Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by acid dropNikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu biti tako religiozno ubedjeni u to.
Ništa.
i ne želim život posle smrti, želim malo da se odmorim.Onda je za tebe budizam ,) Nirvana je stanje 'nicega'. Bozanskog nicega ,)![]()
Originally posted by svejednojeste, to mi je i fejsbuk rekao. hahahah.
Originally posted by acid dropNikad mi nece biti jasno kako ljudi mogu biti tako religiozno ubedjeni u to.
Ništa.
Nikada.
isto kao što su religiozno ubeđeni u suprotno![]()
nisam ubeđena u to, već priželjkujem takav ishod.
i ne želim život posle smrti, želim malo da se odmorim.Onda je za tebe budizam ,) Nirvana je stanje 'nicega'. Bozanskog nicega ,)![]()
Originally posted by acid dropI ja bi želeo da se odmaram celu večnost od života, ali smrt nije odmor, nije nikakvo olakšanje.
i ne želim život posle smrti, želim malo da se odmorim.![]()
Originally posted by MageNama se dešava isto što i strvini iz Bodlerove pesmice.
Šta vi mislite da se dešava sa nama posle smrti?
Originally posted by Magečekaj, ne razumem, sumnjaš u postojanje smrti?
Originally posted by acid dropI ja bi želeo da se odmaram celu večnost od života, ali smrt nije odmor, nije nikakvo olakšanje.
i ne želim život posle smrti, želim malo da se odmorim.![]()
Smrt nije nikakvo iskustvo, ona je odsustvo iskustva/svesti. Zato i sumnjam u njeno postojanje.
Originally posted by Mageako je smrt odsustvo svesti - ne mozes biti svestan da si mrtav, ne mozes iskusiti nista, pa ni odmor
Sad baš nešto razmišljam... Mislim razmišljao sam o tome i ranije, ali ajde da sročim to u reči: Naime, šta je smrt? Prvo što mi pada na pamet je odsustvo svesti. Ako moja svest, ja, ne postoji, onda ja ne mogu "iskusiti" smrt tj. smrt za mene ne postoji. U smislu vremeprostora, ja sam ograničen na segment univerzuma između trenutka nastanka i nestanka moje svesti i to je sve što ja mogu "iskusiti". Smrt dakle za mene ne postoji kao stanje... ja ne mogu "biti" mrtav.
Da li neko od vas može da zamisli kako je to "biti mrtav" tj. "ne postojati"? Da li ste pokušali?![]()
Originally posted by DanteA, Zivot i smrt Ricarda II
Let's talk of graves, of worms, and epitaphs;
Make dust our paper and with rainy eyes
Write sorrow on the bosom of the earth,
Let's choose executors and talk of wills:
And yet not so, for what can we bequeath
Save our deposed bodies to the ground
Posle smrti svako se vrati tamo odakle je došao i gde je živeo.
Originally posted by spliffDa, to u neku ruku deluje utesno, ma kako bizarno zvucalo...
pojedu te crvi
i to je to
![]()
Originally posted by Dr_Shortbussamo je jedna Jovanka, prljavi uzurpatoru!
Mislis KITA?![]()
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!