Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Stari, zamalo izgubljen deo foruma za zezanje i spam!

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
joj oni su meni malo... sta znam... imam nekih tridesetak epizoda ali nisu u meni izazvali nikakvu emociju... samo sam premotavao da vidim poruku na kraju...
By Hans
hmmm...."Lisica i pas" "Aladin"...Dizni u svakom slučaju...Ren I Stimpi...nešto sa cartoon networka...i naravno....TOM AND JERRY.. neprevaziđeno...
Postoji jedan crtani koji me je plašio pomalo kad sam biJo mali.. to je jedan sa Duškom Dugouškom kada on dolazi u zamak kod veštice koja se pretvara u sve i svašta----scary....
anyway, ura za ovu temu....
NIKADA NEĆU ODRASTI....:bicikl:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Hans_87
Postoji jedan crtani koji me je plašio pomalo kad sam biJo mali.. to je jedan sa Duškom Dugouškom kada on dolazi u zamak kod veštice koja se pretvara u sve i svašta----scary....
Drakula: Ja sam vampir
Duško: A ja sam sudija za bezbol (stvori se u odeći)
Drakula: ja sam slepi miš "I am a bat" (pretvara se u slepog miša)
Duško: a ja sam palica za bezbol "I am a bat too" (pretvara se u palicu za bezbol)
Drakula: (stavlja naočare) ne bi valjda udario slepog miša koji nosi naočare?
Duško (bum slepog miša u glavu)

Ali epizoda sa Ivicom i Maricom je još više creepy.
Veštica (stavila je Ivicu i Maricu u kotao da se kuvaju)
neko kuca na vrata
Veštica otvara, to je Duško u odelu sa cvikerom
JA SAM IZ PROSVETNE INSPEKCIJE. ZAŠTO DECA NISU U ŠKOLI?
Ali ovde nema dece
Duško otvara poklopac a deca sede unutra i ožderavaju se sladoledom
Aha, kuvaš decu
PA ŠTA ĆEŠ, TO JE MOJA SLABOST

I epizoda sa zečititisom
JA SAM DOKTOR UBIPACIJENTIĆ IZ MINISTARSTVA ZDRAVLJA

I epizoda sa ludim naučnikom koji juri Duška da mu nakači elektrode na glavu a Duško beži oko stola sa hemikalijama i sipa sve što stigne u epruvetu pa odjednom stane i kaže: Ni koraka dalje! Ovde ima (pa krene da navodi supstance)
HA, HA, PA TO JE FORMULA ZA ČOKOLAD KARAMEL
Duško nagne onu epruvetu i onda se oblizuje.
Mmm... nisam ni znao da sam tako dobar hemičar
By Hans
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
da da....to je too...ja sam sleeepi MIIIIš!!!! hahahaha....
Korisnikov avatar
By Wilhelmina
Ja obozzavam The Grim Adventures of Billy and Mandy... Fred mi je omiljeni epizodni lik:
''
Crtani je parodija na slavne likove iz horor filmova (prvenstveno na Reapera, koga su u ovom crtanom filmu prevarili i 'usvojili' Bili i Mendi). Do sada su obradili niz likova, od Nergala, Babaroge, Eris i mnogih drugih. Jedino ne oprastam Pinheada, koga su prekrstili u Pinface, s'tim da u crtanom pin nije igla, nego pin kao cunj za kuglanje :weird:
Korisnikov avatar
By XerYuS
The top 3 (sve jedno koji redosled, svi su na prvom mestu :lood: :smeh: )

Slika

Slika

Slika

:smilegrin:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by Machkodlak
Nasao sam moj omiljeni crtac kada sam bio mali :sweet:
[youtube]http://youtube.com/watch?v=OFOREB0b5Gc[/youtube]
mama ja sam jos gladan! :sweet:
Najsurovija stvar koju sam u zivotu video. :rida:

Jos je to pustano nama za vreme sankcija.
Korisnikov avatar
By horus.
Originally posted by MinaHarker
Ja obozzavam The Grim Adventures of Billy and Mandy... Fred mi je omiljeni epizodni lik:
''
Crtani je parodija na slavne likove iz horor filmova (prvenstveno na Reapera, koga su u ovom crtanom filmu prevarili i 'usvojili' Bili i Mendi). Do sada su obradili niz likova, od Nergala, Babaroge, Eris i mnogih drugih. Jedino ne oprastam Pinheada, koga su prekrstili u Pinface, s'tim da u crtanom pin nije igla, nego pin kao cunj za kuglanje :weird:
crtani je genijalan! :love:
inace, ne znam u kom dnevnom terminu ide, jer ga ja gledam nocu (pocinje u 03:20h.)...
btw, nisu ga usvojili, vec su ga zeznuli kladivsi se sa njim (dobili su opkladu, naravno i on je obavezan da bude njihov najbolji prijatelj) kada je dosao da im vodi hrcka... :lol:
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by Hans_87
Drakula: Ja sam vampir
Duško: A ja sam sudija za bezbol (stvori se u odeći)
Drakula: ja sam slepi miš "I am a bat" (pretvara se u slepog miša)
Duško: a ja sam palica za bezbol "I am a bat too" (pretvara se u palicu za bezbol)
Drakula: (stavlja naočare) ne bi valjda udario slepog miša koji nosi naočare?
Duško (bum slepog miša u glavu)

Ali epizoda sa Ivicom i Maricom je još više creepy.
Veštica (stavila je Ivicu i Maricu u kotao da se kuvaju)
neko kuca na vrata
Veštica otvara, to je Duško u odelu sa cvikerom
JA SAM IZ PROSVETNE INSPEKCIJE. ZAŠTO DECA NISU U ŠKOLI?
Ali ovde nema dece
Duško otvara poklopac a deca sede unutra i ožderavaju se sladoledom
Aha, kuvaš decu
PA ŠTA ĆEŠ, TO JE MOJA SLABOST

[/quote]

:lol:

Iz istog crtaća kada veštica kaze: Sada će mamica da ti spremi večeru... Mamica (kaze krisom) i smeje se HAHAHAHAHAHAH!!! Dok šnale iz kose lete za njom :smeh:

A i crtac sa kultnim "umočiću" :pucaodsmeha:
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by FireGox
Iz istog crtaća kada veštica kaze: Sada će mamica da ti spremi večeru... Mamica (kaze krisom) i smeje se HAHAHAHAHAHAH!!! Dok šnale iz kose lete za njom :smeh:
Jedna ista takva veštica se pojavljuje i u crtanom sa Vukom Vučkom i Vukom Žućkom, kada se ona tako isto smeje a Žućko kaže "pa kako ona može da bude veštica kad se tako leepo smeje"
Korisnikov avatar
By Black_crystal
Originally posted by untouchable
FINDING NEMO

Slika

Neprevazidjen do sada!
Sta god da je izaslo nije bilo ovako efektno.. u svakom smislu! Fantastican!
I fantasticna DORRY THE BLUE! :hyper:
Ha, ha, ha... samo kad se setim.... :bouncy:
Odlicno uradjen crtac, vristala sam od smeha! :smeh:
Pa cak i plakala u nekim scenama.... :slinavko:
Korisnikov avatar
By Machkodlak
Originally posted by west end
@Machkodlak sooper ti je avatar:zen:
Hvala :)
:trep: :trep:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Kako se zove onaj dugometrazni crtani sa zmajevima... bio je jedan, matori, glavni... a sa njim neki mladji... i bili su jos par dobrih zmajeva... i jedan zao... i svaki zmaj ima svog gospodara...

Nisam mozda dobro objasnio, stariji je crtani film u pitanju, sa predivnom muzikom! :love:
Muzike se secam savrseno... u delu crtaca kada u sred bitke zmajevi pocinju da se uspavljuju i padaju sa neba na tu muziku! :love:

Zelim da gledam toooooo!
Korisnikov avatar
By coka
Originally posted by Dirrty
Kako se zove onaj dugometrazni crtani sa zmajevima... bio je jedan, matori, glavni... a sa njim neki mladji... i bili su jos par dobrih zmajeva... i jedan zao... i svaki zmaj ima svog gospodara...

Nisam mozda dobro objasnio, stariji je crtani film u pitanju, sa predivnom muzikom! :love:
Muzike se secam savrseno... u delu crtaca kada u sred bitke zmajevi pocinju da se uspavljuju i padaju sa neba na tu muziku! :love:

Zelim da gledam toooooo!
:lol: kako si se setio tog crtaca :hyper:

aladin ali samo dugometrazni posto imaju one kratke gluposti, powerpuff girls, DEXTER! i sad ne mogu da se setim dodacu later...
Korisnikov avatar
By BellyButton
Originally posted by untouchable
FINDING NEMO
Slika
Neprevazidjen do sada!
Sta god da je izaslo nije bilo ovako efektno.. u svakom smislu! Fantastican!
I fantasticna DORRY THE BLUE! :hyper:
Daaa... Ovo je jedini koji volim u Pixarovoj produkciji... Odlichan crtatj... :sweet:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!