Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Pozdrav, zovem se Marko i iz okoline sam Beograda, ovo je prvi put da trazim m2f osobu za prijateljstvo, mozda da popijemo kafu neki dan pa da vidimo kako ide. Dobar deo zivota sam voleo transice iz nekog meni nepoznatog razloga, necu da ulazim u svoju seksualnu orijentaciju ali samo mogu reci da me muskarci nikada nisu privlacili niti me trenutno privlace mada postoji nesto u m2f transeksualnim osobama sto me mnogo privlaci, ne samo na seksualnom nivou. Anyway, jos malo da ostavim podataka o sebi: zavrsavam studije u Beogradu, do kraja godine diplomac, imam 27 godina i jeste, malo sam oduzio studiranje ali sta da se radi. :)
Malo mi je neprijatno sto ovo pisem ali ako je neko zainteresovan neka me cimne.
Korisnikov avatar
By 李香兰
uz to sto sam ti ostavila link za oglase, trebalo bi samo da znas da takva mesta pre cesto bruje crossdresserima i transvestitima nego trans devojkama, samim tim jer i postoji mnogo muskaraca koji na celi trans koncept gledaju kao fetis. (ne mislim na tebe) time se i trans devojke, donekle suzdruzavaju takvih mesta. to je nesto sto ti mogu reci iz iskustva, a i poprilicno je ucestala pojava kod drugih trans devojaka.

ono sto ti ja preporucujem je da pokusas da izadjes na neko lgbt mesto i vidis da li postoji neko koga bi upoznao/ko bi ti se svideo. svakako, oglasi su mnogo vise trans friendly mesto (prvenstveno jer u startu ukljucuju zene) nego recimo romeo ili stagod.
Korisnikov avatar
By BearSuave
Znam, gledam na onom linku sta se desava, pogledao i chat ali sve vrvi od budalastina i creep-ova... :(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!