Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Aktuelnosti javnog zivota

Moderatori: Stripi, Moderators

Korisnikov avatar
By deran
ja se ič ne razmem,al mislim da će biti 2014...
Korisnikov avatar
By deran
i ondak...razumete šta sam šćio reć...:tepih:
Korisnikov avatar
By Stripi
već deset godina slušam o toj EU. I ne mogu više, ali stvarno.
Korisnikov avatar
By Herald
Bas. Ispiraju nam mozak. A tek ce da izbiju sukobi, najpre zbog Kosova. Cenim, za najvise 2 godine. Za EU ne mogu da dam prognozu.

Tadic: Srbija ce 2006 godine biti u EU.
Korisnikov avatar
By EnRage
@stripi, E pa slušat ćeš do kraja života, face it, ili ostani Balkanac...uvijek ćeš moći pobjeći od EU, prvo u Srbiju pa onda ubrzo u BiH, a Kosovo će vjerojatno ostati "sigurna oaza".

Što se ispiranja mozga tiče, da imaju pravo, nek ispiru, ovi narodi ništa drugo ne zaslužuju jer se 60 godina nakon Drugog svjetskog rata i dalje ponašaju kao divlja plemena. Kad dobiju priliku konačno se pridružiti boljem svijetu, onda izmišljaju 100 razloga, urota i raznih zavjera samo da ostanu u svojoj kaljuži u koju mentalno pripadaju.
Korisnikov avatar
By luciferin91
2013. je siguran datum. To je rok koji imaju clanice EU da ratificiraju Ugovor o pridruzenju.

Ali, Hrvatska je mogla da udje i pre 7 godina a evo i kako:

Domovinski rat - trajao je 5 godina
Potraga za Gotovinom - 1 godinica
Slovenacko blokiranje pregovora - 1 godinica

sve u svemu jugoslovenski ratovi su nas usporili. Iskreno, mislim da nishta juznije od Slovenije i istocnije od Austrije ne bi trebalo da se pridruzi.
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
Raduje me ova vest o punopravnom clanstvu HR u EU od leta 2013...s'obzirom da imam i hr drzavljanstvo eto i mene u Europi :D
Korisnikov avatar
By blenta
no
that makes u: magarac u bec, magarac iz beca
Korisnikov avatar
By Loni
Pevaću kad HR bude ušla u EU.

Jako mi je žao što su ovogodišnju gej paradu u Zagrebu zloupotrebili
i neki antievropejski elementi - Mislim na ove, što nose crvene zastave sa petokrakom.

Kad je u Beogradu bio antifašistički miting, nas oko 100-nak namerno smo vitlali zastavom EU, da ,,crvenih'' zastava ne bi bilo više.

Žao mi je što se i u antifašizmu i antihomofobiji delimo na Evropejce i komuniste (sa anarhistima), ali mislim da su crveni (u ovoj temi Stripi) vodiči na stranputicu.

Balkan bez EU ne može biti pristojan i to je fakat.
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by luciferin91

2013. je siguran datum. To je rok koji imaju clanice EU da ratificiraju Ugovor o pridruzenju.

Ali, Hrvatska je mogla da udje i pre 7 godina a evo i kako
nope, Jugoslaviji je prije samog raspada nudjeno clanstvo u EEZ (dakako, uz uvjet tranzicije u kapitalisticko drustvo, za sto bi dobili od zapadnih zemalja i par milijardi dolara), sto znaci da smo svi mogli vec biti odavno u EU. No vodje exYu republika, blagoslovljene i birane od strane samog naroda su imale druge ciljeve i svi smo otisli (a i dalje se krecemo) unazad. budale bili, budale ostali.
Korisnikov avatar
By E.c.h.o...
Originally posted by erkondisn

nope, Jugoslaviji je prije samog raspada nudjeno clanstvo u EEZ (dakako, uz uvjet tranzicije u kapitalisticko drustvo, za sto bi dobili od zapadnih zemalja i par milijardi dolara), sto znaci da smo svi mogli vec biti odavno u EU. No vodje exYu republika, blagoslovljene i birane od strane samog naroda su imale druge ciljeve i svi smo otisli (a i dalje se krecemo) unazad. budale bili, budale ostali.

off

Prvi put je Jugoslaviji nudjeno clanstvo u Evropskoj uniji 1967/8. godine, ali je drug tita odbio.
Jedini uslov je bio da se uspostavi dvopartijski sistem, odnosno da SSRN (Socijalisticki savez radnog naroda - postane stranka) i KP (Komunisticka partija - tada jedna jedina stranka) da postanu dve stranke u dvopartijskom sistemu.
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by EnRage

@stripi, E pa slušat ćeš do kraja života, face it, ili ostani Balkanac...uvijek ćeš moći pobjeći od EU, prvo u Srbiju pa onda ubrzo u BiH, a Kosovo će vjerojatno ostati "sigurna oaza".
A ovo je izrečeno zbog? Ja sam rekao da ne mi se više neda slušati zbog raznoraznih uvjeraravanja kako vlastitotg naroda, kako članica EU, kako smo mi centar Europe i kako je samo čudo što već dvaes gdoina nismo članica. I to nam govore oni isti koji su nas i doveli do ruba izolacije prije deset godina. Eto, zato mi se ne da, a ne zato što sam Balkanac.
I čisto mi se ne čini da ću baš do kraja života slušati u EU, barem ne ovim intezitetom kao što je to bilo zadnjih par godina.
Što se ispiranja mozga tiče, da imaju pravo, nek ispiru, ovi narodi ništa drugo ne zaslužuju jer se 60 godina nakon Drugog svjetskog rata i dalje ponašaju kao divlja plemena. Kad dobiju priliku konačno se pridružiti boljem svijetu, onda izmišljaju 100 razloga, urota i raznih zavjera samo da ostanu u svojoj kaljuži u koju mentalno pripadaju.
Uhrm, ne moraju li godinama pregovarat i ispunjavat uvjete da bi bili primljeni? Mislim da to malo koči ulazak u EU a ne izmišljanje razloga protiv, raznih desničarčića i teoretičara zavjere?
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by Loni

Žao mi je što se i u antifašizmu i antihomofobiji delimo na Evropejce i komuniste (sa anarhistima), ali mislim da su crveni (u ovoj temi Stripi) vodiči na stranputicu.

Balkan bez EU ne može biti pristojan i to je fakat.
A tebe još pamtim po vrlo srdačnim, otvorenim i neopterećin stavovima iz vremena kad si otvarao teme pod nazivom "Zašto lezbejke piju kao stoka??" Sva sreća pa si nam ti svijetli lučonoša na putu prema Europskoj Uniji. Skup sa Jadrankom Kosor.
Korisnikov avatar
By luciferin91
Originally posted by E.c.h.o...
Originally posted by erkondisn

off

Prvi put je Jugoslaviji nudjeno clanstvo u Evropskoj uniji 1967/8. godine, ali je drug tita odbio.
Jedini uslov je bio da se uspostavi dvopartijski sistem, odnosno da SSRN (Socijalisticki savez radnog naroda - postane stranka) i KP (Komunisticka partija - tada jedna jedina stranka) da postanu dve stranke u dvopartijskom sistemu.
referenca? Zbilja, moram reci da nisam znao za te stvari, pod uslovom da su tacne. Prilozi referencu, jer koliko vidim na :

http://en.wikipedia.org/wiki/Enlargement_of_the_European_Union

nigde ne stoje stvari koje pominjete :S
Korisnikov avatar
By erkondisn
rijec je bilo o neformalnim ponudama a koje spominju tadasnji politicari u povremenim intervjuima koliko me pamcenje sluzi
Korisnikov avatar
By EnRage
Zašto su neki ljudi toliko bedasti da jednu beznačajnu politčarku poput Jadranke Kosor poistovjećuju s EU kao i njenu stranku. Meni je to čisti nedostatak zdrave pameti.
Korisnikov avatar
By Srklet
jedva cekam da hrvatska udje u EU. nije da je bas u potpunosti zasluzila, ali ja zasluzujem zivjeti u EU and that's that. :)
Korisnikov avatar
By Stripi
Urm, morti jer se ona i njena stranka sami tako reklamiraju na tvu? Sad shvaćaš zaš mi je više dosta razglabanja o EU?
Korisnikov avatar
By smaug
Originally posted by Popeye

jedva cekam da hrvatska udje u EU. nije da je bas u potpunosti zasluzila, ali ja zasluzujem zivjeti u EU and that's that. :)
:up:

Ja citam sredina 2013. i eto vas!
Meni i milo i drago.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Stripi

već deset godina slušam o toj EU. I ne mogu više, ali stvarno.
cim bude uselicu se. ateriracu na trg francuske i franje tudjmana.
Korisnikov avatar
By Stripi
ok, samo javi kad je slijetanje, da pripremim kavicu.
Korisnikov avatar
By Laerem
Originally posted by Loni

Jako mi je žao što su ovogodišnju gej paradu u Zagrebu zloupotrebili
i neki antievropejski elementi - Mislim na ove, što nose crvene zastave sa petokrakom.
Zasto mislis da su crvene zastave sa petokrakom "antievropejske"? Osim ako ti um nije toliko siromasan i indoktriniran da si ne moze dozvoliti pomisliti da ista osim pola stoljeca starog politickog projekta koji obuhvaca odredjen teritorij ovog kontinenta moze predstavljati nesto sto bi se zvalo "evropejstvo".
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!