Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By taurus
Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
Korisnikov avatar
By Li
Uh... mora da ti je neko dobro zavukao. Zato je najbolje da budes Uni :ugriz:
Korisnikov avatar
By KorvinOdAmbera
Originally posted by taurus

Cini mi se da su mnogo promishljeniji,oprezniji,namazaniji na izgled slabiji a uvek izadju kao pobednici i u vezi oni vode igru i ako tako ne izgleda.I ako ga primaju na kraju ga dobro zavuku.Jebeni igrachi!
Ne znam sa kakvim pasivnima si ti bio, ovi moji su bili poprilično snažni. :giggle:

A što se tiče pobednika, ne znam. Previše mrzim da gubim. :D
Originally posted by Li

Uh... mora da ti je neko dobro zavukao. Zato je najbolje da budes Uni :ugriz:
Realno, tada mu zavučeš, i on tebi zavlači... :lol:
Korisnikov avatar
By Li
Maaaa zavuces, pa uvuces... :zacepi:
Korisnikov avatar
By KiWi
više ih je pa samim tim je i više prefriganijih ...
Korisnikov avatar
By Tungi
Je l' ovo sad pocinje stigmatizacija pasivnih,kao i zena?

"Muskarac kad vara,to radi eto zato sto mu je to u prirodi,radi seksa,a zena to radi iz ljubavi"?
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by KiWi

banalno i najkrace,cini mi se da su to 2 razlicita tipa i sklopa mozdanih vijuga,narocito onih za emocije
Korisnikov avatar
By ns.happy
gomila gluposti. ''zavlaci'' onaj koji je pametniji, vispreniji, promoćurniji, a ne onaj ko ima nekakvu ulogu u seksu. i ako tebi zivot predstavlja takmicenje u ''zavlacenju'', onda mogu sa sigurnoscu pretpostaviti da ces uvek gubiti u toj igri.
Korisnikov avatar
By ns.happy
Originally posted by KiWi

na kom statistickom uzorku si stekao ovaj zakljucak? jebao si se sa svima, pa znas da je vise pasivnih, i kafenisao si sa njima ujutru pa zakljucio da su prefriganiji? o zivote robijo...:kletva:
By J...

Da, to tako izgleda strejt luking, aktivnim, opsednutim dokazivanjem svoje muzevnosti na svakom koraku koji ne vide dalje od svog nosa i misle kurcem umesto mozgom. Onda udare glavom u zid i pitaju se sta to bi.
Originally posted by Tungi

Je l' ovo sad pocinje stigmatizacija pasivnih,kao i zena?

:yes:
By Kragi
Pasivni su krivi i za homofobiju u drustvu! :roll:

A ti ak' si aktivan, onda budi musko, nemoj da se zalis ko pickica :D
Korisnikov avatar
By taurus
kako se ljudi projektujete ..........

Kragi u kom si fazonu,da pushish bizonu?! :smeh: ko se zali blentavi :smeh:
By Kragi
Originally posted by ns.happy

gomila gluposti. ''zavlaci'' onaj koji je pametniji, vispreniji, promoćurniji, a ne onaj ko ima nekakvu ulogu u seksu. i ako tebi zivot predstavlja takmicenje u ''zavlacenju'', onda mogu sa sigurnoscu pretpostaviti da ces uvek gubiti u toj igri.

i ovo :up:

gomila odnosa je zapravo bazirana na takmicenju, nadmudrivanju, taktiziranju, nadmetanju i sl.
ne znam samo sta na kraju ocekujes :doh:
By Kragi

Bese volis zuvotinje, izuzev macaka, jer su ljudi okrutni i tako to :radosnice:
sad i ova tema :smeh:
vidim ja, još nedelju, dve pa ces ko dirtty da nam pricas sto sta, a mi cemo da reagujemo ovako: :wow: zar ovakav jebac :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Kragi

vidim ja, još nedelju, dve pa ces ko dirtty da nam pricas sto sta, a mi cemo da reagujemo ovako: :wow: zar ovakav jebac :smeh:
:smeh:

tema je usmerena ,da ne kazem "musko zenski odnosi u gay vezi" :smeh: a ne o mom odnosu sa nekim.... Shumadinac nemoj da si klinac :smeh:
Korisnikov avatar
By ns.happy

a ovo je tako tipican komentar, kada nema sta da se kaze... bolje cutati nekad. jebi i pusti druge da se jebu, ne trazi zaveru u tome. dzizs...
Korisnikov avatar
By ns.happy

tema je usmerena ,da ne kazem "musko zenski odnosi u gay vezi" :smeh: a ne o mom odnosu sa nekim.... Shumadinac nemoj da si klinac :smeh:
ima tema ''buch fem dinamika'' ako si vec hteo o tome da raspravljas. ovde je jasno da te je neka tetkica ujela za srce, i da si morao izjadat' se. sto je ok. samo, generalizacije ce te doci glave jednom. to je lose...:vegi:
By Kragi

Usmerena tako sto se u startu napadaju pasivni uz ocekivanje da svi dole pisemo po difoltu 'ajme, da u pravu si' :smeh: a tek naslov teme :radosnice:
taki, ne kaki, nego daj na licnom primeru kako treba da 'izgleda' jedan pasivan momak :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by ns.happy

ima tema ''buch fem dinamika'' ako si vec hteo o tome da raspravljas. ovde je jasno da te je neka tetkica ujela za srce, i da si morao izjadat' se. sto je ok. samo, generalizacije ce te doci glave jednom. to je lose... :vegi:
pa da ali to nije tema :pucaodsmeha: nisam ja postavio temu da se pravim pametan ko vecina,nego da cujem mishljenja...mislim da neko ko glumi muskarcinu ne bi ni postavio ovakvu temu sa primerom al ajd sad......
Korisnikov avatar
By taurus

Usmerena tako sto se u startu napadaju pasivni uz ocekivanje da svi dole pisemo po difoltu 'ajme, da u pravu si' :smeh: a tek naslov teme :radosnice:
taki, ne kaki, nego daj na licnom primeru kako treba da 'izgleda' jedan pasivan momak :smeh:
Kragi da li se to meni chini ili si ti dechko kamenoga srca....mislim zazvuchalo je...al kad bi ti ga stav io bilo bi" kad cemo pred oltar" :smeh:
By Kragi
Nisam samo ti se čini, nego mene to stavljanje brine. nemoj da ti ga ja ipak zavučem na kraju ;) pa da opet otvaras temu ovde :smeh:
Korisnikov avatar
By taurus

Nisam samo ti se čini, nego mene to stavljanje brine. nemoj da ti ga ja ipak zavučem na kraju ;) pa da opet otvaras temu ovde :smeh:
ne bi mi bilo zao da izjeban na kraju i ti meni zavuchesh :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!