vidim onu kožu u ped eggu ona mrtva koža one ljuspe
dođe mi da tim začinim jelo ovom majmunu koji ga je smislio :barf:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ta reklama i reklama za trimer dlaka u ušima i nosu su mi najgadnije, ikada!
Korisnikov avatar
By Dirrty
Inače ne posedujem ništa iz ponude tv prodaje.

Poseduje li ko onaj aparat za krečenje/farbanje u vidu raspršivača?

Želim uskoro da krečim, a ne zovu mi se majstori!
Korisnikov avatar
By Burak
Constantine, hvala za info! Mislim da ću je poslije svega ovoga kupiti.

ELEMMMMM upravo tražim po internetu i ne mogu pronaći po meni najveći debilizam svih tv prodaja! Da ne zna neko kako se to zove - obični praško nabili na neki rotirajući držak na baterije i kao: full čisti, nezamjenjivo! :burka:
By loreenche
jao znam to Burache, ali ne mogu da se setim imena...

nesto, rotomop, tako nesto :shrug:
Korisnikov avatar
By constantine
Originally posted by Burak

ELEMMMMM upravo tražim po internetu i ne mogu pronaći po meni najveći debilizam svih tv prodaja! Da ne zna neko kako se to zove - obični praško nabili na neki rotirajući držak na baterije i kao: full čisti, nezamjenjivo! :burka:
Slika
:awesome:

e a sto se tice turbo pecnice( ne znam gde zivis) pogledaj u metrou, mislim da je jeftiniji a isti.. a i lakse je zbog reklamacije
Korisnikov avatar
By Burak
Originally posted by constantine

Slika
:awesome:

e a sto se tice turbo pecnice( ne znam gde zivis) pogledaj u metrou, mislim da je jeftiniji a isti.. a i lakse je zbog reklamacije
Ja sam bio upravo u prodavnici TOP SHOP-a i tamo imaju po ok cijeni čini mi se oko 120 maraka, a i daju garanciju.. Ipak pogledam još po gradu.

>>> A što se tiče ovog rotirajućeg praška.. ja samo zamišljam mentalni sklop ili možda višak vremena/novca osobe koja ga je naručila.. :teletabisi:
Korisnikov avatar
By Burak
@constantine;
Kupio turbo! :)
Korisnikov avatar
By Burak

@constantine;
Kupio turbo! :)
super
javi kakva je hrana ispala.
kolko si platio?
Na insistiranje NSC-a, da podelim utiske o pećnici i sa ostalim. :opacupa: :avion:
Koristom je bukvalno svakodnevno. Mnogo je praktična. Od kad sam je nabavio obična pećnica mi služi kao ostava za tepsije i posuđe. Hrana ima super ukus, a i brže bude gotova nego u običnoj pećnici..
Pomfrit savršeno ispada sa samo jednom kašikom ulja, pljeskavice, ćevapi isl. budu kao sa roštilja bez dodavanja masnoće... peciva super budu: pice, pite isl... Meso takođe ukusno bude: piletina (bez ulja) super, kao i sva ostala mesa, riba takođe valja..
Jedina stvar što ne valja: tamo po reklamama trabunjaju kako se u njoj hrana može i kuvati... e ne može se ništa kuvati, mislim, može, ali ide toliko sporo da je brže na ringli..
U svakom slučaju preporučujem!
Korisnikov avatar
By Burak

super... a ciscenje?
Ja sam se čišćenja onog velikog staklenog cilindra riješio na jednostavan način: hranu ne ubacujem direktno u njega nego je stavim u tepsiju ili vatrostalnu posudu i samo spustim u turbo pećnicu. Kad je gotovo, samo izvadim i to je to - pećnica ne uprljana.. Inače ono je lako oprati, jedinio što je veliko, a poklopac se ne pere nego ga samo prebrišem spužvom i posušim onda krpom..
Korisnikov avatar
By Effective
Ne posedujem nista , ali ove godine je dolazila neka devojka na vrata mog stana i pitala me da glumim u Teleshop reklami .. Ja sam rekla da necu .. Odakle im ideja da ja glumim u reklami , nemam blage veze ..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!