Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

By LeDeNa_
Nisam mogla da nadjem temu.Ako ima onda izbrisite :)

Kako gledate na osvetu?
To je nesto negativno i nedostojno jedne odrasle osobe? Osveta ne vodi nicemu?

Kasnije cu vise pitanja.Za sada toliko :)
Korisnikov avatar
By Blady
Ne svetim se, ne volim to...
Iako mi je pretezno bitno da se "pravda" istera. Nisam tip osobe koji se sveti.
Vise sam za varijantu, ne diraj me, ne diram te.
Korisnikov avatar
By ultraviolet
osveta se kažu služi hladna a ja ne mogu jer mnogo sam gladna dobrojutro nikomeee
Korisnikov avatar
By Tungi
I za nedorasle,povrh svega.

Slabost koja proizilazi iz nedostatka samopozudanja,rascepa licnosti i frakture ponosa.

Nisam nikada bio osvetoljubiv.
Korisnikov avatar
By Galateja
Nisam sklona osvetoljubivom ponašanju. Ne drži me dugo ljutnja, moje eksplozije su trenutne. Kažem neposredno šta imam i onda nastavim dalje. Ako sam baš mnogo povređena povučem se.
Korisnikov avatar
By Dina
Ima tema, puno tema... :D

Osvetoljubiva sam po prirodi ali davno sam iskorenila tu osobinu... pa ne znam da li je nesto ostalo od te prirode ili mi se i priroda izmenila... ;) U svakom slucaju mislim da je stetna osobina, zato sam nastojala i da je se oslobodim...
By LeDeNa_
Originally posted by Dina
Osvetoljubiva sam po prirodi ali davno sam iskorenila tu osobinu... pa ne znam da li je nesto ostalo od te prirode ili mi se i priroda izmenila... ;) U svakom slucaju mislim da je stetna osobina, zato sam nastojala i da je se oslobodim...
:)

Ok...

Kada osveta deluje?

Kada je onom drugom lose ili kada si ti zadovoljna ili kada imas osecaj da sada pravedno ili....?
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by ultraviolet
dobrojutro nikomeee
:rotflmao:
Originally posted by ultraviolet
Originally posted by IriS
Originally posted by acid drop

gubljenje vremena.
gubljenje energije.
gubljenje nevinosti.
:rotflmao:

ont:

ako mi je neko i naudio na neki način, to je sve bilo bez nekih većih posledica koje bi me naterale na osvetu... jesam pomišljao, verovatno, dok je sveže, ali nikad u stilu oko za oko zub za zub, ne bih čekao plaaan, pa onda da na isti ili sličan način.., ne, tada samo želim da pretvorim tog nekog u kašu :awesome: :smeh: a to nije osveta. right?
tako da ne. nisam osvetoljubiv :opatica:
Korisnikov avatar
By gossip
kao sto bi rekli na fejsu

"Revenge? Nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma fuck you up." xD
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by LeDeNa_
Originally posted by Dina

Ok...

Kada osveta deluje?

Kada je onom drugom lose ili kada si ti zadovoljna ili kada imas osecaj da sada pravedno ili....?
Ja sam osvetoljubivost eliminisala pre mnogo godina pa sad tesko mogu da se setim kako sam tada razmisljala, to je bila neka druga Ja u mnogo cemu ;) Ali otprilike iz ovog ugla mi izgleda da je bilo razmisljanje ako je osoba mene povredila da cu joj uzvratiti. Bio je cilj da se osoba oseca lose i to je neka pravednost jer me je namerno povredila. Mislim da ja nisam imala neke ozbiljne osvete jer nisam ni imala preteranog razloga a kad sam krenula sa prvom ozbiljnijom to me je navelo da to vise ne cinim. Pisala sam na nekoj slicnoj temi, bio je to neki moj tadasnji bivsi decko sa kojim sam nastavila da se druzim i stalno je odgovarao losim postupanjem na moje dobro, sto je mene tad povredjivalo dok nisam smatrala da je presao granicu. I onda sam ja smislila osvetu i to je trajalo nekoliko meseci i uspela sam u svemu sto sam zamislila. Ali na kraju je izostalo to likovanje izmedju ostalog jer sam shvatila da on mene nije hteo toliko bas namerno da povredjuje, nego smo bili razliciti i drugacije shvatali stvari. I onda da se ne bih bavila zasto ljudi sta cine, da li su bezobrazni slucajno, namerno, da li su nesto ucinili iz svoje sopstvene povredjenosti ili su samo okrutni i bezdusni... a i da ne bih trosila svoje vreme i energiju na osvetu nego na pametnije stvari... nakon toga nije bilo vise osvete. Obicno u situacijama kad bih se nekad svetila sada pribegnem iskljucivanju te osobe iz mog zivota i tu bude kraj.
By Sixto
Osvetoljubivost? Da, svakako.

Samo ona nije stvar impulsa, niti trosenja energije, to je samo stvar cekanja pravog momenta da ga/ju samo caknes prstom u ledja i stropostas u provaliju.
Da je taj neko bio kako treba ne bi je ni zavredio, tako da nemam simpatije prema istom.
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Sixto

Osvetoljubivost? Da, svakako.

Samo ona nije stvar impulsa, niti trosenja energije, to je samo stvar cekanja pravog momenta da ga/ju samo caknes prstom u ledja i stropostas u provaliju.
Da je taj neko bio kako treba ne bi je ni zavredio, tako da nemam simpatije prema istom.
e baš ovo nikad neću skontati... tj. trenutno mi je neshvatljivo
Korisnikov avatar
By horus.
a ne mogu ja to... meni to mnogo teČko... :zeva:
By Sixto
Jbg.

Ali da se pogresno ne shvati. Nisam od onih koji ce promeniti marsrutu jer mi je neko isekao put pa ga jurim kolima da mu se najebem majke, vec za neke krupnije stvari.
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Od kad znam za sebe, nikada nisam bio osvetoljubiv. Oprostim, tj. pređem preko toga, naučim za ubuduće i pustim da se život i vreme za to pobrinu...
Jednostavno, osvetoljubivost nije moj "cup of tea".
Korisnikov avatar
By Mars

Ima tema svake godine :B

Uopšte mi nisu jasni ljudi kojima je koncept osvete stran.

Pa Kill Bill mi je u top 3 filmova svih vremena - i sad da onakvog remek-dela ne bude JER the Bride nije osvetoljubiva!?

Ne vidim razlog...zašto NE osveta...Da bih ja time (nekako, nekome, sebi?) pokazao kako sam BOLJI ČOVEK?! Izrazio svoju VELIČINU? Pa ima milion drugih načina za to..

Valjda protivnici osvete zamišljaju da do tada ceo život staje, parališe se, osveta postaje jedini fokus...gubi se na kvalitetu života. Uopšte nije tako.

''
Korisnikov avatar
By Ash Crimson

Osveta ne vodi nicemu?

Svakako vodi - propadanju licnosti osobe koja se sveti. Ima jedan citat Agate Kristi (parafraziram): "Ne otvarajte srce zlu. Ako to uradite, zlo ce doci, nastaniti se u njemu, i necete ga moci vise isterati."
Korisnikov avatar
By nsc
Originally posted by Galateja
Nisam sklona osvetoljubivom ponašanju. Ne drži me dugo ljutnja, moje eksplozije su trenutne. Kažem neposredno šta imam i onda nastavim dalje. Ako sam baš mnogo povređena povučem se.
Originally posted by IriS
Originally posted by acid drop
gubljenje vremena.
gubljenje energije.
Originally posted by gossipboy8989
"Revenge? Nah I'm too lazy, I'm gonna sit here and let karma fuck you up." xD
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Mars

Ima tema svake godine :B

Uopšte mi nisu jasni ljudi kojima je koncept osvete stran.

Pa Kill Bill mi je u top 3 filmova svih vremena - i sad da onakvog remek-dela ne bude JER the Bride nije osvetoljubiva!?

Ne vidim razlog...zašto NE osveta...Da bih ja time (nekako, nekome, sebi?) pokazao kako sam BOLJI ČOVEK?! Izrazio svoju VELIČINU? Pa ima milion drugih načina za to..

Valjda protivnici osvete zamišljaju da do tada ceo život staje, parališe se, osveta postaje jedini fokus...gubi se na kvalitetu života. Uopšte nije tako.

...
:yes:

Mislim da je to ono nauceno... Sto mozda nije toliko lose. Ljudi su nauceni da je dobro biti dobar prema drugima, da su osveta, kradja, ubistvo itd losi i izazivaju ovo ili ono i ne mogu da razmisljaju drugacije...

A inace ne mislim da je osveta mene cinila losijom nego sto sam sada, cak sam tada i bila iskrenija ako je osvetoljubivost moja osobina. Vise sam je ukinula zbog sebe, meni se jeste cinilo da mi urusava kvalitet zivota.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Osveta u nekim sitnim podjebancijama moze biti zabavna i zdrava stvar,
ali sto se onih krupnih stvari tice, well, verovatno zavisi od slucaja i osobe.

Nekom teznja ka osveti oduzima veliku kolicinu enerije, zivot mu se skracuje i suzavaju vidici,
dok onaj ko ne zeli da se sveti , a ne ume da uzdigne duh nad stetom koja mu je ucinjena - moze trajno trajno da ostane povredjen, zadrzavajuci tu negativnu energiju u sebi, umesto da je se oslobodi.

Osveta - da, ali samo ako ti neko namerno ucini kakvo zlo, i sa strpljenjem, i samo ako su kosmicke sile na tvojoj strani. :zev2:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
e ovako....najslicnije osveti sto ja imam je sledece...

ulozim ja neke emotivne napore da budem ok sa nekim...ulozim vreme, trud i takoto...razumevanje, tolerancija i statijaznam...dodise, nikada to nije na neciji racun, hocudakazem, ne idem do granica koje bi mogle da opterete tu drugu osobu.....

....e onda...taj neko se pokaze kao kopletan kreten prema meni....ili se nesto ezivo ogresi o mene....necu ja nista njemu sada da "uradim" ili nedajboze planiram....samo ce taj "obim" stvari i mog emotivnog napora koji sam spremna da ulozim u njega drasticno da se smanji...

na primer...necu se ja nesto posebno tu naljutiti, ali necu vise biti dostupna za neke stvari i manje cu ili nikako da se cimam kada tom nekome budem bila potrebna...a ne bude mi usput....i to ne cak toliko zbog mene, nego zbog onih prijatelja koji su tu uvek i koji se o mene nisu ogresili...jebesga...necu da budu na istom!
Korisnikov avatar
By bas bleu
ja samo ne kapiram princip ili poentu ili stagod. :shrug:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!