Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By Waldorf
Snalazim se kad baš, baš moram (ne volem da kuvam), ali da znaju brokeri šta sve ispada, prosipa se i ostaje uključeno, sumnjam čisto da bi mi prodali polise osiguranja. :kosach: Bude finalni proizvod i ok, ali je slađe kad drugi napravi. :trep: :D
Korisnikov avatar
By Madonna
uživam u obradi hrane, ali samo sa zepter posuđem, jer je to najbolje posuđe na svetu :oskar: u odnosu na metalac recimo :posrani:
Korisnikov avatar
By Blady
Moram priznati da nisam znala, ali od kako zivim samostalno sam pocela da ucim, i moze se reci da znam da skuvam dosta stvari...
svidja mi se kako kuvam, radim sa uzivanjem i preciznoscu...
Korisnikov avatar
By lav
znam da kuvam, i obozavam to... jedino mrzim da perem sudje posle
Korisnikov avatar
By KiWi
Moja čuvena pileća supica sa šargarepicom :D

Slika
Korisnikov avatar
By Enzo
Well, you can cook a soup, so you've got that covered. :D
Looks tasty.

Anyway, umem da spremam, sve i svašta. :D
By alexandermagic
Originally posted by 2kune
Originally posted by unic0rn

Nesposoban u kuhinji. :wundy:
uvelike nadoknađeno sposobnošću u trpezariji... :hvala:
:leviathan:
:lol:

@Kiwi, zašto ta šargarepa nije isjeckana u štapiće pravilnog oblika? Zašto tanjur nije plave boje, jer su oranž i plava komplementarne? Je li se bar moglo staviti prstohvat peršuna?
Da mi netko to posluži, takva šargarepa bi mu završila da ne kažem gdje. :backstab:

OnT: Kuvam kad sam raspoložen, znam pripravit dosta toga, ponekad mi neko kompleksnije jelo ne ispadne onako kako ja mislim da bi trebalo. Eto. :hvala:
Korisnikov avatar
By Hys.
Meni se tako kuva nesto komplikovano i sto nisam kuvala!

Ali da mogu da nadjem sastojke bez cimanja u 15 radnji.
Korisnikov avatar
By Anhedonie
volim da spremam hranu i crko mi sporet a nemam sad para za novi pa imam neke dve ringle bez relne :rida: osecam se ko da mi neko brknuo prstom u oko pa sad ne vidim na jedno :sigh:

najponosniji sam na neki prebranac koji sam nekad napravio, bio je tako ukusan da sam celu tepsiju za 4 osobe sam pojeo. to su bila vremena :sigh:
Korisnikov avatar
By poison
..... volim da kuvam , uzivam u kuvanju ..... no, imam dve leve noge 'mesto ruku kada su testa u pitanju ..... volim da eksperimentisem u kuvanju .....
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by Hys.

Meni se tako kuva nesto komplikovano i sto nisam kuvala!

Ali da mogu da nadjem sastojke bez cimanja u 15 radnji.
Joj i meni.

I nešto mi se kuva za puno ljudi... da bude svega na desetine kila :lol:
Korisnikov avatar
By Hys.
daaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :love:
By Kragi
pa ok se snalazim i ne volim da ostavljam lom za sobom. Dok se nesto dinsta, pece ili nesto trece ja vec uveliko perem iskorisceno posudje i tako to :smeh:
... a volim jednostavnost i svedenost, pa samim tim i 'jednostavna' jela. :D
Korisnikov avatar
By Hys.
^i ja isto perem oma dok kuvam, i to izgleda poprilicno neuroticno sve skupa :kesa:
Korisnikov avatar
By Pauceti
^ E da je samo do citanja, treba tu i smisla za tajming, mikromenadzment, preciznost kao i kreativnosti...

Volim da spremam, ucim tu i tamo neke trikove... Jedino mi slatke stvari ne idu :luda:
Korisnikov avatar
By Delerium
Umem da spremam i lepo se snalazim u kuhinji, ali je zaobidjem kad god mogu. Spremam samo kada moram.

:shrug:
Korisnikov avatar
By Kittrie
da.
i OBOZAVAM da kuvam i experimentisem. :)
Korisnikov avatar
By Markiza
Znam sve i svasta da spremam,i meshcinu da pecem,kuvam,dinstam i kojekakve pite da razvlacim od testa i filove da kuvam dok se u serpi dno ne vidi kad kasikom razmaknes ko Mojsioje ono tamo more.:awesome:
Korisnikov avatar
By Kekica
Pa znam dosta toga.Ali nikada ne kuvam, mama mi ne dozvoljava jer napravim haos u kuhinji i neću da pospremim :jbg:

Ali kada je mama odsutna onda spremim sebi nesto da čalabrcnem.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!