Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Dragi gledaoci, oprostite na kašnjenju dirketnog prenosa.
Nalazimo se na nikad punijem stadionu ,,Marakana''. na kome se okupilo bezmalo 100 000 ljudi

Slika

Večeras je Marakana bila premala da primi sve te navijače iz Srbije, Crne Gore, Republike Srpske, Republike Srpske Krajine, zemalja Balkana i dijaspore, koji su u ovolikom broju došli da podrže LGBT populaciju i njene najsjanije zvezde, oličene u forumašima GS foruma, čije postove, pune poruka mira, tolerancije i ljubavi svakodnevno čitaju i usvajaju.

Slika

U loži stadiona su najviši predstavnici vlasti

Slika

kao i predstavnici crkve, koji imaju pak svoje favorite, za čiju pobedu pale sveće.
Slika

U direktan prenos uključićemo se ponovo za nekoliko minuta.
Korisnikov avatar
By Loni
Atmosfera je zaista uzavrela!
Svako ima svog favorita.

Slika

Slika

U masi navijača srećemo i gospodina Dragana i njegovu suprugu Smiljku iz jednog sela kod Jagodine.
Pitamo ih zašto su baš večeras ovde.

Slika

- Obožujemo pendere i lazbujke! Obožujemo. Želimo da ih podržimo, a koga ćemo ako li ne zvezde foruma, sa kog učimo svaki dan tu tolerancu i razne vrednosti popoaveda. Najjači su. Zato smo došli na Marakanu večeras u želji da ih vidim uživo, a u favorita uložili smo i 500 evrića.

Zahvaljujemo se, a pre nego što počnemo s programom da saopštimo da će na sred stadiona, svaka od 34 zvezde foruma prodefilovati u kočiji sa konjima.
Svaki kandidad imaće svoju zastavu, ali za ovu priliku angažovana je i Marina Tucaković, koja je napisala i pesmu za svakog takmičara.

Upravo dolazimo do lože sa specijalnim kaučom na kome sede Marina, ali i Lepa Brena...

Slika

MARINA:
Dosad sam radila samo radi love. Od sad sam odlučila da pišem pesme i za dobrobit ljudskih prava.
Sela sam, pregledala taj gej forum i za svakog od kandidata napisala predivne stihove, koji će u toku večeri biti izrečeni.
Novac, kao što znate meni nije bitan. Samo popularizacija tih LGBT anđelčioća.

LEPA BRENA: Došla sam da vidim kako se to postaje zvezda.
Da gledam i učim!
Korisnikov avatar
By Loni
I program je upravo počeo.

Molimo finaliste da izađu...
Slika

Najpre će se svaki od finalista predstaviti tako što će ga dovesti kočija sa konjima.
U tom momentu na velikom video zidu, videće se zastava forumaša i čuti pesma, koju je Marina Tucaković napisala za njega, a komponovali Braja, Graja i Marko Kon.

Ovog trenutka vide se prve zastave i čuju prvi tonovi. Počinjemo šou od Angre Maine...

Slika

Slika
Slika
Slika
Slika
Korisnikov avatar
By Loni
Posle predstavljanja kandidata (i nekih prekida u programu), dolazimo do forme glasanja.

To će biti malo teže od prošlog kruga.
Umesto 20 nominacija sada ćete izbor morati da sažmete samo 12 forumaša (koji su se plasirali u finale),
ali moraćete i da napravite neku hijerarhiju forumaša.

Dodelićete tri jedinice, tri dvojke, tri trojke, a glavni mfavoritima tri četvorke.

Finalisti imati privilegiju da glasaju tajno tako što će i meni i Unicornu (obavezno obojici radi poštenog prebrojavanja) poslati bodove.

Ovako treba da izgleda forma pisma, koje šaljete...

Slika

Ispod ovoga ide i neobavezni deo pisma, u kome će svako smeti da:
- kandiduje najbolju zastavu
- kandiduje najtačniji Marinin stih
- ispriča trač ili postavi neko pitanje o nekom kandidatu. To ćemo objaviti, ali tako da diskrecija bude zagarantovana.

A dok to ne savladate evo malo revijalnog programa.
Prva, koja će nastupiti je Slavica Tripunović Dajana, koja je odabrala da otpeva pesmu, koja po njenim rečima najbolje oličava stanje na forumu.

''
Korisnikov avatar
By Loni
Da napomenemo još i to da se, pošto je ovo poslednji krug glasanja, ne mora glasati, ali
onaj, ko glasa dobiće bonus od 4 poena, ali pod uslovom da održi i govor u postu.
U govoru neće otkriti za koga je tajno glasao, ali će smeti da kaže svoje viđenje foruma.

Oni, koji se nisu plasirali u finale mogu da glasaju javno već od ovog časa.
Glasanje će trjati samo nedelju dana.
Do ponoći 13. decembra!

Pravo glasanja imaju svi, koji su napisali preko 100 postova.
Korisnikov avatar
By deran
što finalisti ne glasaju javno...:srbin:
Korisnikov avatar
By Loni
Zato što su zvezde Derane pobogu.

Zato što, u javnom glasanju, glasanja onih kasnijih često zavise od zahvalnosti za glasove, koje su videli.
Ovako nema ,,ja tebi - ti meni''.
Tek kad svi izglasaju objavićemo ko je kome kakvu košuljicu skrojio.
Korisnikov avatar
By dharmox
Tajno glasanje ruši ceo izbor. :down:
Neka svi glasaju javno.

Pročitah Lonijevo objašnjenje, ali nije me ubedio.
Sve gubi na atraktivnosti ako se ne vidi glasovanje.
Korisnikov avatar
By deran
i ja mislim da je intersantnije da glasaju javno...:teg2:
Korisnikov avatar
By Loni
Da ste pratili onoliku izmenu glasova u polufinalu ne bi tako pričali.
Masa njih je naknadno brisalo one, koji nisu glasali za njih.
Evo i ja nisam odoleo.

Moglo se, rade svi, što ne bi i ti.

Ovako će takođe biti interesantno jer ćemo poslednje večeri čitati sve glasove natenane.
Korisnikov avatar
By dharmox
Misliš da ovako neće biti 'ja tebi, ti meni'?
Kao da oni ne kontaktiraju međusobno...

Šteta svih ovih zastava i glamuroznog starta. :down:
Korisnikov avatar
By Loni
Sviđa mi se što takmičenje počinjemo sukobima.
Doće malo rasplamsati ove mase na tribinama.

Ja sam zato da svako održi govor javno, a ako već toliko želi, da simbolički spomene za koji tip ljudi
je glasao.
Korisnikov avatar
By Sunce
Svi javno da glasamo. Podizem mantiju i pokazujem hlace, gace!

Loni, svaka cast na trudu! :sunce:
Korisnikov avatar
By deran
Originally posted by Popeye

ja cu naravno glasati javno. :elvis:
naravno...i mislim da nećeš biti jedini...

plus,loni može da dojavi ko je kome dao glas...već je lobirao za nekog,čini mi se, preko PP u predtakmičenju...:pegla:
Korisnikov avatar
By Loni
Ovakve stvari morale bi na referendum.
Uno momento.
Korisnikov avatar
By Vel boy
eh Loni, divim ti se na energiji i vremenu koje ulazesh u sav ovaj cirkus. :nokti:
Korisnikov avatar
By Loni
Izgubio sam skoro 2 sata na ovome, ali šta ću kad volim vesele i šarene teme. :)
Korisnikov avatar
By jukie
Originally posted by Loni
Dodelićete tri jedinice, tri dvojke, tri trojke, a glavni mfavoritima tri četvorke.
Ovaj način ocenjivanja se inače naziva normirano ocenjivanje ili norm-referenced grading
Koristi se u slučajevima kada je važniji međusobni redosled testiranih subjekata nego apsolutne numeričke vrednosti broja poena.
:hvala:
Korisnikov avatar
By *deni*
Po nekoj poštenoj logici, korisnici bi trebalo da glasaju slično kao u polufinalu, s tim što naravno neće, tj. ne mogu glasati za one koji se nisu plasirali u finale.
Neprirodno bi bilo da sad, odjednom, dožive takav zaokret u mišljenju, da izboduju sasvim drugu postavku kandidata.
To bi upućivalo na zaključak da ili sad nisu iskreni, ili to nisu bili prvi put kad su glasali.
Ali svakom na savest.
Nego, ko će prvi da glasa ?
:cuddle: :pervert:
Korisnikov avatar
By nsc
ja nesto nisam dobro razumeo i svoju listu sa glasovima sam poslao Loniju na u2u
al' ajde da ponovim ovde

4-Spliff
4-Sunce
4-DzelajzaRouz

3-Deni
3-Loni
3-Dante

2-Mars
2-Paki
2-Svejedno

1-Marvin
1-Tungi
1-Zonche

najbolja zastava AngraMaina

zastave BlackLady, Delete, Spliff, Popay bi bile odlicni stickeri
By alexandermagic
MOD EDIT - isečeno vredjanje

Glasovi:

1- Seaman
1- Waldorf
1- Heartkiller

2- ultraviolet
2- Zen
2- Olga Diktator

3- Mage
3- Marvin
3- Iris

4- Lepa Krepa
4- Popeye
4- bas bleu

Zastave su freakshow, tak' da se ne bih dalje izjašnjavao o istim. :kafa:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by *deni*

Po nekoj poštenoj logici, korisnici bi trebalo da glasaju slično kao u polufinalu, s tim što naravno neće, tj. ne mogu glasati za one koji se nisu plasirali u finale.
Neprirodno bi bilo da sad, odjednom, dožive takav zaokret u mišljenju, da izboduju sasvim drugu postavku kandidata.
To bi upućivalo na zaključak da ili sad nisu iskreni, ili to nisu bili prvi put kad su glasali.
Ali svakom na savest.
Ne mora da znači. Kad posle par meseci dođoh na sajt i nomininovah ljude u finalu, nisam recimo zapazio Dantea, kog sam skoro otkrio tako da ću mu dati maksimum.

Inače da ne zaboravimo da finalisti pored glasanja treba da održe i govor o njihovom viđenju foruma da bi dobili ta 4 bonus poena.
Govor može biti i 3 rečenice, ali ova silna publika na stadionu to očekuje i zaslužuje. :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Loni
Originally posted by *deni*

Ali svakom na savest.
Ne mora da znači.....
Slažem se, ne mora da znači, ali najčešće upravo to znači.
:P
Korisnikov avatar
By *deni*
Providno i nategnuto deluje teza da se od polufinala do finala mogu '' otkriti '' toliki neotkrivi grumenovi zlata u vidu novih korisnika, koji su nas, eto, naprasno počeli oduševljavati, ta mogućnost je više filmska, nego stvarna, više teoretska, nego praktična, ali slažem se, sasvim je legitimno praviti bilo kakve rokade u raspodeli glasova i praviti stampedo iz tabora u tabor.
Korisnikov avatar
By Loni
No hajd i ja, kao voditelj večeri da izglasam prvi, iskomentarišem ljude i održim govor. Čisto da dam primer.

1 – Svejedno (pomirljivost, fleksibilnost i prihvatanje svih kao kvalitet)
1 – Hlaefdige (otvorila je izvrsnu temu, u kojoj sam se našao)
1 – Dželajza Rouz (britko i duhovito)

2 – Ledena (iskreno i dobronamerno)
2 – Paki (glas vođe, koji se nije odrodio od naroda! :) )
2 – Deni (uvek nudi nešto novo. Samo da je manje agresivan prema novajlijama)

3 – Seaman (piše malo, ali interesantno)
3 - Dina (glas razuma i utehe svima)
3 – Simor (jer je politički na mojoj poziciji. Odličan govornik)

I najveći favoriti:

4 – Dante (pozitivno otkriće godine. Pre svega humor)
4 – Mage (jer se najviše slažem s njim)
4 – Sunce (uvek originalan, interesantan i apstrkatkan)

O ostalima:
MUŠKI:
Popaye mi je posle naših dugih bitaka daleko bolji, ali potrebno je još vremena da bismo se skapirali.
Ipak smo se žestoko kačili da bi sve moglo da se izgladi preko noći.
Tungi mi je takođe sve bolji i zreliji. Čini mi se da je prošle godine bio više u konzervativnoj matrici (ipak crkva, moral), a danas u modernističkoj što mi je promena na bolje. JEdino zameram što je preosetljiv.
Mars jeste zvezda ovde, ali je titulu poneo prošle godine. Nekad bio u sukobu s njim. Danas u dobrim odnosima. Priznajem mu duhovitost.
Zen mi je ok, ali još uvek nov. Isto važi za Heartkillera.
Zonče interesantan, ali kao da se krećemo se u drugim društvima i na drugim temema.
Marvina kao da slabo zapažam na forumu ove godine.
Angra Maina – uf. Vrlo drag i duhovit, ali kao da se čisto forumski ne kapiramo najbolje. Pravi previše grube korake za moj ukus i njima urniše dostojanstvo.
Tešim se da samo nesvesno ponižava. U svakom slučaju u čudnom smo odnosu. Nigde se ne slažemo, a ipak gotivimo.

ŽENE:
Olga Diktator i Hys su mi velike face privatno. Obe neobične kao pojave i drago mi da ih sretnem, ali na forumu ne pamtim da smo ikad polemisali.
Isto važi i za Delete i Mirth.
Ne sećam se mnogo postova Starsailor ili Black Lady.
Waldorf mi se čini vrlo interesantna, ali ipak za mene nova da bih je podrobnije proučio. Isto mogu reći i za Ultraviolet.
Lepa Krepa, Iris i Bas Bleu zajedno sa još nekim ženama (koje se nisu plasirale), ali i momcima (Momo) spadaju u ekipu, koju zovem ,,Amazon klub’’ i s kojima sam dolazio u sukobe jer hvataju za reč ili rečenicu i posle je nabijaju na nos, što je smrt za ovako smotane ljude, kao što sam ja.
Daleko mi je bitnije bazirati se na poentu i delanje, a tu se, što je interesanno sa ,,Amazonkama'' totalno slažem.
Ali Amazonke ne praštaju lako. Prognoziranje pravedne dužine robijanja u njihovim očima sahrani me načisto (A rečenica da je vagina u medicinskom smislu stvorena za penis, ukopala me je do jezgra planete).

A sad ....
GOVOR!

- Dragi prijatelji, drago mi je što ovaj forum funkcioniše već skoro 8 godina.
Sećam se vremena mog tinejdžerstva kad lgbt-ovci nisu bili povezani međusobno. Svakom se činilo da je usamljena planeta. Bez podrške, bez mišljenja koje bi te razuverilo u stavu da s tobom nešto debelo nije u redu.
Van foruma postoje i sajtovi sa oglasima, ali sve je to mnogo drugalčije. Poed komunikacije 1 na 1, i kolektivno druženje je nezamenljivo.

Da skratim priču, moj apel je da u budućnosti forumaši budu tolerantniji jedni prema drugima. Ipak smo svi zajedno u istom sosu,
a posebno bih želeo da naglasim da razumem kad je neko bezobrazan prema sadistima i zmijama otrovnicama.

Ali ipak ne mogu da razumem da neko bude bezobrazan i surov prema ljudima samo zato što su smotani, što daju svoje slobodne procene, pa makar i pogrešne i što ne barataju tačnim informacijama.

Treba ispraviti, prijateljski razuveriti, ali ako taj, pa bio on neznalica, budala, ili ograničen (nigde ne piše da je ovo forum za genijalce), ne treba koristiti priliku da se taj ponižava kao ličnost.

Jevrejski pisac Singer rekao je da je bolje biti budala ceo život, nego pokvarenjak jedan dan.
Bojim se da ovde često dolazi do toga da se legitimišu i vrednuju ,,Raspućini'' - ljudi, koji imaju zavidnu inteligenciju, dobre retoričke sposobnosti, humor, ali ne i humanost na visokom nivou, pa svoje moći koriste na ne baš lep način.
Toliko od mene....

APLAUZ! APLAUZ!
Korisnikov avatar
By *deni*
Loni, ja sam umoran i od tebe i od tvog Izbora. :placko: Nije do tebe, svaka tebi čast, ali sam umoran i spava mi se.
Mogu li ja da dobijem obećanu počasnu titulu doživotne zvezde, pa da se povučem u zasluženu pensiju ?
Jako sam umoran.
:nazalost:
Korisnikov avatar
By AngraMaina
Mico, šta ti je, kad sam ja tebe ponižavao? :puzzle:

Evo da iskoristim ovu priliku da javno izjavim da te najbolje obožavam i da ako se nekad našalim na tvoj račun, to je zato što te mnogo volim. :liz:
Korisnikov avatar
By nsc
Deni, pod hitno na spavanje!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 25
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!