Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Sestrogen. Kutak za lezbo trenutak...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Kakve zene volite sto se tice godina?

10-15 godina mladje
7
5%
Mojih godina
86
67%
10-15 godina starije
35
27%
Korisnikov avatar
By Aradija
Kitee,a smem da pitam koliko imas godina?
Inace,Kitee je jedan grad u Finskoj,ne znam je l' znas (ne pravim se pametna,to je grad iz kog dolazi moj omiljeni bend)
Korisnikov avatar
By Draco
Barely legal :bale: za sex :bale: :bale:

a za vezu tu negde mojih godina, '82 - '84
Korisnikov avatar
By hlaefdige
ukapirala sam da ja u stvari poooojma nemam koje godine mene u stvari privlace
By Paris
Mojih godina, ali ne i starije i mladje do -7
Korisnikov avatar
By Silvija Plat
Jako me privlace starije, zrele zene, ali za vezu mi je bitno da osoba zna sta hoce, sto i nije nuzno vezano za uzrast.:shtap:
Korisnikov avatar
By Galateja
Što sam starija, sve više mi prija pomisao na zrelost i stabilnost, bez obzira da li je potencijalna osoba starija ili mlađa. Pubertetski hirovi su mi (seksualno) tako odbojni.
Korisnikov avatar
By inga
od -3 do +10
Ali i u ovom opsegu je potrebno da ne bude neiživljeno derište...
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
+2 -2.
zašto? pa najveća je mogućnost da pronađem adekvatnu osobu u smislu prihičke zrelosti i iskustvenih prilika u tom opsegu. ne volim dečje bolesti, ne volim ni "pametovanje" onih koji su vdno stariji od mene. ali, nema pravila, naravno. poznajem devojče koja je 5 godina mlađa od mene i koja mi intelektualno potpuno parira, ako ne i više od toga. ali, ipak, iskustvo po pravilu ide u korist starijih, te je tu nedostatak onih vidno mlađih.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
imam 23, za mesec dana 24 :drama:

sto je mladje , to je sladje :dance: zivim po toj paroli, ne zbog diskriminacije zrelijih dama :pervert: vec zato sto se pored starijih devojaka uvek osecam nezrelo, dete, glupo :drama:
Uvek sam imala devojke koje su bile par godina mladje ili starije od mene, nikada nista drasticno.
Sa mladjim mnogo devojkama ne bih mogla, to znam, ja da gradim nekoga i vaspitavam, da sam to htela porodila bih se. :hand:

Sto se starijih zena tice, nije da nisam htela, nego jednostavno tih zene nema, nisu vidljive, ne krecu se, tesko ih je upoznati.
Korisnikov avatar
By constantine
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2374786#p2374786]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=1945331#p1945331]Sanja Steppenwolfin napisao:[/url]imam 23, za mesec dana 24 :drama:

sto je mladje , to je sladje :dance: zivim po toj paroli, ne zbog diskriminacije zrelijih dama :pervert: vec zato sto se pored starijih devojaka uvek osecam nezrelo, dete, glupo :drama:
i nista se nije promenilo :lol:
i dalje imas 24?
Korisnikov avatar
By boo_radley
Ovo 10-15 godina mlađe bi u mom slučaju bilo illegal. :lol:

Nego nešto baš i ne obraćam pažnju na godine ali su mi mlađe (5-6 godina) obično manje interesantne, pa neka bude mojih godina ili starije.

Mada to je verovatno zato što su te mlađe baš mnogo mlade. :lol: Verovatno kad malo omatorimo ta razlika neće više tako da se oseća.
Blady napisao:
[url=http://gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=654880#p654880]Blady napisao:[/url]Ja volim svojih godina, ali naravno da to moze da bude i +, - par godinica... :D
Bitno je da je ok, da me privuce i psihom i izgledom :kiss:
:up:
boldovano
Silvija Plat napisao:Jako me privlace starije, zrele zene, ali za vezu mi je bitno da osoba zna sta hoce, sto i nije nuzno vezano za uzrast.:shtap:
ceo

Ja sam tu negde. Pretezno volim starije, ali ako je ok, i ako me intelektualno i seksualno stimulise.. Mogu da budem i sa mladjom.

S naglaskom na to, da me ne privlace one koje uopste ne znaju sta hoce..
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!