Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Šerpe i lončići, zalogaji i zalogajčići...

Moderatori: Over the rainbow, Moderators

Korisnikov avatar
By .L O S T
Kako se skinuti sa coca cole? Ne mogu bez tog ukusa, pokusavao sam.... ne znam ni cime da zamenim celodnevno ispijanje cole... i strasno goji.....

Imate li vi iskustva, sta uraditi???

Slika
Korisnikov avatar
By Hton
poznajem jednog lika koji se sa cole skinuo cokoladom...ali je posle toga morao sa cokolade :smeh:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam jedne godine bila navucena na Colu (i to govori neko ko trenutno u frizu ima flasu, i juce i prekjuce........ :nesiguran: ), i ne secam se kako sam se skinula :nerd:
:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Blady
Predji na zero kolu ona ne goji....
Nisam navucena ali je volim... o da, volim je...
Korisnikov avatar
By Hton
pa probaj postepeno da smanjujes-2 nedelje svaki drugi dan, onda smanjis na svaki treci...i tako.
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by QDF
Veshtachki zasladjivachi goje vishe nego shecer. Bio chlanak o tome na sajtu BBC-a pre par nedelja.
Korisnikov avatar
By Rei
jednostavno prestani :puzzle:

Kao ja.

Pre sam pio dve litre dnevno.

Istina nijedan sok joj nije ravan :)
Zato povremeno kupim sebi zero.

Ali for the most part, skinuo sam se.
Korisnikov avatar
By KiWi

bio sam ludački navučen ... pio nekad i po 2 litre dnevno! ludak!

... nedaj bože da se skidaš sa kokakole kao ja!

čuo sam da limunada pomaže ...
Korisnikov avatar
By ns.happy
:qqlele:
a ja je nikad nisam voleo... cak i sad, kad mi neko ponudi, radije eskiviram... ali zato kokta... :love: mada, generalno, nisam sad toliko navucen ni na sta...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Osvezava najvise... ali nikada nisam imao potrebu da popijem vise od jedne case u par dana... ako me neko ponudi ili kupi, posto sam nemam naviku niti zelju.

A kako se skinuti... pa, snagom volje.
Ne zelis da se gojis?
Ne zelis da ti jetra postane neupotrebljiva?
Onda saseci to u korenu, naglo i odjednom!
Korisnikov avatar
By .L O S T
jao samo ne zero, po meni ima ukus kao da u colu stavis secer i ostavis da stoji 3 dana otvorena :)

@dirrty - pa i ja sam sve vise ubedjen da moram naglo preseci (pitam se da li ijedan drugi obrazac kod mene pali?!) samo sam mislio da postoji bezbolniji metod
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by Wh1t3 Tra$h
Originally posted by QDF
Veshtachki zasladjivachi goje vishe nego shecer. Bio chlanak o tome na sajtu BBC-a pre par nedelja.
Light kola je sa vestackim, koliko sam cula zero uopste nema secera.. bas se zato zove zero ;)
By Çâðê_DUP
Ja se skidam sa kokakole. Ovo mi je drugi dan. :D
Mogu da nemam parche hleba u kuci, ali kokakolu moram. :lood:

Ide mi fino, pijem vodu iskljucivo i cajeve.
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Originally posted by KiWi
čuo sam da limunada pomaže ...

Da, ili jedan iscedjen limun u flasu kisele...
Mislim da je najpametnije da je jednostavno ne kupis. Onda ce te mrzeti da se cimas do prodavnice samo po to, a neces imati primamljivu bocicu u frizideru koja samo tebe ceka.
Tako ja sa eurokremom i ostalim slatkisima. Ako ih ne kupim, prezivecu bez njih, ali ako ih kupim i ostavim za kasnije - nema ih za kasnije.
Korisnikov avatar
By Mahoney
ja sam navucen do te mere da u 02h idem do kioska da je kupim, ako je nemam, a zelim je.

posebno posle obroka moram da je popijem, da mi "proradi" stomak.

:uzas:
By Çâðê_DUP
Držim čašu kokakole u ruci i čitam ovo :D

Dva dana sam izdržala :oskar:

:shrug:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Ma samo saseces i kontrolises se, nema drugo...sve ostale zamene su samo psihicka pomagala
Korisnikov avatar
By Hton
Ja sam pomagao drugarici da se skine sa cole na 2 nedelje tako sto smo imali dogovor. Trebao je da se pojavi u to vreme madonnin novi spot(Jump) i dogovor je bio da ona nece piti colu 2 nedelje,a ja te dve nedelje necu smeti da vidim spot,pa cemo se naci kod mene tu subotu i zadovoljiti svoje poroke:D. Izdrzali smo oboje te 2 nedelje-iskusenja su bila teska:D- ali posle toga sve se vratilo na staro:D
Korisnikov avatar
By .L O S T
Originally posted by Angelina777
Držim čašu kokakole u ruci i čitam ovo :D

Dva dana sam izdržala :oskar:
BAS ISTO MI SE DESILO..... uh.....
bilo mi je vruce a ona je bila hladna... no probacu opet:spank: :spank: :spank:
Korisnikov avatar
By Hton
Originally posted by .L O S T
[bilo mi je vruce a ona je bila hladna...
Zvuci tako str8:lol:
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
a što ne bi prešao na koktu? sličnog je ukusa, a nema puno kofeina (možda ga čak nema uopšte), pa se na nju nećeš navući (bar ne tako strašno).

Originally posted by MinaHarker
Tako ja sa eurokremom i ostalim slatkisima. Ako ih ne kupim, prezivecu bez njih, ali ako ih kupim i ostavim za kasnije - nema ih za kasnije.
ista ja. dozlaboga sam navučena na slatkiše, koliko god da ih ima u blizini, ja ću pojesti. čak i kad prestane da mi bude gušt ja nastavljam dok sve ne potamanim. i posle mi bude žao kad mi se stvarno prijedu, a neeeeema.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Ja sam navucena na colu frutelu, ali to samo vikendom...
Korisnikov avatar
By Kiborg
Pijem ovu Zero, za razliku od one prethodne Light, koja i nije ličila na caca-colu, ova je adekvatna zamena.
Odoh sad da popijem jednu 'ladnu :)
Korisnikov avatar
By Minie
Ufff...Cola mi je najveci porok. Od kad znam za sebe pijem je. Secam se da su mi moji rekli, da kao beba sam imala uvek jednu flasicu cole, jednu mleka/caja...sta vec. Jednostavno je obozavam!! :love: I ne bih se odvikla makar bila :faty: :superheroj:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja sam presla na Sprite! :yay:

Da vidim dokle ce me drzati....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!