Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: IriS, Moderators
Originally posted by Dirrty
Ta reklama i reklama za trimer dlaka u ušima i nosu su mi najgadnije, ikada!
Originally posted by Burak
Constantine, hvala za info! Mislim da ću je poslije svega ovoga kupiti.
ELEMMMMM upravo tražim po internetu i ne mogu pronaći po meni najveći debilizam svih tv prodaja! Da ne zna neko kako se to zove - obični praško nabili na neki rotirajući držak na baterije i kao: full čisti, nezamjenjivo!
Originally posted by constantineJa sam bio upravo u prodavnici TOP SHOP-a i tamo imaju po ok cijeni čini mi se oko 120 maraka, a i daju garanciju.. Ipak pogledam još po gradu.
Originally posted by Burak
Constantine, hvala za info! Mislim da ću je poslije svega ovoga kupiti.
ELEMMMMM upravo tražim po internetu i ne mogu pronaći po meni najveći debilizam svih tv prodaja! Da ne zna neko kako se to zove - obični praško nabili na neki rotirajući držak na baterije i kao: full čisti, nezamjenjivo!
e a sto se tice turbo pecnice( ne znam gde zivis) pogledaj u metrou, mislim da je jeftiniji a isti.. a i lakse je zbog reklamacije
Originally posted by Buraksuper
@constantine;
Kupio turbo!
Originally posted by Clockwork Orangedoes size matter? lol
Can I say hard cheese on television?
''
Originally posted by constantine60 evra - toliko je u TV Shop-u. Garancijia godinu dana.
@constantine;
Kupio turbo!
javi kakva je hrana ispala.
kolko si platio?
Originally posted by Clockwork Orangenije lose mada nije bas smesno
''
Originally posted by constantineNa insistiranje NSC-a, da podelim utiske o pećnici i sa ostalim.
@constantine;
Kupio turbo!
javi kakva je hrana ispala.
kolko si platio?
Originally posted by constantineJa sam se čišćenja onog velikog staklenog cilindra riješio na jednostavan način: hranu ne ubacujem direktno u njega nego je stavim u tepsiju ili vatrostalnu posudu i samo spustim u turbo pećnicu. Kad je gotovo, samo izvadim i to je to - pećnica ne uprljana.. Inače ono je lako oprati, jedinio što je veliko, a poklopac se ne pere nego ga samo prebrišem spužvom i posušim onda krpom..
super... a ciscenje?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!