Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By hlaefdige
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?

da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?

da li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?

da li ste naucili nesto o svojoj sujeti?

da ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?
By Çâðê_DUP
Ovo je tema otprilike da li ste prošli pubertet, iskreno, ne znam :lol:
Većina gay ljudi je u nekom zakasnelom pubertetu..

Hah..smatram sebe jedinstvenom u svojim očima. Ne zanima me percepcija drugih. Uopšte. Možda osobe do koje mi je stalo, ali ni to previše..

U smislu da li sam prebolela sebe smatrajući kako se reflektuje moja jedinstvenost u tuđim očima, jesam.

I da, sasvim obično ljudsko biće. Ne kao ZORAN52 :panker:

ps meni je bitno da mene moja mačka voli :smug:
Korisnikov avatar
By Zoe
Jeam jedinstvena, a uzasno mi je potrebno da ne upadam u oci...

Vrlo sam senzitivna, imam sjajan instikt; da mi neko ponudi neku superpower, odbila bih....koji ce mi

Zivotinje me vole; tj.,verovatno im je privlacno sto se ja bavim njima i ja njima pokazujem ljubav...

Znam all about sujeta, i slabo je imam; nikad je nisam negovala :neto:

Ne dopada mi se uvek cinjenica da smo prolazni, ali itekako sam prihvatila tu cinjenicu :yes:

Vidim da je tema u "Kaficu", pa da ne zalazim u neka dublja psiholosko-filozofska razmatranja, a mogla bih do sutra o ovim stvarima....
Korisnikov avatar
By Zoe
Sad pogledah naziv teme-da, prebolela sam sebe, ja sam se i pozdravila sa sobom i ja mogu odmah sad i da umrem, sto se mene tice.
Korisnikov avatar
By hlaefdige
pa kao...sme valjda i u kaficu da se filozofira....

po ovome sto kazes ovde (ne govorim o mom licnom opstem utisku o tebi) ja bih 'ladno rekla da uopste nisi prebolela sebe...
Korisnikov avatar
By Zoe
Nemoj brkati svesnost i objektivnost i introspekciju sa "preboljevanjem" sebe! :neto:

Ja mogu da budem svesna cinjenicnog stanja koji sam i iznela gore, a da pored toga ne marim za to, tj., kako ti kazes, da prebolim......Lepo sam ti dodala da sad mogu da umrem ovde, istog casa.
Korisnikov avatar
By svejedno
Originally posted by hlaefdige
da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?
Ne
da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?
Da. Opet...shvatio sam i da neke imam.
Da.
Ponesto.
Da. Upravo zbog stvari navedenih gore.
Korisnikov avatar
By Zoe
Nego........Hlaefdige, da ti nisi otisla stranputicom, u religiju ne daj Boze, hm?! :evilwait:

:lol:
Korisnikov avatar
By decko
1. yup, nikad nisam ni zeleo da budem poseban ili da me posmatraju tako :)

2. to se i dalje nadam da ce se pojaviti jednog jutra :sigh: :lol:

3. glupo mi je da kazem da me zivotinje vole, ali nisam ni stekao neki utisak da me ne vole. Isto tako i ne verujem da zivotinje vole samo ljude cistog srca, to je glupost.

4. nadam se da sam dovoljno naucio i o svojoj i tudjoj.

5. to sam od starta znao :)

6. da li sam preboleo sebe? verovatno jos nisam, ali opet, sa svojih 19 mislim da imam dovoljno vremena za to...
Korisnikov avatar
By Blady
Mislim da nisam... mozda me bas to drzi u zivotu...
Korisnikov avatar
By hlaefdige
a mozda zivot i ne pocinje pre toga?

hahahahahahahahah!
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by QDF
Mislim da nisam... mozda me bas to drzi u zivotu...

E, i ovo je tacno.
Korisnikov avatar
By KosmickaCestica
* da li ste prihvatili cinjenicu da niste posebni na taj nacin da vasa jedinstvenost pada u oci cim vas neko sretne?

Ne.. Nisam prihvatila. Smatram da sam jedinstveni primerak,
neponovljviv.. kao i svako od nas

------------------------

* da li ste shvatili da nemate natprirodne moci, neverovatne predosecaje i slicno?

Hm, jos se borim da to razumem, ali bi bilo lepo, da mogu na primer da letim.

------------------------

*da li vam je jasno da vas zivotinje ne vole zato sto ste cistog srca?

Nego zasto? Tu je vazan onaj kontakt oci u oci.. A oci su ogledalo
duse i tu se prepoznajemo.

------------------------

*da li ste naucili nesto o svojoj sujeti?

dosta toga... naucila sam da se kontrolisem i da razumem svoju sujetu

------------------------

*da ste konacno prihvatili da ste obicno ljudsko bice?

NE, i nikad necu!
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by decko
1. yup, nikad nisam ni zeleo da budem poseban ili da me posmatraju tako :)

2. to se i dalje nadam da ce se pojaviti jednog jutra :sigh: :lol:

3. glupo mi je da kazem da me zivotinje vole, ali nisam ni stekao neki utisak da me ne vole. Isto tako i ne verujem da zivotinje vole samo ljude cistog srca, to je glupost.

4. nadam se da sam dovoljno naucio i o svojoj i tudjoj.

5. to sam od starta znao :)

6. da li sam preboleo sebe? verovatno jos nisam, ali opet, sa svojih 19 mislim da imam dovoljno vremena za to...
same here

samo dodatak za tacku br. 2:
pojavljuju se jako retko ali kad se pojave uvek budu tacni (predosecaji) :mag:
mada, mozda nisu to toliko predosecaji koliko je to neko zakljucivanje na osnovu prethodnih iskustava i sagledavanja stanja stvari,ali opet me se desavalo dosta puta da jednostavno bez ikakvog razloga kazem da ce se nesto desiti i da tako bude :nesiguran:

dok me opet onaj prvi osecaj prilikom upoznavanja ljudi nikad nije prevario :psiholog:

i da, u mom slucaju nije 19 nego 20 god
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Zoe
Sad pogledah naziv teme-da, prebolela sam sebe, ja sam se i pozdravila sa sobom i ja mogu odmah sad i da umrem, sto se mene tice.
Meni to ide u ciklusima... povremeno se prebolim i onda kao da počne nova sezona, i tako u krug

I mišljenja o filozofski važnim temama mi se menjaju zavisno od sredine u kojoj se krećem te sezone...
uzmimo na primer one BBC emisije o Isusu koje daju pred Uskrs i Božić
jedne godine mi je baš bilo žao Isusa što se jadan žrtvovao bezveze jer su ljudi tako nesavršena, slaba grupa
druge godine me je uhvatio Easter spirit ili kako bismo to već nazvali sa sve radovanjem zbog uskrsnuća
treće godine mi je jedini pozitivni lik u priči bio Pontije Pilat koga su naterali da primenjuje grozne zakone iako je samo hteo da kao Ferdinand sedi i miriše cveće
Korisnikov avatar
By Zoe
Originally posted by jukie
Originally posted by Zoe
Meni to ide u ciklusima... povremeno se prebolim i onda kao da počne nova sezona, i tako u krug

I mišljenja o filozofski važnim temama mi se menjaju zavisno od sredine u kojoj se krećem te sezone...
uzmimo na primer one BBC emisije o Isusu koje daju pred Uskrs i Božić
jedne godine mi je baš bilo žao Isusa što se jadan žrtvovao bezveze jer su ljudi tako nesavršena, slaba grupa
druge godine me je uhvatio Easter spirit ili kako bismo to već nazvali sa sve radovanjem zbog uskrsnuća
treće godine mi je jedini pozitivni lik u priči bio Pontije Pilat koga su naterali da primenjuje grozne zakone iako je samo hteo da kao Ferdinand sedi i miriše cveće

Hahaha, sjajno :lol:

Pa desavalo se i meni u ciklusima, ali sam primetila da su ciklusi poceli da se menjaju; ove faze (grozno zvuci, mnogo je to vise od faze, ali ajd` sad) postaju sve duze, mislim ove kada znam da mi ne bi bilo zao da odmah umrem, i misljenja sam da sam vec prozivela zivot, stavise prozivela sam necijih nekoliko, a za mene moj meni dosta (bez poredjenja), dok ove druge faze zeljenja zivota sve redje nailaze i traju kratko.......Imam i ja te "promene", cikluse, kako god.....ali ove jedne traju sve duze a ove sve krace....

Uhh.......:nerd:
Korisnikov avatar
By Egon
nisam.

kad sam bio mali lozhio sam se na "Firestarter" sa mladjahnom Drew Barimoor

Slika

imao sam ga na VHSu i svaki dan sam ga gledao ... bash kao i E.T.
i onaj momenat kada biciklama polete svi ....

onda sam zheleo da se bavim telekinezom i da pomeram stvari
bez da ih dodirnem ...

i to je ishlo do zaista fatalnih granica

uzhasno sam se razocharao kad sam shvatio koncept rechi
"science fiction-a"

ni dan danas ne mogu to da prebolim ... :(
Korisnikov avatar
By colorado
Makar do te mere da znam da nisam toliko bitan da bih dozvolio sebi da kasnim, i da nisam najbolji u svom poslu.

Ali cinjenica je da slusam najbolju muziku!
By Ulix
Nasla si da postavis temu na forumu koji okuplja fascinantnu kolekciju histrionicnih sirotana i sirotica gladnih paznje i divljenja.

Neumesno je, hlaefdige. ;)
Korisnikov avatar
By sofia
Originally posted by Zoe
da, prebolela sam sebe, ja sam se i pozdravila sa sobom i ja mogu odmah sad i da umrem, sto se mene tice.
isto
Korisnikov avatar
By Momo
Nema te cinjenice. Pun mi je kurac moje posebnosti.
Imam " i slicno".
Ni zivuljke nisu sto su nekad bile....
Valjda jesam.
Svaki dan bar jednom prihvatim to a onda naidje neko i sjebe mi sve.
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Egon
uzhasno sam se razocharao kad sam shvatio koncept rechi
"science fiction-a"
Ja se sećam trenutka kada nisam mogao da razgraničim "horor" i "science fiction" (u vezi filmova) jer je nekako svaki horor bio science fiction i obrnuto - pojave se vanzemaljci ili vampiri ili neka zemaljska bića koja su mutirala ili su samo pod dejstvom hemijskih supstanci, što je sve nekakav science, i krene neka agresija gde skoro niko ne veruje očevicima, i ti se isprepadaš i eto ti horora

Pre koju godinu je neka žena na nekom forumu pitala kako da po žanrovima rasporedi knjige u velikoj biblioteci, koje će uzimati deca raznih uzrasta, i oni su joj između ostalog, sem horor i science fiction i mnogih drugih, naveli i fantasy... e to mi tek nije bilo jasno, jer meni odmah na pamet padaju Hobit i Prstenovi... I svaki fantasy je za mene science fiction jer je nekako sve uvek povezano sa biologijom ili hemijom. Svako to neobično biće je na neki način dobijeno mutacijom ili genetskim inženjeringom ili nekom magijom, koja je manje-više fizičko zračenje usmereno na određeni deo DNK ili na smanjivanje i povećanje razmaka između određenih atoma u telu pa se stvori Robo-zver
Korisnikov avatar
By Zoe
Ihh, pa to se sad grana; Fantasy, Myth, Goth i Statijaznam.....:nesiguran:
Korisnikov avatar
By Hton
1-odavno,ali treba to i nekim srbendama objasniti(dok im ne dodje iz dupeta u glavu)
2-to cu u narednoj deceniji zivota(mozda) :D
3-ni ja njih ne volim :krueladevil: -vrlo zrelo s moje strane:lol:
4-s njom se bijem u ovoj deceniji zivota i pobeda ce moja biti slatka:)
5-Da i time upao u novi problem-oko mene su sada svi neka super napredna bica koja su u stanju da poprave nesto u vezi sa strujom, voze i nabroje delove automobila, naprave profil na myspace-u... :zvezdice:

A da li sam preboleo sebe?
pa bas sam si juce davao 40dana-slava mi:D
Korisnikov avatar
By Dina

1. Ja mislim da sam jedinstven primerak, mada sto Andjela kaze to vazi i za svakog od nas. Uglavnom uspevam nekako da ostavim nekakav utisak na ljude koji se meni dopadnu, mada za sebe mislim da uopste nisam osoba koja ocarava na prvi pogled. Ali bitno je da bude i drugog pogleda ;)

2. Ne, niti sam shvatila niti nameravam da shvatim. Za sebe imam predosecaje, intuiciju, znakove i kad god sam se u to pouzdavala zivot mi je isao dobrim pravcem. Kad sam pokusavala da kao to negiram pa hocu nesto racionalno, katastrofa. Zato vise i ne pokusavam...

3. Za zivotinje ne znam ni da li me vole ili ne vole.

4. O da. Samo mi je lose stvari donela pa sam naucila da je obuzdavam.

6. Ne. Ne trudim se da gledam sebe na taj nacin.
Korisnikov avatar
By Zoe
E, neka su se tebi ocekivanja ispunila.....;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!