Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Prijateljstvo, druženje i ostale radosti socijalizacije

Moderatori: IriS, Moderators

Korisnikov avatar
By javolimsamosebe
radim istrazivacki rad za istrazivacku stanicu PETNICA, i tema mi je diskriminacija unutar LGBT zajednice, odnosno da li se biseksualne osobe osecaju diskriminisano od strane lezbejki i gejeva. molim da mi se na u2u jave deklarisani biseksualci/ke i oni koji se tako osecaju, voljni da mi pomognu tako sto ce obaviti intervju sa mnom u nekom narednom periodu (naravno sve je anonimno i u radu nece biti imena). pozeljno bi bilo da ste iz bg-a, pa da to obavimo oci u oci, ali moze i preko neta.
hvala unapred :)
Korisnikov avatar
By blenta
+1

a da ti bratic
napravis neki upitnik sa pitanjima otvorenog i zatvorenog tipa
lakse ce ti silno biti da kasnije odradis statistiku

a ako bas zelis nesto i da pitas u formi intervjua
u tom slucaju ce ti ti intervjui znatno krace trajati uz upitnik
pa ce vise ljudi i biti voljno da se iscima za isti
Korisnikov avatar
By antibiotic
otvori temu " biseksualci/ke - da li se osecate diskriminisano? "
:lol:

zapravo tema sigurno vec postoji negde na forumu (pogledaj),
samo mi nije jasno zasto se ogranicavas samo na biseks osobe kao da su one nesto posebno diskriminisane u LGBT zajednici(?) zapravo, u LGBT ima i slovo B ... biseksualci koji se medjusobno diskriminisu? malo konfuzno.
prosiri jednostavno na "diskriminacija unutar LGBT zajednice",
to je dovoljno specificno, a i logicnije, ima sta da se napise.

inace, podrska za odabranu temu :)
blenta napisao:+1

a da ti bratic
napravis neki upitnik sa pitanjima otvorenog i zatvorenog tipa
lakse ce ti silno biti da kasnije odradis statistiku

a ako bas zelis nesto i da pitas u formi intervjua
u tom slucaju ce ti ti intervjui znatno krace trajati uz upitnik
pa ce vise ljudi i biti voljno da se iscima za isti

ja radim rad iz antropologije, a ona se svakako ne vrti oko statistike. upitnik ne dolazi u obzir, to mozda za psihologiju je ok. moram da radim intervjue, i nije mi potrebno puno ljudi, bitno mi je da imam samo par dobrih intervjua. u sustini je ne smem da postavljam direktna pitanja (vec da pustim da ljudi sami govore), ali je to preko interneta teze. u sv. slucaju hvala na odgovoru :)
Drakche napisao:otvori temu " biseksualci/ke - da li se osecate diskriminisano? "
:lol:

zapravo tema sigurno vec postoji negde na forumu (pogledaj),
samo mi nije jasno zasto se ogranicavas samo na biseks osobe kao da su one nesto posebno diskriminisane u LGBT zajednici(?) zapravo, u LGBT ima i slovo B ... biseksualci koji se medjusobno diskriminisu? malo konfuzno.
prosiri jednostavno na "diskriminacija unutar LGBT zajednice",
to je dovoljno specificno, a i logicnije, ima sta da se napise.

inace, podrska za odabranu temu :)
hvala na podrsci!:)

ne slazem se sa tobom sto se tice diskriminacije i biseksualnih osoba. meni se bas cini da su diskriminisane na razne nacine (nevidljivost, i samo nepriznavanje njihovog postojanja) i nadam se da cu to potvrditi svojim istrazivanjem. svakako, mogla sam da se skoncentrisem na slovo T, jer verujem da su oni najvise diskriminisani, ali eto odabrala sam B bas zato sto se ta diskriminacija zanemaruje.
diskriminacija unutar LGBT zajednice je previse sirok pojam, iskreno, tu se sva slova medjusobno diskriminisu, i previse je zahtevna tema za moj rad iz antropologije.
Korisnikov avatar
By antibiotic
Pretpostavljam da se razlikuje kod muskaraca i kod zena. Mozda je kod zena diskriminacija veca?
No kad bolje razmislim... Cini mi se da ta event, diskriminacija potice od samog drustva generalno, odnosno da je nase drustvo - drustvo zatvorenih grupa u smislu ili jesi ili nisi ovo ili ono.( deca rasno mesanih brakova np. i dan danas budu diskriminisana u sred liberalnog sveta).
To se odrazava i unutar lgbt.
KAo da su se oni koji su orijentisani samo na isti pol (LG) izborili za svoja dosadanja prava i slobodu, pa im se sada ne deli taj "uspeh" sa onima kojima ta sloboda, uslovno receno, nije bila ni potrebna.
Da je civilizacija isla nekim drugim tokom mozda bi svi bili bisex, ili bi to barem bio "glavni kurs", a ne samo trece slovo u nizu seksualno razlicitih grupa...
ovako, svoje partnere i partnerke moraju traziti na razlicitim stranama, tamo gde se to podrazumeva, kao da su kakve sizofrene licnosti :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!